Horoscop, duminică, 10 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 10 decembrie 2023, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Se adună lumea ca să petreacă și o să fiți și voi pe acolo, poate o să treceți în revistă câteva manifestări culturale, niște mondeneții. Au loc diverse evenimente festive și o să fiți și voi de față în măsura timpului disponibil și a stării de spirit.

TAUR

Se poate să întâlniți pe la sindrofiile la care veți ajunge pe cineva care să vi se potrivească și să fie o atracție și dacă nu aveți partener de viață să vă mai vedeți. Vă face curte reprezentantul unei fundații ca să vă uniți forțele să vă faceți utili pe un domeniu anume.

GEMENI

Poate vă duceți în vizită la prieteni, la rude și o să vă spuneți părerea vis-à-vis de programul sărbătorilor că vreți, neapărat, să-i includeți pe cei dragi, să fiți împreună. Se poate să ajungeți pe la mondeneții și să vă faceți noi prieteni pe acolo, că sunt oameni dornici să vă cunoască.

RAC

Vă faceți drum pe afară să stați la cafea cu cineva care intenționează să vă propună o afacere pentru anul viitor și o să aveți timp să cântăriți situația. Rudele vă invită la masă, dar se poate să lansați și voi invitația și e de văzut cine va câștiga partida - să devină gazda.

LEU

O să le ziceți la mulți ani unor prieteni, casă de piatră că o să vă duceți la petrecere, că sunt oameni care înseamnă ceva pentru voi. E posibil să le organizați celor mici un party, sau să îi însoțiți la un meci ca să le susțineți moralul, de încurajare.

FECIOARĂ

Un anturaj pe gustul vostru o să vă scoată din casă, poate dați o fugă în alt oraș dacă e cineva care vă cheamă pe acolo. E cineva tânăr care s-ar putea să vă ceară o părere, să mergeți undeva împreună, sau să puneți o vorbă bună la cineva.

BALANȚĂ

O reușită, într-un mediu în care nu erați prea bine văzuți, primiți și o să vă găsiți rostul vostru acolo, că ați tot bătut la niște porți ferecate. O să primiți o invitație într-o excursie de 2, 3 zile, în perioada sărbătorilor și o să vă faceți timp pentru o escapadă turistică.

SCORPION

Sunt oameni care vin să vă vadă, sau vă întâlniți în oraș că să schimbați o vorbă, să le spuneți în care din zilele libere vă puteți vedea ca să consolidați relațiile. O apariție cu totul neașteptată și o să aflați noutăți care vă poate schimba brusc - în bine - starea de spirit.

SĂGETĂTOR

O să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, că se vor aduna cu toții la aniversarea voastră, sau e alt motiv de stat la aceeași masă, ca să degustați bunătăți. Apare cineva care vrea să vă cucerească și dacă sunteți singuri o să încurajați pe această persoană dacă e chimie între voi.

CAPRICORN

La invitația cuiva o să faceți câțiva pași pe afară că o să vă duceți la cafea, sau ca să vă plimbați că e cineva care v-a simțit lipsa și recuperați. O să le faceți o surpriză copiilor, îi duceți în parc, la locurile preferate de joacă, sau să se plimbe cu bicicleta, cu rolele.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă prilejul să vizitați niște locuri noi și să vă aflați și în compania unor oameni cu care vă simțiți bine și să vă încărcați, frumos, bateriile. O să ieșiți la un spectacol, la un eveniment monden și o să consolidați niște relații.

PEȘTI

O să vă întoarceți buzunarele pe dos ca să-i scoateți pe ai voștri la o prăjitură, poate luați bilete la un spectacol și o să fie revigorant. Se poate să primiți o invitație de onoare la o nuntă, sau o fi un botez și o să vă faceți noi cunoștințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel