Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 18 martie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea merită timpul și efortul. Relațiile te-au rănit în trecut, dar asta nu înseamnă că dragostea nu este pentru tine, Berbec. Este timpul să-ți ștergi praful de pe inimă și să te întorci din nou pe scena întâlnirilor. Ești gata să experimentezi dragostea menită pentru tine și da, o poți găsi pe "aleasa ta".

Taur

Astăzi, încrederea în sine crește, iar tu experimentezi un grad ridicat de intimitate și succes în dragoste și relații. Scoți la iveală tot ce e mai bun din ceilalți; ei adoră prezența ta fermecătoare. Astăzi, ești cel care îi face pe ceilalți să leșine.

Gemeni

Cea mai bună răzbunare după o despărțire este să experimentezi fericirea. Este nevoie de timp pentru a-ți reveni după o inimă frântă, dar acum că lacrimile s-au uscat și te simți mai puternică pe dinăuntru, este timpul să îți pui un zâmbet și să te bucuri de cea mai frumoasă viață. Începeți cu prieteniile și vedeți cum lumea se deschide pentru dumneavoastră.

Rac

O relație minunată este pe punctul de a înflori pentru tine și poate fi la fel de simplă ca o prietenie platonică care îți umple inima de iubire. Iubirea și romantismul pot veni în atât de multe forme și chiar și atunci când romantismul nu este la orizont, poți găsi confort și companie în cineva care este acolo pentru tine fără a avea nevoie de altceva în schimb.

Leu

Cariera ta capătă un nou accent astăzi. Simți satisfacție și plenitudine în urma unui proiect pasional care îți oferă o motivație și o determinare puternică. În mod uimitor, adevărata ta iubire ești tu, iar această călătorie de urmărire a pasiunii inimii tale te duce la găsirea unei persoane care te adoră pentru ceea ce ești.

Fecioară

Astăzi faceți o conexiune de suflet pereche. Când te aștepți cel mai puțin să întâlnești pe cineva, acesta intră adesea în viața ta. Este ca și cum v-ați fi cunoscut într-o viață anterioară. Ar putea fi o scuză excelentă pentru a consulta un astrolog profesionist pentru a vedea ce spun hărțile voastre de sinastrie sau pentru a trage un raport gratuit online și a citi despre chimia voastră potențială.

Balanță

Oferiți cu generozitate. Atunci când îți împarți viața cu cineva, să dăruiești fără teamă este întotdeauna cel mai bine. Lucrurile materiale pot fi înlocuite. Ceea ce contează este modul în care alegi să investești într-o relație. Dacă simți o oarecare rezistență, este un semn că inima ta se reține. Întreabă-te de ce.

Scorpion

Astăzi, luați un angajament de a iubi așa cum știți să o faceți. Este posibil să faci greșeli, deoarece toată lumea experimentează o curbă de învățare atunci când explorează intimitatea emoțională. Ceea ce contează este să-ți permiți să te adâncești mental și emoțional și să-ți provoci partenerul să facă același lucru. Merită să faceți acest lucru.

Săgetător

Este drăguț atunci când doi oameni pot împărți viața împreună și își fac lumea mai ușoară. Să ai pe cineva pe care te poți baza este un dar. Anunță-i că ești acolo pentru ei și că ți-ar plăcea să construiești o prietenie de încredere și beneficii reciproce.

Capricorn

Este o zi minunată pentru a face ceva romantic, iar dacă ai timp să planifici o aventură secretă, ia în considerare să faci acest lucru. Programează o escapadă în afara orașului  sau cumpără bilete pentru a vedea un spectacol și oferă-i partenerului tău o întâlnire romantică.

Vărsător

Este nevoie de doi oameni pentru a face dintr-o casă un cămin, dar de o singură persoană pentru a începe procesul de avansare. Astăzi, arată-ți intențiile adăugând ceva mic și sentimental în casa ta. Înrămați o fotografie cu voi doi și puneți-o lângă ușă. Creați un colaj de imagini și puneți-le lângă pat pentru când vă treziți.

Pești

Împărtășește-ți deschis inima. Reflectați-vă dragostea în text și fiți deschiși să vă împărtășiți inima în moduri în care nu ați mai făcut-o de când ați început să vă întâlniți. Nu uitați să flirtați și să fiți drăguți când vă luați rămas bun. Readuceți pasiunea începând cu cuvinte de bunătate și un text de bună dimineața ... chiar dacă locuiți deja împreună.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel