Horoscop dragoste, sâmbătă, 3 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop dragoste, 3 februarie 2023.

Berbec

Alege-ți cea mai bună ținută, Berbec. Se pare că astrele împing o relație în atenția publicului. S-ar putea să faci o declarație cu cea mai bună persoană a ta, iar toată lumea va adora să te vadă cum te distrezi în numele iubirii.

Taur

Niciodată să nu spui niciodată. S-ar putea să te trezești complet ocupat cu cineva pe care l-ai cunoscut online. Posibilitatea unei relații la distanță te gătește și ai putea descoperi că nu te deranjează cu persoana potrivită.

Gemeni

Hai echipă! Tu și partenerul tău de viață ați găsit o modalitate de a rezolva lucrurile și de a face ca fiecare dintre voi să obțină ceea ce își dorește în această seară. Amândoi vă ajutați reciproc să vă atingeți un vis și un obiectiv. Deși poate va trebui să le povestiți pe rând prietenilor povestea, poate fi amuzant doar faptul că ați experimentat viața în acest fel pentru o vreme.


Rac

Uneori, membrii familiei pot face lucruri derutante, cum ar fi să încerce să te facă să te angajezi într-o relație atunci când ești singur și fericit. Astăzi, s-ar putea să te confrunți cu o oarecare slăbiciune din partea unei rude pe care o respecți și pe care o ai în mare stimă. Este posibil să fiți întrebat de ce ați ales să evitați relațiile. Este posibil ca intenția lor să fie bună, așa că luați-o cu calm.

Leu

Să te îndrăgostești de cineva care te obligă să îți depășești zona de confort este minunat. S-ar putea să descoperi că te ajută să ajungi dincolo de ceea ce te simți confortabil să faci. Este posibil să începi să încerci alimente noi sau să mergi în locuri diferite. Călătoriile pot fi următoarele, iar aceasta este o energie emoțională minunată.

Fecioară

Pregătește-te pentru un text dulce. Persoana pe care o placi s-ar putea să-ți trimită un SMS de Bună dimineața. S-ar putea să nu știi ce să-i răspunzi, dar poți începe cu ceva simplu, cum ar fi un zâmbet. Un pic de glumă dulce pentru a începe ziua poate fi un lucru minunat.

Balanță

Este bine să fii înțelept din timp. Chiar dacă ai încredere deplină în partenerul tău, astăzi, astrele te încurajează să fii inteligent cu finanțele tale. Un acord prenupțial este inteligent. Asigură-te că vorbești cu un consilier juridic înainte de a semna lucruri și de a face schimbări majore.

Scorpion

Ești într-o dispoziție romantică astăzi și s-ar putea simți ca și cum ai vrea doar să fii o carte deschisă despre emoțiile tale. Este o zi plină de confesiuni de dragoste și de manifestări oneste de afecțiune. Toate sunt binevenite!

Săgetător

Cuplurile se ceartă și se ceartă pe tema banilor, iar a fi pe aceeași lungime de undă poate fi o provocare. Astăzi, s-ar putea să descoperi că ești capabil să vorbești cu bun simț despre finanțe și să nu mai intri într-o ceartă majoră în viitor.


Capricorn

Acea strălucire interioară scoate la iveală ce e mai bun în tine și în ceilalți. Oamenilor le place să te vadă fericit, iar zâmbetul atrage mai multă pozitivitate în viața ta. Te ajută să rămâi aproape și conectat cu cei din jurul tău și să eviți orice problemă.

Vărsător

Hai, Vărsătorule. Cineva te găsește atât de atrăgător datorită modului în care ești la serviciu. Etica ta de muncă și caracterul tău atrag în viața ta oameni de înaltă calitate. S-ar putea să ți se pară fascinant faptul că a durat atât de mult. Ești pregătit; îți va plăcea să ți se acorde acest nivel de atenție.

Pești

Despărțirile se întâmplă și nu le poți preveni pe toate. Ai încercat să o faci să funcționeze, dar când o relație la distanță nu are loc să crească, ai impresia că nu va funcționa. Te vei simți inițial tristă, dar cred că este bine - singur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel