Horoscop DRAGOSTE. Săptămâna 26 iulie - 1 august 2021: Previziuni pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Iubirea plutește în aer săptămâna aceasta. Iată cele mai importante previziuni pentru perioada 26 iulie- 1 august 2021.

Tranzitele planetelor care îți influențează horoscopul săptămânal de dragoste începând cu 26 iulie:


Marți, 27 iulie - Mercur se mută în Leu


Pentru cei care au simțit o mahmureală emoțională în ultima vreme, mai ales în ceea ce privește discuțiile din relație, acest lucru ar trebui să fie o ușurare.

În timpul acestui tranzit vom fi mai direcți și mai îndrăzneți în a spune adevărul care se află în inima noastră și mai pregătiți pentru schimbările pe care le aduce. Această energie va dura până când Mercur se va muta în Fecioară, pe 11 august.

 

Miercuri, 28 iulie - Jupiter (retrograd) va tranzita din nou zodia Vărsător

Perioada de strălucire a anului 2022 s-a încheiat și acum începe momentul în care suntem chemați să acționăm în urma lecțiilor pe care le-am învățat, astfel încât să fim pregătiți pentru noul an și pentru noua fază a lui Jupiter în Pești, atunci când va începe.


Apar lecții importante în jurul libertății, individualității și a fundațiilor pe care ne-am construit viața. Acum este momentul să păstrezi doar ceea ce ai nevoie pentru a merge mai departe.

 

Marte în Leu, în opoziție cu Jupiter în Vărsător


Un tranzit de trei zile care începe cu Marte care își încheie domnia în Leu și își începe tranzitul orientat spre acțiune în Fecioară - înseamnă că acest lucru oferă mari posibilități de a comunica și de a ne trăi adevărul.

Vom fi impulsionați și plini de speranță în a avea totul; viața, dragostea și bucuria pe care le visăm -  sunt posibile.

De data aceasta, însă, suntem dispuși să o realizăm cu orice preț. Un moment excelent pentru a face orice pas care anterior părea imposibil ca să vă schimbe viața, deoarece veți avea încrederea de a merge mai departe.


Joi, 29 iulie - Marte se mută în Fecioară

Sub această energie, mesajul este clar, este timpul să acționezi. Gândește-te la acele conversații sau acțiuni care au părut imposibile sau copleșitoare și care probabil ne-au făcut să ne simțim blocați.

Cu energia lui Marte în Fecioară ne va da capacitatea de a ne gândi bine la lucruri, de a face alegerea corectă și apoi de a acționa.

Acest tranzit care durează până pe 14 septembrie ar putea însemna o mare fază de schimbare în relațiile noastre, gândiți-vă la despărțiri definitive până la logodne și căsătorii, are de toate.

 

Horoscop DRAGOSTE. Săptămâna 26 iulie - 1 august 2021: Previziuni pentru fiecare zodie

 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți in pic mai confuz.

Fie pentru că ego-ul sau intuiția ta au primit o lovitură recentă sau pur și simplu te simți nesigur, se pare că accentul în această săptămână trebuie să fie pe ceea ce îți dorești și ai nevoie cu adevărat de la o relație romantică.

Nu-ți fie teamă să scoți capul din cutie, s-ar putea să descoperi că oricum nu te-ai potrivit niciodată acolo.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta ar putea fi un moment important pentru tine pentru a te elibera în sfârșit de o relație de lungă durată care pur și simplu nu s-a ridicat niciodată la înălțimea a ceea ce aveai nevoie de la un partener.

Nu lăsa ca tentația zonei de confort să te facă să uiți ceea ce meriți cu adevărat. Nicio schimbare nu este ușoară, dar continuând să o ignori nu vei face decât să te rănești pe termen lung.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

În zilele următoare încearcă să reflectezi la ce contribuție ai avut în crearea tensiunilor emoționale pe care le resimți în ultima vreme.

Este ușor să le punem pe seama partenerilor sau a potențialilor parteneri, dar de multe ori se întâmplă să fie vina noastră.

Asta înseamnă că ar trebui să fii atent la nivelul tău de onestitate, vulnerabilitate și angajament pentru a vedea dacă ai spus un lucru - dar ai făcut altul. Este timpul să-ți pui capul și inima pe aceeași pagină.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Au fost o mulțime de lecții pe care le-ai trăit în ultima vreme, toate centrate pe ceea ce se întâmplă și pe ceea ce simți dacă nu spui adevărul.

Este minunat să ții atât de mult la oameni încât să vrei să le protejezi sentimentele, dar, așa cum ai învățat recent, nu poate fi niciodată în detrimentul propriilor tale sentimente.

Săptămâna aceasta consolidează ceea ce ai învățat și îți oferă o oportunitate mai mare de a transforma această lecție într-un nou mod nu doar de a trăi - ci și de a iubi.

 

Leu (23 iulie - 22 august)


Viața poate părea că se mișcă mai repede în această săptămână pentru tine, deoarece vei avea impresia că există un eveniment după altul care îți testează capacitatea de a vorbi din inimă.

Deși de multe ori poți fi îndrăzneț în dragoste, asigură-te că ceea ce spui și faci este conectat la acea parte cea mai profundă din tine și nu la ceea ce crezi că își dorește cealaltă persoană.

Nu contează dacă putem face pe cineva să ne iubească sau să fie cu noi, ci în schimb că putem crea spațiul pentru ca acest lucru să nu se termine niciodată.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Încearcă să nu fii atât de dur cu tine însuți în această săptămână, deoarece s-ar putea să ai impresia că revezi tot ceea ce ai făcut în această săptămână, ca un film care se derulează în capul tău.

Cu toții ajungem pe calea pe care suntem meniți să o urmăm, chiar dacă asta înseamnă, de obicei, că este cea mai lungă și indirectă.

Nu are rost să te uiți la lucruri și să îți dorești să fi fost altfel, totul se așează exact așa cum trebuie. Ai încredere în viață.

 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Există o diferență între adevărul pe care vrem să-l credem și adevărul din sufletul nostru.

Uneori, rănile din trecut sau chiar ego-ul pot întuneca ceea ce ne dorim și merităm cu adevărat, ceea ce ne poate face să ne agățăm de vechile povești în dragoste. Săptămâna aceasta ești provocat să vezi cum te simți cu adevărat; tu, nu rănile tale, nu copilul tău interior, ci tu.

Încearcă să întâmpini ceea ce descoperi cu acceptare în loc de rezistență și recunoaște că adesea motivul pentru care nu ai parte de dragostea de care ai nevoie este pentru că încă ești ancorat în trecut.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești obișnuit să mergi în profunzime, dar nu contează cât de adânc mergi dacă nu ești dispus să eliberezi ceea ce nu mai rezonează cu evoluția ta.

Să spui pur și simplu că renunți nu este suficient. Săptămâna aceasta încearcă să te concentrezi acolo unde încă te agăți cu energia ta, chiar dacă simți că ai trecut deja mai departe.

Este timpul să te lămurești cu privire la cine și ce este potrivit cy sufletul tău și ce nu este, astfel încât să trimiți un mesaj clar universului că ești gata să primești ceea ce meriți.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Întotdeauna există o nouă aventură după colț, dar cele mai bune sunt cele care ne conduc spre noi înșine.

Caută evenimentele din această săptămână care te ajută să-ți dezvălui adevărul tău, precum straturile unei cepe, permite vieții să decojească ceea ce nu face cu adevărat parte din tine, astfel încât, în timp ce te îndrepți spre o nouă lună, să fii gata să acționezi.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Când ne dăm seama că modul în care am făcut lucrurile nu funcționează, singura opțiune este să schimbăm modul în care facem lucrurile.

Acest lucru este valabil mai ales în relațiile romantice și, deși, bineînțeles, nu înseamnă întotdeauna că este timpul să ne eliberăm de partenerul actual, nu înseamnă nici că sunt meniți să rămână.

Concentrează-te asupra adevărurilor incomode în această săptămână, nu trebuie neapărat să acționezi imediat, dar să recunoști acest lucru față de tine însuți va fi primul pas.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se pare că lecțiile continuă să se adune pentru tine în această săptămână, pe măsură ce te apropii de o evoluție majoră. Deși nu este niciodată ușor să treci prin fazele pe care viața ni le dă, este important să cauți un scop mai mare.

Uneori credem că am trecut peste ceva pur și simplu din cauza timpului, pentru că fizic viețile și relațiile noastre arată diferit, dar adevărata vindecare este mai profundă decât atât. Permiteți-vă nu doar să vedeți cât de departe ați ajuns, ci și să simțiți acest lucru.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai depus multă muncă pentru a ajunge în acest spațiu din viața ta și, deși întotdeauna mai este mult de lucru, uneori munca constă în a primi ceea ce ai construit. Caută în această săptămână modalitățile prin care să îți construielști propria bucurie, pentru că te agăți de răni din trecut care nu te lasă să vezi fericirea,


Doar pentru că ai trăit-o în trecut nu înseamnă că face parte din viitorul tău, dar pentru a o lăsa cu adevărat să plece trebuie să înțelegi ce a servit în tine. Nu este nicio rușine să ne fie frică, dar să lăsăm asta să ne conducă nu va aduce decât durere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: august  dragiste  horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel