Horoscop, duminică, 19 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic - 19 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Trebuie să păstrezi unele lucruri pentru tine, deoarece este prematur să împărtășești detaliile cu ceilalți. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de casă și familie, Și din acest motiv, s-ar putea să fii prins în emoțiile tale și să vrei să împărtășești totul. Cu toate acestea, conservă-ți energia și folosește acest timp pentru a gândi. 

Tocmai ieșiți de pe urma Lunii pline din Gemeni, care vă încurajează să reflectați. Folosește acest timp pentru a scrie un jurnal, iar dacă ai un prieten bun în care poți avea încredere, poți să îi spui gândurile tale.
 
Cu toate acestea, discreția este cu adevărat recomandată. Va fi înțelept să așteptați înainte de a împărtăși orice detalii cu cineva care chiar ar trebui să fie pe baza nevoii de a ști. 

 

Taurus
(20 aprilie - 20 mai)

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de comunicare. Așadar, acordați o atenție sporită numerelor repetate, puterii voastre superioare și meditați. Va începe să simtă o nouă direcție în viața ta.

Aceasta poate implica bani, deoarece tocmai acum ieșiți din Luna Plină din Gemeni, care a avut loc în sectorul tău de bunuri personale. 

Schimbările pe care trebuie să le faceți vor avea un impact financiar, așa că gândiți-vă bine la ceea ce înseamnă acest lucru pentru viața dvs. 

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ești mai conștient de dorințele și nevoile tale după ce această Lună Plină a avut loc în semnul tău, dar unele dintre aceste idei necesită resurse. 

S-ar putea să vrei să investești în tine într-un fel sau altul. Din fericire, Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău al banilor. 

Petreceți ceva timp analizându-vă bugetul. S-ar putea să trebuiască să cheltuiți un pic mai mult decât ați anticipat. Vestea bună este că banii vor începe să intre pentru tine și nu vei rămâne fără ei. 

Tot ceea ce faci va avea un fel de câștig pentru tine, așa că rămâi optimist și stai cu ochii în patru pentru oportunități.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Nu îi poți controla pe ceilalți oameni. Cu toate acestea, ori de câte ori te vei afla într-o situație în care cineva ți-a greșit, te vei întreba cum ai fi putut contribui la această problemă. 

S-ar putea să te fi deschis atunci când nu ar fi trebuit și, din acest motiv, când Luna intră în semnul tău, este bine să te uiți la ce și cine vrei să fii în lume. 

Acesta este un moment bun pentru autodezvoltare și pentru a începe să creezi limite care să te ajute să îți menții viața în siguranță. 

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la ceea ce fac ceilalți oameni sau cum se simt ei în legătură cu faptul că te-ai distanțat. Ceea ce este important este să faci ceea ce este necesar pentru tine. Toate piesele se vor pune la locul lor atunci când o vei face. 


Leu
(23 iulie - 22 august)

Ești o persoană destul de sociabilă în următoarele zile și, chiar dacă ți-ai făcut o mulțime de conexiuni pozitive și prieteni buni, există uneori persoane în care nu poți avea încredere în grup. Acest lucru se datorează faptului că Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău al dușmanilor ascunși. 


Ceea ce trebuie să ai cel mai mult grijă sunt bârfitorii, persoanele care îi calomniază pe alții în timp ce încearcă să dea detalii pe care nimeni nu trebuie să le știe cu adevărat și mincinoșii. 

Fii precaut cu lingușelile care par să ți se ofere pentru a lăsa garda jos. Vei înțelege în curând pe cine poți păstra în cercul tău de încredere și cine trebuie să stea deoparte. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Uneori trebuie doar să te lași urtat de val și să te distrezi, Fecioară, iar cu sezonul sărbătorilor aici, ești în spiritul bucuriei și al speranței. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, rețeaua și sectorul tău de prieteni, și vei primi vești de la persoane din trecut care vor dori să petreacă timp cu tine. 

Acesta este un moment minunat pentru tine să decizi cum ai vrea să îți extinzi cercul social, fie că este vorba despre mediul profesional sau al prietenilor

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Munca la distanță sau un nou loc de muncă ar putea fi disponibile pentru tine în curând. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de carieră.  

Iar dacă ești pe piață și cauți să găsești ceva mai aproape de casă sau care să se potrivească nevoilor familiei tale, pune-ți CV-ul la bătaie. 

S-ar putea să fii invitat la un interviu sau un job pentru care ai dat un interviu în trecutul recent ar putea în sfârșit să te sune și să vrea să vorbească din nou cu tine. 

Lucrurile bune vin în zona de lucru și vă vor spori reputația într-un mod care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Este normal să pui totul la îndoială. Uneori, confuzia poate provoca îndoiala de sine. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de credință. Așadar, ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Este un moment bun de reflecție și trebuie să rămâi în contact cu temerile și dorințele tale cele mai profunde. Recunoașteți ceea ce simțiți cu adevărat în inima voastră.

Țintiți spre transparență chiar și cu voi înșivă. 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Nu poți cumpăra dragostea, dar asta nu înseamnă că nu este nimic rău în a avea bani. Dimpotrivă, ai nevoie de bani pentru a avea grijă de tine și de oamenii pe care îi adori, motiv pentru care sunt atât de importanți.

Venus retrograd are loc în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău al banilor, iar tu acorzi o mare prioritate acestui element din viața ta. Munca, banii - totul este un mijloc pentru un scop, iar tu nu te temi să muncești din greu pentru ceea ce știi că îți va face viața mai bună.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de angajamente. În ultima vreme, ai multe pe cap și simți o puternică responsabilitate față de tine și față de ceilalți. 

Ești într-o poziție în care trebuie să îți evaluezi toate obiectivele pentru a vedea cât de necesare sunt cu adevărat. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul îndatoririlor tale zilnice. Poți exagera ușor și te poți simți copleșit din cauza faptului că spui da la prea multe lucruri  în același timp. 

Având în vedere că Luna Plină a avut loc în Gemeni, capcanele din domenii ale vieții tale trebuie luate în serios. Nu vrei să subestimezi nicio problemă care a apărut recent și să o abordezi. 

Fă ceea ce trebuie să faci în timp util, iar dacă simți că anumite elemente sunt dorințe în loc de nevoi, ar putea fi un moment excelent pentru a le pune la masă pentru viitor. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de romantism. Este o perioadă dulce pentru tine și  nu trebuie să o ratezi. Planificați să faceți ceva extraordinar cu un prieten sau cu o persoană importantă. 

Ieșiți la o întâlnire. Planificați o plimbare cu mașina la țară sau pentru a vedea stelele. Comandați mâncare și urmăriți filmul romantic preferat. Luați lucrurile încet și oferiți-vă spațiu pentru a respira și bucurați-vă de un ritm mai lent, dacă puteți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel