Horoscop, duminică, 11 februarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, duminică, 11 februarie 2024.

Berbec

Dorința de a explora te încearcă și e ziua perfectă să ieși și să te distrezi. Vizitează o expoziție de artă în zona ta; poate vei putea să te întâlnești cu un prieten și să luați prânzul la o cafenea. Singurul lucru la care trebuie să fii atent este să îți asumi riscuri. Poți fi predispus la comportament riscant sau la asumarea unor riscuri mari.

Taur

Este o zi perfectă pentru a face ceva în online, cum ar fi construirea unui site web. Dacă preferi să te relaxezi, această zi este excelentă pentru a juca jocuri video cu prietenii și pentru a trece de toate nivelele. Tu vei fi cel care va obține cel mai mare scor!

Gemeni

Te așteaptă o trezire spirituală. Ai putea trece prin valuri de emoții legate de ceea ce crezi și simți. Acesta este și o zi excelentă pentru a programa o consultare astrologică cu un astrolog profesionist. Poți găsi unul online.

Rac

Banii vin, dar pot și pleca. Un prieten ar putea avea un profit brusc, iar tu ești beneficiarul norocos al unei părți din banii lui. Dacă ți se datorează bani din împrumuturi, ai putea începe să primești restituirea mai devreme decât te așteptai inițial. Dacă ești singur, fii atent.

Leu

Ai putea simți lovitura fatală direct în inimă pentru o persoană de care nu te așteptai să te îndrăgostești. Astăzi, o aventură ar putea înflori în ceva mai mult. Ai putea realiza că o aventură are potențialul de a deveni 'ceva mai mult'. Dacă ești în căutarea unei relații mai degrabă profesionale decât romantice, uită-te la site-urile care te ajută să te conectezi cu freelancerii care fac munca necesară. Poți crea propuneri, sau dacă tu ești cel care caută muncă freelance, răspunde la oferte. Ai putea descoperi că găsești ceea ce ai nevoie.

Fecioară

Poți fi o ființă a obișnuinței, dar asta nu înseamnă că te opui schimbării. Ai putea fi surprins că apare o întârziere neașteptată în programul tău, chiar dacă ai avut intenția ca totul să decurgă fără probleme. Acesta este o zi în care flexibilitatea este superputerea ta. Cine știe? Poate că vei aprecia schimbarea.

Balanță

Săptămâna aceasta ar putea aduce un proiect nou, care s-ar putea să-ți placă. Este o surpriză plăcută când te întorci la muncă făcând ceva ce îți place. Acesta este un moment minunat pentru a explora câteva idei și a vedea unde se află magia. Poți chiar să te impresionezi pe tine însuți.

Scorpion

Cineva ar putea veni în oraș și ar putea să te viziteze înainte de a se întoarce acasă. Ai putea auzi vești despre o schimbare în familie - o naștere, o moarte sau un copil care vine. Este o zi minunată pentru o curățenie rapidă pentru a aranja lucrurile în jurul casei.

Săgetător

Fii atent și ascultă cu atenție pentru că ai putea primi informații interesante printr-o conversație rapidă și neașteptată. Ai putea auzi ceva pe fugă când doi colegi discută unul cu altul. Ai putea da peste unele informații interesante atunci când folosești computere partajate sau folosești telefonul mobil al altei persoane. Uneori, universul lucrează în acest mod.

Capricorn

Te gândești să joci la loterie, să mergi la bingo sau să vizitezi un cazinou în acest weekend? În acest weekend, ai putea obține un câștig mare sau o pierdere. Planifică să te distrezi indiferent dacă câștigi sau pierzi, dar păstrează un control asupra sumei pe care decizi să o cheltuiești.

Vărsător

Poți fi un pic enigmatic, iar asta e ceea ce oamenii iubesc la tine. Singurul avertisment pentru această zi este că, prin a-ți exprima originalitatea, poți face ca alții să creadă că te poți comporta într-un mod neobișnuit. Orice ar fi, fii fericit fiind tu însuți, notează YourTango.

Pești

Înveți câte ceva nou în fiecare zi. Astăzi s-ar putea să descoperi că nu îți place atât de mult ce vezi. S-ar putea să afli că persoana pe care ai crezut-o prietenul tău nu este sinceră sau nu este atât de autentică pe cât ai crezut. Oamenii se schimbă și acesta ar putea fi începutul unei prietenii care se termină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel