Horoscop - DRAGOSTE, sâmbătă, 22 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec


În următoarea perioadă te vei reconecta cu prieteni mai vechi cu care ai pierdut legătura în timpul pandemiei. Ai putea deveni chiar prieten cu un fost iubit sau iubită sau să te îndrăgostești de o persoană cu care ai fost prieten de ani de zile, dar cu care nu ai vrut niciodată să treci cu adevărat o linie, dar acum vezi că sunteți perfecți unul pentru celălalt.


Taur


Este un moment excelent să te concentrezi pe partea practică a lucrurilor, inclusiv pe modul în care să fii pregătit financiar pentru o relație.


Dacă pentru tine, ultimele luni au fost mai dificile, vei începe să scapi de datorii și să puneți și ceva deoparte. Asta vă va ajuta să aveți o legătură mai bună cu partenerul de viață. 


Gemeni


Ai început să îți pierzi speranța în ceea ce privește viața amoroasă. Acesta ar putea fi un moment în care credința și speranța ta în romantism este restaurată.


Te poți simți mai optimist în legătură cu întâlnirea cu cineva. Chiar dacă nu întâlnești pe cineva special în această lună, te vei bucura să cunoști oameni noi și să-ți faci noi prieteni care îți împărtășesc interesele.


Rac


Rac, uneori motivul pentru care descoperi ceva ce ți-a fost ascuns este pentru că o persoană vine și îți spune în sfârșit ceea ce este adevărat, nu ceea ce vrei să auzi. 


S-ar putea să auzi prin viu grai despre o chestiune pe care este important să o știi, iar acest lucru poate veni prin intermediul unui prieten, al unei rude sau chiar pe rețelele de socializare.


Ține-ți ochii și urechile deschise, deoarece această lună te ajută să afli informații importante pentru viața ta amoroasă.


Leu


Te poți simți atât de confuz cu privire la viața ta amoroasă.


Nu îți place să fii singur, dar este convenabil uneori. S-ar putea să te simți greu să știi exact ce vrei să faci atunci când vine vorba de dragoste.


Acesta poate fi un moment excelent pentru întâlniri și pentru a începe să-ți restructurezi viața în vederea pregătirii pentru un partener special. 


Fecioară


Este important să fii mai atent la detalii. Atunci când lucrurile sunt în ordine, ai tendința de a te simți mult mai bine în jur.


Problema cu care te confrunți astăzi este să înveți cum să treci de la a face toată treaba la a te relaxa. Pentru astăzi, încercați să nu fiți numai muncă. Meriți puțină odihnă și relaxare. 


Balanță


Soarele este în Vărsător, sectorul tău de plăceri, și este un moment pentru distracție, romantism, creativitate, flirt și pentru a obține o îmbrățișare sau două. Este o perioadă minunată pentru dragoste. 


Ești gata să te bucuri de cea mai înaltă expresie a romantismului și este probabil să fii cel care dăruiește mai multă dragoste decât primește, pentru că așa ești tu.


Scorpion


Dacă ai rude pe care speri să le muți în casa ta în viitorul apropiat, negocierile despre cum va fi amenajată casa sau care vor fi regulile pot fi puse pe hârtie și explorate, mai ales în timp ce Mercur și Venus sunt amândoi retrograzi în Capricorn, sectorul tău de contracte.


Săgetător


S-ar putea să-ți placă să discuți cu prietenii despre tot felul de subiecte intrigante până la distragerea atenției.


Așadar, ai grijă la cât timp vrei să dedici vieții tale sociale, mai ales dacă știi deja că ai tendința de a te lăsa puțin dus de val.


Capricorn


S-ar putea să vrei să fii un pic mai conservator atunci când discuți despre finanțe cu alții. Dacă vei fi binecuvântat cu o mărire de salariu, un bonus sau chiar dacă vei câștiga ceva de la un bilet de răzuit sau de la loto, păstrează asta pentru tine.


Vărsător


Este un moment minunat pentru a lucra la tine și pentru a te vindeca de orice energie negativă care a intrat în viața ta printr-o persoană toxică sau cineva pe care l-ai iubit.


S-ar putea să constați că ești capabil să te eliberezi mai ușor de trecut și să parcurgi un curs pe care l-ai luat în considerare înainte, dar căruia nu i-ai putut dedica timp sau atenție.


Pești


Ai tendința de a fi prietenul tuturor, dar nu toată lumea se află în cercul tău social din motivele corecte.


Este momentul să epurezi acele persoane toxice din viața ta, astfel încât, să poți începe totul de la zero. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel