Horoscop- DRAGOSTE, perioada 6 - 12 februarie 2023, pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop săptămânal:  6 - 12 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Cea mai romantică zi a săptămânii: Vineri, 10 februarie

Luna reprezintă eul tău emoțional și sensibil. Pe măsură ce trece prin Balanță în această săptămână, ea îți va activa relația romantică, ajutându-te să îți exploatezi adevăratele sentimente, chiar în momentul în care semnul tău este luminat de o a treia planetă care se mută în Berbec. Acordă-ți atenție sentimentelor tale, chiar dacă sunt incomode, pentru că ele sunt întotdeauna adevărate.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Duminică, 12 februarie


Energia Scorpionului domină toate chestiunile legate de inimă pentru tine, deoarece reprezintă pasiunea pe care uneori nu o atingi, crezând că nu le poți avea pe toate. Pe măsură ce Luna se deplasează în acest semn zodiacal în această săptămână, este șansa ta de a te inspira din profunzimea din tine și din relația ta. Odată ce începi să reflectezi ceea ce vrei să primești, devine brusc mult mai ușor să creezi.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie


Fiind unul dintre cele mai sociale semne ale zodiacului, este important ca în această săptămână să vă duceți relația în noi scene sociale distractive și interesante. Ați avut parte de câteva luni dificile. Fie că treceai printr-o tranziție în relația ta, fie că o încheiai cu totul.

Acum, că ieșiți din această situație, aveți nevoie de prietenii voștri mai mult ca niciodată. Fie că te ajută să treci peste un fost iubit, fie că îți oferă ție și partenerului tău o șansă de a râde și de a vă distra, în această săptămână, prietenii tăi te vor ajuta să îți îmbunătățești relația.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)


Cea mai romantică zi a săptămânii: Sâmbătă, 11 februarie

Mercur este planeta comunicării; în Vărsător, el activează teme în jurul intimității și transformării. Treci printr-o transformare imensă, pe măsură ce începi să găsești un echilibru mai mare între grija pentru tine și relația ta. În această săptămână, conversațiile devin esențiale pentru a merge mai departe și pentru a-ți continua creșterea, astfel încât să poți continua să te simți încrezător că poți avea totul.

Leu
(23 iulie - 22 august)


Cea mai romantică zi a săptămânii: Sâmbătă, 11 februarie

Mercur îți guvernează atât gândurile, cât și cuvintele pe care le rostești. Săptămâna aceasta, pe măsură ce trece în semnul care îți guvernează relațiile romantice, Vărsătorul, conversațiile se îndreaptă spre viitor. Vărsătorul crede în angajament, dar o face într-un mod care se potrivește cu visele sau nevoile lor. Nu există un plan de urmat și, în schimb, își creează propriul plan. Folosește această energie pentru a face schimbările în viața ta amoroasă pe care le-ai căutat.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie

O săptămână fenomenală se conturează pe măsură ce Neptun în Pești se aliniază cu Mercur în Capricorn. Neptun în Pești îți activează relația romantică, în timp ce Mercur în Capricorn aduce în discuție conversații despre angajament, căsătorie și chiar copii. Aceasta ar putea fi o săptămână care deține câteva momente frumoase de creștere care îți permit să simți că îți duci cu adevărat relația la nivelul următor.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie

Această lună va aduce multe schimbări romantice pentru tine, deoarece stellium-ul din Berbec atinge vârful semnului tău zodiacal care guvernează această parte a vieții tale. Vesta îți guvernează casa și focul tău interior. Pe măsură ce mai multe planete intră în această parte a hărții tale, vei asista la o dezvoltare mai mare a relațiilor. Ați lucrat în acest sens de ani de zile; trebuie să aveți încredere în creșterea voastră.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie

Nodul Nord din Taur guvernează toate chestiunile legate de inimă, în timp ce afluxul actual de energie Berbec scoate în evidență teme legate de sănătate și de rutina ta zilnică.

Taurul este semnul tău opus și reprezintă energia stabilă pe care uneori o interpretezi ca fiind plictisitoare în cadrul unor relații sănătoase. Pe măsură ce Jupiter în Berbec se aliniază cu Nodul Nord, această zonă se extinde, arătându-ți că, cu cât devii mai sănătos, cu atât vei vedea mai multe îmbunătățiri în viața ta sentimentală.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie

Mai mult ca sigur, știi deja tot ce ți se pregătește, dar săptămâna aceasta Vesta în Berbec îți oferă un pas crucial. Vesta guvernează căminul în care te întorci în fiecare seară și pe cel din interiorul tău. Pe măsură ce acestea două se combină în această săptămână în partea din viața ta care guvernează căsătoria, bucuria, copiii și chiar exprimarea de sine, ești ghidat să îți însușești adevărul. Poți profita de expansivitatea lui Jupiter în Berbec doar dacă ești sincer cu privire la ceea ce îți dorești.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie

Vesta este asteroidul care te ajută să te întorci la tine și la adevărul tău. Este, de asemenea, responsabil de crearea unui spațiu care să te facă să te simți în siguranță și îngrijit. Cu energia Berbecului care se amplifică în această săptămână, atenția ta va fi foarte mult atrasă de aceste teme. Este, de asemenea, o oportunitate uriașă pentru tine ca viața pe care o trăiești, inclusiv relația ta, să fie mai reprezentativă pentru adevărul tău decât este în prezent.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie

Se anunță schimbări în viața ta domestică: Nodul Nord și Uranus se unesc în Taur, casa ta solară a căminului și a familiei, ceea ce înseamnă că îți vei aprofunda angajamentul și chiar vei discuta sau vei începe să împarți spațiul domestic. Oricât de speriată ai fost în trecut, este vorba și despre a avea încredere în creșterea ta și a te deschide pentru a primi tot ce meriți din partea iubirii.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai romantică zi a săptămânii: Marți, 7 februarie

Semnul tău opus este Fecioara, care reprezintă energia complementară semnului tău zodiacal. Energia Fecioarei te ajută să privești lucrurile din punct de vedere practic; te întemeiază și chiar te ajută să te concentrezi asupra pașilor către vis și nu doar asupra împlinirii acestuia.

Pe măsură ce Luna se mută în acest semn zodiacal în această săptămână, te vei simți mai ancorat emoțional și mai pragmatic în ceea ce privește viața ta sentimentală. Venus este încă în Pești, dar Luna în Fecioară nu numai că te poate ajuta să profiți de noi oportunități, dar te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai realistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel