Horoscop, duminică, 5 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic, 5 februarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale ale zilei.

Horoscop 5 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

BERBEC

Se poate s-aveţi nişte discuţii cu cineva care vine cu nişte reproşuri şi mai mult ca sigur n-o să fiţi de acord că nu consideraţi c-aţi greşit. Vedeţi cum aplanaţi conflictul. Se poate să-ntâlniţi la o reuniune mondenă o persoană sărmană care să vă atragă, ca un magnet. Şi poate vă înţelegeţi. O nouă provocare! Ați putea încerca ceva incitant și să fiți pe fază că veți da de provocări de tot felul, în curând.

 TAUR

Vă invită cineva la un spectacol, la un meci, vă pregătiţi de o seară specială şi o să vă consolidaţi relaţiile amicale, că o să vă mai întâlniţi pe la evenimente. Se prea poate să-i chemaţi pe nişte prieteni la masă, dacă nu plecaţi pe nicăieri şi să degustaţi bunătăţi preparate de voi. Sunteţi curtaţi pentru o nouă afacere şi e bine să mai cereţi sfatul unor specialişti, să vedeţi cum trebuie procedat.

GEMENI

Un anturaj dornic să vă scoată în lume, la socializare ca să vă detaşaţi de treburile curente şi de grija cheltuielilor lunare. O să vă puteţi duce la prietenii care locuiesc în alt oraş, să le faceţi o vizită, poate le faceţi o surpriză, mai ştii! Poate aţi programat o plecare la sfârşit de săptămână şi faceţi rezervările, vedeţi cum staţi şi cu finanţele.

 RAC

Se observă cheltuieli, c-o s-aveţi vreo nuntă şi le luaţi şi voi cadou mirilor, dacă vă duceţi, sau le viraţi în cont nişte bani, dacă nu o să fiţi lângă ei. Într-un grup, undeva o să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vă stârnească interesul în vederea unei relaţii de cuplu. Vedeţi ce iese. O să vă gestionaţi banii să v-ajungă pentru cheltuielile lunare și să aveţi de o ieşire pe undeva în weekend.

 LEU

E animaţie, nu glumă, la voi cu Luna plină pe cap şi-o să vă-ntâlniţi cu lume multă c-o fi un party, ceva festiv care să vă prindă bine sufleteşte. Vine cineva după o lungă absenţă şi o să vă lămuriţi nişte aspecte care v-au dat de furcă şi să intraţi în normal. Poate semnaţi un contract care să v-aducă acei bani cu care să acoperiţi cheltuielile masive, rate, taxe, impozite.

FECIOARĂ

O revenire la vremuri mai bune din punct de vedere sentimental şi o să vă reaşezaţi pe altă temelie relaţia ca să fie trainică, să vă puteţi armoniza. Poate vă duceţi chiar şi cu trenul la părinţi, la bunici în vizită, prin alte zone ale ţării ca să le spuneţi o vorbă bună, să le duceţi ceva. Se rezolvă treburi complicate şi totodată apar nişte acte de semnat poate le duceţi la notar, la judecătorie.

BALANŢA

Se poate să ajungeţi la convingerea că nu puteţi trăi fără fiinţă pe care o iubiţi şi să vorbiţi despre căsătorie şi să şi puneţi în practică, să pregătiţi nuntă. Se poate să vi se recunoască nişte merite, să vindeţi nişte produse pe care le-aţi lucrat şi să adunaţi ceva bani Vin solicitări din mai multe direcţii să lucraţi în diferite combinaţii parteneriale şi o să v-alegeţi cu venituri consistente.

 SCORPION

Sufleteşte, ar avea de unde să vă fie mai bine, iar dacă n-aveţi pe nimeni să apară şi să existe şi compatibilitate ca s-o duceţi bine. E un moment bun să reuniţi rudele din familia lărgită să strângeţi relaţiile, mai ales c-o fi în curând vreo nuntă în familie. E posibil să apară cineva care vrea să fiţi împreună şi, dacă n-aveţi companion de viaţă, o să puteţi îndrăzni!

 SĂGETĂTOR

Aveți chef de plimbare, dar se poate să fie şi un motiv să rămâneţi mai pe lângă casa c-o fi de mers într-o vizită, te pomeni. O veste bună de la cineva care-o fi bătut cale lungă până la voi să v-anunţe, să vă vadă. O invitaţie să ajungeţi în altă ţară, pentru o scurtă vacanţă şi vedeţi cum vă organizaţi timpul, munca.

CAPRICORN

Poate luaţi o decizie, în planul familiei despre locuinţa pe care vrei s-o schimbaţi, să vă luaţi alta mai mare, ori s-o renovaţi, să-i aduceţi unele îmbunătăţiri. Vă daţi întâlnire cu copiii, nepoţii, cu tineret care vrea să facă mişcare şi să guste un pic de adrenalină. Vă bucuraţi de rezultate de top la şcoală, poate treceţi în etapa superioară şi copiii pot raporta şi ei succese.

VĂRSĂTOR

Evenimente importante, poate fi şi zi de naştere, dar şi de cununie religioasă, botez, ori o fi un alt prilej să vă bucuraţi împreună cu prietenii şi cu familia. O să ieşiţi la masă cu cei dragi, însă nu plecaţi din localitate şi o să fie un bun prilej să povestiţi ce-aţi mai făcut. Vi se poate da ceva nou de lucru şi totodată să vă faceţi timp şi pentru voi, să vă relaxaţi mental.

 PEŞTI

Poate vă daţi întâlnire cu familia, c-aţi avut parte de un succes şi vreţi să-l împărtăşiţi, să se hrănească tot familionul cu o astfel de reuşită. E lume care vrea să vă revadă, să petreceţi câteva ore bune împreună şi o să vă găsiţi nişte preocupări comune. Se poate să faceţi rost de bani în plus şi vă luaţi diverse lucruri pentru casa şi copiilor, ce v-au rugat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 05 feb 2023, 08:17

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Află ce creatură mitologică ești, pe baza semnului tău...


Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Gina Pistol, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Saveta Bogdan, instagram

Saveta Bogdan, decizie neașteptată. Artista părăsește România pentru SUA: ”M-au atins sufletește”

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Află ce creatură mitologică ești, pe baza semnului tău...