Horoscop DRAGOSTE pentru ultima săptămână din sezonul Scorpionului. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop iubire, pentru ultima săptămână din sezonul Scorpionului.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 25 noiembrie 

Energie conducătoare: Ceres în Săgetător, guvernatorul abundenței 

Folosește-ți energia orientată spre viitor pentru a te abandona mai profund planului măreț pe care universul îl are. Energia Săgetătorului guvernează chestiunile legate de călătorii, expansiune și abundență. Pe măsură ce asteroidul Ceres se deplasează în acest semn de foc, te vei simți mai conectat la lumea din jurul tău - și la partenerul tău. În loc să vă concentrați pe un obiectiv romantic specific, decideți doar să aduceți mai multă conștientizare la ceea ce universul încearcă să vă dezvăluie.  


Venus se află acum în Balanță, ceea ce atrage atenția asupra relației tale romantice, iar cu afluxul de energie din Săgetător, asta înseamnă că vei fi inspirat să te miști în direcții noi și interesante. Dacă nu este o nouă relație pe care o căutați, atunci asigurați-vă că adăugați din nou un pic de zvâc și entuziasm în conexiunea voastră, astfel încât să vă simțiți ca și cum v-ați îndrăgosti din nou unul de celălalt.

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi a iubirii: Miercuri, 22 noiembrie 


Energie conducătoare: Soarele în Săgetător, guvernatorul transformărilor romantice 

Schimbarea poate fi dificilă pentru oricine, mai ales că transformarea necesară se petrece și în acele domenii ale vieții pe care le consideri parte din fundația ta. Să primești schimbările care încep să se schimbe în viața ta înseamnă că poți influența și tu ceea ce va fi rezultatul. Săgetătorul împrumută o energie de expansivitate și posibilitate vieții tale romantice, deoarece începi să vezi că totul poate ieși mai bine decât te-ai așteptat vreodată.  

Soarele în Săgetător creează o lumină de optimism care îți permite să treci pe deplin printr-o tranziție în relația ta romantică. Nu este vorba de o despărțire, ci de o schimbare pozitivă care creează mai multe oportunități de a petrece timp împreună, de conectare și de angajament. În timp ce schimbările pot fi înfricoșătoare, în acest caz, te va ajuta să obții exact ceea ce ai sperat. Rămâi deschisă, încearcă să continui să îți exprimi cele mai profunde dorințe, iar în momentele de provocare, amintește-ți să continui să te sprijini pe partenerul tău.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 24 noiembrie 

Energie conducătoare: Marte în Săgetător, stăpânul romantismului și al iubirii  

Deși este posibil să încerci să te concentrezi pe mai multe domenii ale vieții tale, pe măsură ce începe Sezonul Săgetătorului, totul se va rezuma cu adevărat la dragoste. Acest semn de foc guvernează chestiunile legate de inimă pentru tine, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce Marte, Soarele și Ceres se adună aici, vei simți un impuls pentru a te reconecta mai profund cu partenerul tău sau pentru a urmări acea persoană la care nu te poți abține să nu te gândești pe parcursul zilei.  


Marte este planeta care guvernează motivația, dar și pasiunea. În Săgetător, te va impulsiona să te duci după ceea ce îți dorești cel mai mult. Nu-ți face griji dacă relația ta pare să fie o prioritate absolută în acest moment. Nu a fost întotdeauna așa în acest an, iar tu ai nevoie de o perioadă de absorbție în mica ta bulă de iubire și de a-ți aminti toate părțile uimitoare ale acestei conexiuni. Dacă încă mai ții în picioare ziduri emoționale, încearcă să le eliberezi și, mai presus de toate, ascultă-ți inima, deoarece ai o capacitate enormă de a iubi, dar mai întâi trebuie să oferi ceea ce speri să primești.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 25 noiembrie 


Energie călăuzitoare: Ceres în Săgetător, stăpânul casei tale a bunăstării și a păcii. 

Permite-ți să te ocupi de ceea ce ai nevoie acum și vei deveni un partener mai bun. Te afli și vei continua să te afli în mijlocul unor schimbări profunde, deși, din fericire, anul viitor arată mult mai bine decât a fost acesta. Chiar și așa, trebuie să continui să te concentrezi asupra nevoilor tale, astfel încât să ai încrederea și puterea de a ști definitiv că nu te vei mai mulțumi niciodată cu ceva care nu este în concordanță cu adevărul tău.  

Ceres este asteroidul care guvernează faza vieții, alături de intuiție, iubire necondiționată și hrănire. În Săgetător, activează sectorul tău de îngrijire de sine și bunăstare, reprezentând faptul că, în acest moment, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te asiguri că te simți cel mai bine. Dacă ești într-o relație serioasă, nu înseamnă că trebuie să o faci singur.

Te poți gândi să-ți inviți partenerul la un spa de flotare sau la o clasă de meditație pentru a vă concentra pe starea voastră de bine și pentru a vă oferi ocazia de a crea o legătură diferită unul cu celălalt. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă de tine în acest moment. Chiar dacă te duce într-o direcție nouă și diferită, merită să o explorezi chiar acum, pe măsură ce te angajezi mai profund să devii o persoană pe care o iubești necondiționat.

Leu

(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi a iubirii: Miercuri, 22 noiembrie  

Energie conducătoare: Soarele în Săgetător, stăpânul sectorului tău de bucurie și angajament 

Pentru a te angaja pe deplin într-o relație, trebuie mai întâi să vezi valoarea a ceea ce această legătură aduce în viața ta. Nu este vorba de o energie de tip "tete-a-tete" sau de o energie superficială, ci, în schimb, îți cere să te deschizi cu onestitate în timp ce onorezi conexiunea profundă și sensul relației tale. Niciodată nu ar trebui să simți că trebuie să te convingi că cineva are dreptate sau că ești foarte bine de unul singur - chiar dacă așa este. În schimb, acesta este spațiul pentru a-ți onora dorințele și nevoia de bucurie și conexiune cu cineva care pare să facă viața mai mult.  
Pe măsură ce Soarele trece în Săgetător, te vei simți inspirat să începi să îți prioritizezi fericirea. Acest lucru va însemna, de asemenea, că vă veți gândi la relația care contribuie la aceste sentimente pozitive. Aceasta este o zonă a vieții tale care guvernează, de asemenea, angajamentele de viață semnificative, așa că o cerere în căsătorie nu ar fi exclusă acum dacă te ajută să trăiești în toate modurile la care ai visat.  

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Vineri, 24 noiembrie 


Energie conducătoare: Marte în Săgetător, stăpânul sectorului tău de intimitate domestică. 

Ți-ai concentrat o mare parte din energie pe găsirea recunoștinței pentru tot ceea ce ai, în loc să te gândești la următorul lucru cel mai bun care te așteaptă. Acum că Marte se mută în Săgetător, vei fi inspirat să începi să te ocupi de rădăcinile emoționale ale relației tale și ale căminului tău. Marte vrea acțiune și pasiune, iar în Săgetător înseamnă că ești gata să construiești o conexiune mai profundă cu partenerul tău, să achiziționezi o casă sau să începi să planifici acea escapadă romantică la care ai visat.  

Marte în Săgetător vrea să se schimbe, dar are nevoie, de asemenea, să știe că există un sens mai înalt al relației decât simpla relație de colegi de casă. Concentrează-ți timpul și energia pe construirea aspectelor unice ale relației tale, în timp ce reflectezi asupra a ceea ce speri să fie dus la bun sfârșit în viitor. Deși a trebuit să puneți visele pe plan secundar pentru o vreme, acum este momentul să le îmbrățișați pe deplin, deoarece vă simțiți plini de energie și pregătiți să profitați la maximum de viața împreună.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 25 noiembrie 

Energie călăuzitoare: Ceres în Săgetător, care inspiră o comunicare sinceră. 

S-ar putea să te simți puțin stânjenită să împărtășești tot ceea ce ai reflectat și la ce te-ai gândit în ultima vreme, dar este cel mai bun mod de a aduce o legătură mai profundă în cadrul relației tale. Ceres ajută la aducerea unei energii iubitoare, hrănitoare și de acceptare în conversațiile romantice pe care le ai cu partenerul tău. Acest lucru te poate ajuta să te simți mai sigur în a-ți împărtăși inima și în abordarea oricăror subiecte provocatoare pe care vrei să le discuți.  

Deoarece Ceres guvernează și maternitatea, pot exista conversații importante în jurul copiilor, fie că este vorba de întemeierea unei familii, de cei dintr-o relație anterioară sau de membri importanți ai familiei. Nu uitați, este mai bine să fiți mai întâi siguri de ceea ce vă doriți înainte de a vorbi cu partenerul, astfel încât să vă puteți asigura că nu sunteți doar de acord, ci că faceți pași pentru a crea viața pe care o doriți.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Miercuri, 22 noiembrie 

Energie conducătoare: Soarele în Săgetător, stăpânul casei tale de încredere în tine însuți. 

Atunci când știi că meriți mai mult, vei face apoi demersurile necesare pentru a-l primi pe deplin. Ai depus multă muncă în acest domeniu al vieții tale în ultimii ani și, dacă uneori a fost înfricoșător sau te-ai simțit nesigur, ai continuat să perseverezi. Ați știut întotdeauna că meritați lumea, iar acum, sunteți în sfârșit în poziția de a începe să o creați. 

Pe măsură ce Soarele trece în Săgetător, vei simți razele încrederii revenind, pe măsură ce accepți că, dacă ceva s-a pierdut în timp ce te-ai vindecat și ai devenit cel mai bun sine al tău, atunci a fost doar pentru că era menit să fie cu tine în starea ta nevindecată. Acest lucru îți permite să ridici ștacheta cu privire la cine are acces la tine și ce cerințe ai pentru cei din viața ta. Nu pierdeți niciun minut îngrijorându-vă dacă cineva va fi sau nu în concordanță cu dorințele voastre și stați liniștiți în încrederea că este doar o chestiune de timp.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Vineri, 24 noiembrie 

Energie conducătoare: Marte în Săgetător, stăpânul dorințelor tale pasionale și al adevărului 

Sezonul tău zodiacal și întoarcerea solară este un moment puternic pentru creșterea de sine. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă este să nu faci totul despre tine. Cu Soarele și Marte, ambii în semnul tău de Săgetător, poți fi foarte motivat în acest moment să îți urmezi inima, să îți manifești dorințele și să trăiești o viață extrem de autentică. Trebuie să-ți amintești că ești o parte a unui parteneriat, așa că verificarea partenerului tău și asigurarea că este de acord cu noile tale idei te va ajuta să te salvezi de orice provocări relaționale mai târziu. 

Sezonul Săgetătorului este întotdeauna o perioadă cu un impact enorm pentru tine, deoarece ești capabil să ai mai multă încredere în tine însuți și să faci mișcările mari pe care le cere o viață uimitoare. Dacă ești într-o relație, stabilește întâlniri săptămânale de verificare cu partenerul tău pentru a discuta totul, de la planurile de vacanță la ceea ce sperați să realizați în noul an. Pe lângă faptul că veți pune din nou puțină distracție și aventură în relația voastră, acest lucru vă va ajuta să nu vă simțiți deconectată sau neînțeleasă de partenerul dvs. Dacă ești singură, vei străluci mai mult decât în mod normal, așa că este un moment incredibil pentru a te aventura și a atrage pe cineva care vrea să exploreze viața la fel de mult ca și tine.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 23 noiembrie 

Energie călăuzitoare: Ceres în Săgetător, creșterea intuiției și a viselor profetice 

Deși nu ești cunoscută ca fiind cel mai intuitiv semn zodiacal, ai totuși o conexiune profundă cu universul și lumea spirituală din jurul tău. Atunci când poți onora acele vise și idei pe care le ai ca fiind o conexiune divină, atunci ești, de asemenea, capabil să trăiești mai mult în concordanță cu dorințele tale interioare. Ai o inimă imensă și îți dorești doar ce e mai bun din toate pentru tine și pentru cei pe care îi iubești, dar pentru a realiza totul, trebuie să începi să asculți acea voce interioară.  

Ceres domină chestiunile legate de hrănire, iubire și acceptare. În Săgetător, Ceres te ajută să te conectezi mai profund la intuiția ta, fie că este vorba despre o conexiune existentă în viața ta sau despre o idee întâmplătoare de a-ți schimba rutina, deoarece ai sentimentul că ceva important este pe cale să se întâmple. Ai încredere în aceste mici clinchete ale universului ca un semn că adesea știi mai mult decât îți dai credit.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Miercuri, 22 noiembrie 

Energie conducătoare: Soarele în Săgetător, stăpânul casei dorințelor tale. 

Lasă-te să crezi că orice este posibil, pentru că așa este. În loc să te simți limitat de modul în care viața sau relația ta poate arăta în acest moment, deschide-ți inima și permite-ți să creezi orice îți dorești să trăiești. Ai muncit mult în sectorul relațiilor tale în ultimele luni, mai ales că Venus retrogradă în Leu a activat această zonă pentru mult timp. Datorită acestui lucru, poți spune acum că ai creat relația pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt încă mici bucăți de viață de rezolvat. 


Soarele în Săgetător îți luminează casa dorințelor, amintindu-ți că o dorință este de fapt o intenție care merge direct către univers. Nu-ți spune că ceva nu este posibil, în schimb, spune ceea ce ai pe suflet divinului și partenerului tău. Poate fi la fel de simplu ca dorința de a vă putea petrece mai mult timp împreună sau seri liniștite în fața focului. Permite-ți să îți dorești orice îți dorești, oricât de mic ar fi, pentru că a sosit Sezonul Săgetătorului pentru a le face pe fiecare dintre ele să devină realitate.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 25 noiembrie 


Energie călăuzitoare: Ceres în Săgetător, stăpânul casei tale de atracție.  

Uiți adesea că luminezi viețile celor din jurul tău prin simplul fapt că ești tu însuți. În timp ce ești puternic în ton cu universul din jurul tău, cu Saturn aflat în prezent în semnul tău de Pești, ai început să crezi că singura modalitate de a crea ceea ce îți dorești este să muncești pentru asta fără efort. Săgetătorul reprezintă casa ta de atracție, prin care, onorându-ți darurile unice și spiritul autentic, poți atrage pur și simplu tot ceea ce îți dorești în viața ta. 

În acest moment, puterea ta de atracție este ridicată și, deși trebuie să te asiguri că permiți doar celor care sunt aliniați cu adevărul tău, acesta reprezintă un moment frumos pentru relațiile noi sau existente. Dacă tu și partenerul tău sunteți împreună de ceva timp, s-ar putea să existe sentimentul că pur și simplu nu pot sta departe de tine, ceea ce poate duce la un angajament mai profund. Dacă ești singur, este ca moliile la o flacără, în care ceilalți doar te captează ca fiind o vibrație întreagă. Atunci când poți vedea cu adevărat cât de unic ești, atunci poți îmbrățișa și mai mult puterea de atracție, pe măsură ce zâmbești și primești tot ceea ce îți este destinat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel