Horoscop, duminică, 15 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop 15 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la Știrile ProTV. 

Berbec

Se poate să vă duceți la un eveniment festiv și să mai cunoașteți și alți oameni pe acolo, să vă lansați în niște proiecte care să-i implice și pe acești cunoscuți. O să cheltuiți niște bani cu cadourile, daca vă duceți într-o vizită, dar vă face plăcere să revedeți aceşti prieteni, rude. E un suflu nou, un sentiment, un entuziasm de zile mari, că poate apare cineva care vă promite o viață fericită.

Taur

Apare cineva care s-a ținut de capul vostru să vă întâlniți și o să iasă la iveală un adevăr care poate schimba multe în relația voastră de cuplu. Se poate să dați o fugă în alt oraș, să luați masa cu cineva drag și să puneți la cale o strategie de afaceri pentru viitorul apropiat. Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o colaborare și deschidere pentru așa ceva aveți în perioada asta.

Gemeni

Poate vă dă cineva o datorie înapoi, virează cineva niște bani în contul vostru și o să vă puteți mișca, să luați masa în oraș, să vă duceți la distracție. E cineva care v-a dus dorul și vă scoate la întâlnire, că sunt multe de discutat, și poate se consolidează relația voastră. O să dați uitării niște neînțelegeri din relația sentimentală și o să vă continuați povestea de dragoste nestingheriți.

 Rac

V-au rămas prieteni de trecut în revistă, să vă vedeți și să vă povestiți ce ați mai făcut și ce v-ați propus pentru anul în curs. Poate v-ați hotărât să ajungeți la ofițerul stării civile să vă căsătoriți că, în sfârșit, e momentul. Poate vă repeziți la cineva din altă localitate că ați fost invitat la o zi de naștere și o să vă prinde bine ieșirea.

 Leu

Întâlnire neașteptată cu cineva care vine cu gânduri bune pentru că vrea, probabil, să repare o relație care poate însemna garanția fericirii și pe care nu vrea s-o rateze. Noutăți, oameni, situații care vă pot schimba viața în bine, și să vă propulseze în carieră, printre altele. Puteți amâna niște întâlniri să revedeți o persoană care e scumpă la vedere și o să vă puteți exprima sentimentele.

Fecioară

Poate vă lăsați curtați de cineva care va fi chiar mai tânăr decât voi și o să vă dea speranța că o să puteți fi fericiți împreună, că se poate. O să reluați o preocupare care v-a adus o stare de bine, și mai vreți așa ceva. E cineva care încearcă să revină în relație și o să ajungeți la căsătorie, dacă se poate. Vedeți ce simțiți.

 Balanță

O să faceți niște cheltuieli, că nu o să se poate fără, și o să fiți împreună cu prietenii mare parte din zi, că aveți nevoie de vibe-ul lor pozitiv. E o căldură sufletească din partea cuiva care de mult vrea să fie în preajma voastră, ca să facă dovada dragostei pe care v-o poartă. Semne bune si la voi în sfera sentimentală, și poate vă iese în cale cineva care vă poate face fericiți.

Scorpion

O întâlnire care o să vă răscolească frumos pe dinăuntru și poate relația de cuplu va intra în altă etapă, și o să vă simțiți împlinit sufletește. O să vă duceți poate în vizită la rude și poate o să vă oferiți ajutorul, dacă o fi nevoie. E cineva care v-a rămas dator cu o explicație și o să cereți să vi se spună purul adevăr.

 Săgetător

Anturajul o să vă însoțească la plimbare, la cafea, poate vă duceți la un spectacol și o să fie o zi reușită pentru că o să revedeți oameni dragi, care au o vorbă bună pentru voi. E cineva care vrea să vă capteze atenția și, dacă nu aveți pe nimeni, poate o să ieșiți la o cină romantică. Poate o să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și o să petreceți mai mult timp liber în doi.

 Capricorn

Aveți chef de socializare, poate vă duceți la o nuntă, la un botez, vă invită cineva la un spectacol ori la plimbare și o să vă dezmorţiţi cu ocazia asta. Se poate să aveți un tete-a-tete cu ființa iubită, să lămuriți un aspect care vă tensiona, și să vă relaxați. O să vă bucurați de prezența unor oameni tineri, și poate plecați într-o excursie sau vă duceți la un spectacol.

 Vărsător

Sunt câteva lucruri care depind de voi să fie rezolvate și o să vă străduiți să vă achitați de obligațiile morale față de ai voștri, în primul rând, și apoi de ceilalți. O să dați o raită prin împrejurimi să le faceți o vizită unor cunoscuți și să mai schimbați peisajul, că e o energie de luat. O cheltuială în plus, dar nu o să vă dea bugetul peste cap, și o să le faceți pe plac prietenilor, îi scoateți la un restaurant.

 Pești

Poate ieșiți la o întâlnire cu cineva pe care abia l-ați cunoscut și o să vă facă impresie bună, începutul e promițător și puteți începe o relație care să vă întregească. Poate faceți un consiliu de familie să vedeți ce faceți cu casa, o vindeți sau faceți niște lucrări de reamenajare, zugrăvit etc. E cineva care nu mai poate de dorul vostru și vă faceți timp să vedeți ce eforturi ar fi de ambele părți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel