Horoscop, duminică, 4 februarie 2024, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de duminică, 4 februarie 2024, potrivit știrileprotv.

BERBEC

Intrevedere cu cineva care speră să vă asociați în vederea unei colaborări și o să vă consultați agenda să vedeți cum stați, că sunteți cât se poate de ocupați.

E o ceremonie, poate se căsătoresc niște prieteni, și o să vă duceți chiar dacă petrecerea e în alt oraș și vă întoarceți noaptea.

TAUR

O invitație la o zi de naștere sau e altceva care adună niște prieteni la un loc și o să fie o atmosferă în care să vă simțiți în largul vostru.

Se poate să vă vină în vizită cineva care așteaptă de ceva vreme o astfel de ocazie și o să aflați noutăți care vă pot schimba unele decizii.

GEMENI

Se poate să faceți un consiliu de familie să vedeți ce se votează în plen - când vine vorba despre economiile familiei, vă mutați sau cumpărați altă mașină.

Vă scoate la o cină în doi cineva care vrea să vă spună ce decizie a luat vis-a-vis de relația voastră și o să-i spuneți și voi ce părere aveți.

RAC

Sunt niște oameni care așteaptă de ceva vreme să vă întâlniți și acum poate vă faceți într-adevăr timp să vă reuniți, poate cu un prilej anume.

O să dislocați o sumă de bani ca să-i scoateți pe cei dragi în oraș, să-i duceți la un spectacol, sau pur și simplu în vizită la rude.

LEU

Poate o să discutați la cafea despre un proiect care era în pregătire de anul trecut și dacă v-ați decis o să dați sfoară în țară să primiți susținere, sponsorizare.

Se poate să vă curteze cineva în vederea unui fotoliu de șef și dacă sunteți dispuși să vă asumați niște responsabilități vă dați acceptul.

FECIOARĂ

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care este interesat de voi, persoana, și să legați o prietenie, o relație amoroasă, dacă sunteți și voi în căutarea perechii de suflet.

Se autoinvită cineva pe la voi și o să vă facă plăcere să schimbați impresii cu cineva care e în rezonanță cu voi.

BALANȚĂ

Se poate să faceți o tratatie că vor fi niște motive, dar se poate și doar ca să vă întrețineți cu niște persoane dragi și scumpe la vedere.

Se poate să vă iasă în cale cineva care este pe lungimea voastră de undă, sau cel puțin așa pare, și să încercați să aveți o relație.

SCORPION

O să ieșiți cu grupul de prieteni pe undeva și o să vă asigurați că se simte toată lumea bine, poate acceptați destinația aleasă de ei.

E cineva care se insinuează în viața voastră și dacă îl găsiți un loc în inima voastră o să vă puteți continua viața împreună. Vedeți.

SĂGETĂTOR

O să treceți în revistă niște prieteni care vă invită unii la ei, alții în oraș, la vreun târg, o expoziție, un spectacol și pare să fie o zi încărcată cu de toate.

E posibil să vă treziți cu o surpriză plăcută și să vă bucurați de un plus de atenție din partea cuiva care vă iubește.

CAPRICORN

Se poate să inițiați voi niște lucruri, o plecare pe undeva, sau să jucați ceva pe un teren de sport, sau să vă duceți la schi, la sanie, unde știți că le place și celorlalți.

Poate reușiți să-i spuneți ființei iubite ce aveți pe suflet și o să vă eliberați de o încărcătură emoțională.

VĂRSĂTOR

O să puteți face o plimbare în afara orașului, să revedeți niște buni prieteni și să stați la povești, să puneți țara la cale, că vreți să spargeți monotonia.

Întrevedere cu cineva care este pe lungimea voastră de undă din punct de vedere profesional și vrea să vă propună o afacere.

PEȘTI

O să luați parte la un eveniment care se poate referi și la voi, să vă aibă în prim plan că ați făcut niște lucruri notabile și să vi se mulțumească în mod public.

Se poate să vă duceți la un spectacol și să vă bucurați de o atmosferă plăcută, să vă încărcați bateriile pentru perioada care urmează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




Horoscop, joi, 16 mai 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Iată previziunile astrale pentru ziua de joi, 16 mai...

pixel