Horoscop DRAGOSTE - săptămâna 7 iunie - 13 iunie 2021. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop Dragoste -   săptămâna 7 iunie - 13 iunie 2021.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Primiți tot felul de semne săptămâna aceasta și ar fi bine să fiți atenți la ele, deoarece v-ar putea ghida către următorul pas din viața voastră. 


Puteți începe prin a observa lumea din jur. Cât de mult v-ați schimbat și cine ați devenit? Dacă nu vedeți nicio schimbare la voi, nu aveți cum să pretindeți asta de la cei din jur.

E momentul să vă schimbați voi și să deveniți cea mai bună variantă a voastră. Abia după aceea veți putea vedea și lumea din jur cum se transformă. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Săptămâna aceasta nu se anunță schimbări majore sau evenimente care să vă tulbure. Provocarea pentru voi este să nu vă mai găndiți așa mult și să lăsați lucrurile să își urmeze cursul. 

Renunțați la control și bucurați-vă de călătorie, indiferent că este vorba de carieră, dragoste sau familie. Destinația nu este întotdeauna cea mai importantă, așa că trebuie să vă relaxați și să trăiți în prezent. 

 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Viața se poate schimba într-o clipă, mai ales atunci când transmitem vibrația că suntem pregătiți.

S-au întâmplat multe în ultimii ani pentru tine, dar acum pare că știi mai mult despre cine ești și ce vrei.

Folosește acest lucru în avantajul tău. Nu trebuie să te sacrifici pentru a face ca relațiile să funcționeze. Dacă nu poți ajunge la un compromis cu partenerul și lucrurile par că nu se leagă deloc, atunci poate este momentul să te gândești dacă trebuie să faci o schimbare. 

 

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)


E momentul să ieșiți din carapace si să vă dați frâu liber emoțiilor. Fie că e vorba de entuziasm, furie, bucurie, iubire sau tristețe. 

Nu există o cale mai eficientă de a tria anturajul și de a vedea cine sunt oamenii care vă apreciază așa cum sunteți, decât prin autenticitate.

În dragoste, partenerul trebuie să știe ce este în sufletul vostru, iar voi trebuie să vedeți dacă vă puteți baza pe cel de lângă voi. 

 

 

Leu (23 iulie - 22 august)


Nimic nu te poate opri săptămâna aceasta. 

Toate întârzierile, obstacolele și provocările pe care le-ați experimentat în ultima vreme, sunt pe cale să devină istorie. Ieșiți în față și rezolvați, în felul vostru, orice problemă.

Luați decizii importante și se produc schimbări benefice în viața voastră. Partenerul vă sprijină mai mult ca niciodată, iar pentru celibatari, o nouă iubire se arată la orizont. 

 

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Este momentul să lași trecutul în urmă și să primești în viața ta schimbarea. Toate eșecurile, traumele și dezamăgirile, nu au făcut decât să te pregătească pentru acest moment. 

Reanalizați lecțiile acumulate în ultima vreme și, în loc să procedați ca în trecut, faceți lucrurile altfel. Chiar dacă ați putea să credeți că „nu vă stă în fire” să procedați altfel, ați putea rămâne surprinși de cum ar putea evolua lucrurile atunci când sunteți deschiși la nou. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Să realizezi că nu le știi pe toate, poate fi o adevărată binecuvântare. În felul acesta, rămâi deschis la cunoaștere, accepți ideile celorlați și chiar poți găsi abordări diferite pentru diverse probleme. Balanțele au șansa, săptămâna aceasta, să recunoască unde au greșit și să îndrepte lucrurile. 

Vor ieși la iveală unele adevăruri dureroase cară vă vor face să reconsiderați locul pe care îl aveți în relația cu partenerul. Dacă mergeți mai departe sau schimbați direcția, depinde doar de voi. 

 

 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Scorpionii merg mai departe săptămâna aceasta. Fie că e vorba de terminarea unei relații de iubire, de un proiect care nu îi aducea beneficii sau de o prietenie toxică, scorpionul este pregătit să lase trecutul în urmă și să înceapă un nou capitol din viața sa. 


Poate fi înfricoșător la început, însă această schimbare se va dovedi extrem de benefică pe termen lung. 

Orice sfârșit înseamnă un început, așa că urmați-vă intuiția fără teamă și pregătiți-vă să vă schimbați viața.

 

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta îi aduce Săgetătorului claritate. 

Sunteți genul de persoană care își învață lecțiile și care nu se lovește de două ori cu capul de același prag. Aveți șansa de a pune în practică lecțiile învățate și de a lua deciziile bune.

Problemele și obstacolele care vă apar în cale în această săptămână vor putea fi gestionate corect. Nu vă temeți de situații care par copleșitoare și aveți încredere în judecata voastră. De data aceasta, chiar le știți pe toate. 

 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

E momentul să ieșiți din zona de confort și să faceți acei pași care vă sperie atât de tare, Viața nu se mișcă prea repede, ci voi prea încet. Aceasta este deviza acestei săptămâni iar astrele vă îndeamnă să nu mai așteptați și să nu mai amânați lucrurile, mai ales când vine vorba de iubire. 

S-ar putea să vă simțiți presați și să opuneți rezistență schimbării, iar asta nu face decît să vă amâne fericirea. 

Înfruntați cu mai mult curaj evenimentele din această săptămână și s-ar putea să puneți primele cărămizi la viața la care ați visat. 

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Cerul este limita în această săptămână. Ați ajuns la acea libertate a minții care vă permite să realizați orice vă puneți în gând. 

Și cum gândul vărsătorului este de a salva lumea, săptămâna aceasta veți avea parte de situații în care veți putea da o mănă de ajutor celor din jur. În relație, partenerul ar putea avea nevoie de susșinerea și claritatea voastră, iar la muncă, șefii și colegii se vor baza pe voi să-i scoateți din încurcătură. 

Sunteți eroii săptămânii, iar evenimentele experimentate în această perioadă vă vor schimba percepția pe care o aveți asupra voastră. Realizați cât de puternic sunteți și cât de mult vă sabotați cu griji inutile. 

 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii visează mai mult ca niciodată săptămâna aceasta. În relație, veți avea tot felul de pretenții și așteptări nerealiste, care v-ar putea aduce multă nefericire. 

Veți avea o problemă cu toată lumea, realizând astfel că aveți o problemă cu voi. Nemulțumirile legate de propria persoană ies la iveală și se răsfrând asupra celor din jur.

Realizați că sunteți singura persoană care vă poate aduce fericirea și, dacă nu sunteți bine voi cu voi, nu veți putea fi nici cu altcineva. Este un moment bun de a lua presiunea de pe umerii partenerului și a familiei, și de a începe să vă ocupați mai mult de fericirea voastră. 

 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  iunie  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel