Horoscop- DRAGOSTE, vineri, 12 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Data publicării:
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Este nevoie de doi într-un cuplu, Berbec. Ai muncit din greu pentru a pune bazele relației voastre, dar povara nu trebuie să o duci singur. O persoană poate fi sau nu disponibilă emoțional pentru tine în acest moment. Este important să te concentrezi pe acțiuni în loc de emoții și să privești spre fapte.

 

Taur
O viață amoroasă sănătoasă are nevoie de sprijinul unei comunități. Cu toate acestea, s-ar putea să constați că familia și prietenii nu îți susțin partenerul așa cum ai fi sperat, ceea ce te poate face să te simți izolat. Ia-ți ceva timp pentru a reflecta asupra a ceea ce înseamnă acest lucru pentru tine și pentru relația ta.

 

Gemeni
Astăzi, în dragoste s-ar putea să te simți mai ușurat, deoarece în sfârșit ai parte de o pauză de la probleme. S-ar putea să existe mai puține certuri cu partenerul tău și s-ar putea să constați că vă înțelegeți mai bine decât înainte.

 

Rac
Dragostea este un lucru care trebuie gestionat foarte bine. Trebuie să faci din seara din ea o prioritate și, de asemenea, să îți acorzi timp pentru tine.

Există o modalitate de a vă face timp unul pentru celălalt și s-ar putea să nu fie cel mai ușor lucru de făcut. Trebui totuși să cădeți la punct comun.

 

Leu
Pregătește-te, Leu. Se anunță o renaștere a vieții tale amoroase și ești foarte pregătit pentru asta. După ce ai crezut că nu vei mai iubi niciodată sau nu erai deschis la ideea de a fi cu cineva nou, lucrurile se schimbă. Nu numai că ești receptiv, dar ești și capabil să vezi posibilitățile pe care le poate avea viitoarea ta viață sentimentală.

 

Fecioară
Blândețea vieții tale amoroase este evidentă acum. Se simte ca și cum voi doi sunteți din nou copii, îmbrățișând inocența unei noi iubiri într-un mod în care nu ați mai făcut-o până acum. Asta este ceea ce ți-ai dorit întotdeauna și te simți uimitor să trăiești asta.

 

Balanță
Ai încredere în intuiția ta, deoarece reacția inițială este adesea corectă. Chiar dacă ai fost cucerit de cineva care inițial nu ți-a plăcut, este posibil să existe încă un sentiment sâcâitor că nu este persoana potrivită pentru tine. Nu te mulțumi cu comoditatea sau familiaritatea ,riscă și așteaptă persoana care îți aduce cu adevărat bucurie în suflet. 

 

Scorpion
Simțiți că cineva încearcă să te manipuleze? Poate că încearcă să îți câștige inima cu cadouri, întâlniri și complimente, dar dacă nu se conectează cu tine la un nivel mai profund, nu va funcționa. Intuiția ta știe să facă diferența între ceva superficial și o conexiune autentică. Așteaptă tipul de romantism care îți atinge sufletul.

 

Săgetător
A sosit momentul să iei o decizie cu privire la persoana cu care vrei să te întâlnești serios. Este un pas important, deoarece poate fi ușor să te îndrăgostești de mai multe persoane. Cu toate acestea, nu ești interesat să te deschizi prea mult, iar o persoană specială ți-a cucerit inima. 

 

Capricorn
Viața ta amoroasă este exact așa cum ți-ai dorit să fie. Ai șansa de a fi complet creativ cu partenerul tău. Dacă te simți puțin blocat în a găsi idei, apelează la resurse precum Instagram pentru a găsi oferte speciale.

 

Vărsător
Este întotdeauna un lucru bun să vezi lucrurile așa cum sunt cu adevărat, mai ales în materie de dragoste. Dacă nu te lași păcălit de prieteni falși sau de potențiali iubiți, te poți salva de multe suferințe și dezamăgiri. Iar uneori, răbdarea este cheia pentru a găsi o iubire autentică care să dureze. Așadar, ține-ți ochii deschiși și ai încredere în proces.

 

Pești
Trebuie să reziști puțin. Astăzi, s-ar putea să fii cel mai puternic în relația voastră. Este posibil ca partenerul tău să nu fie capabil să îți ofere dragostea și sprijinul necesar în această zi, așa că depinde de tine să fii acolo și să arăți că îți pasă. Se va revanșa.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel