HOROSCOP. Energia planetei Mercur în fiecare element astrologic. Ce spune despre relaţiile tale
Cum se manifestă energia planetei Mercur în cele patru elemente: Foc, Pământ, Aer şi Apă? 

Mercur în cele patru elemente


Mercur în semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător)

Nativii care au în hărţile natale planeta Mercur plasată într-o zodie de Foc își câștigă prieteni cu pasiunea, pofta de viață și dorința de a încerca lucruri noi și de a iniția distracția.

Cei care au Mercur în Berbec sunt mereu sinceri şi spun ce au în minte. Această sinceritate poate atrage oamenii spre ei. Ca prieteni, sunt genul care nu te vor menaja!

Cei care au Mercur în Leu sunt buni încurajatori, deoarece îşi dau seama cât de important e să stimulezi ego-ul; Acești nativi sunt generoși cu complimentele și au o atitudine dominantă în vorbire.

Cei care Mercur în semnul Săgetător (guvernat de Jupiter) sunt gânditori liberi, cu idei expansive; uneori ar putea pierde imaginea de ansamblu, dar ca prieteni te vor încuraja spre aventură și deschidere către concepte noi.

Mercur din semnele de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn)

Aceşti nativi tind să fie puțin mai rezervaţi din punct de vedere social, dar sunt fericiți să se conecteze cu alți oameni pentru chestiuni practice.

Mercur guvernează Fecioara, iar când este în acest semn, este analitic și metodic. Acești nativi sunt văzuţi drept oameni de bază şi de ajutor. Pentru că sunt mai introvertiţi, cei cu Mercur în Fecioară îşi pot face mai uşor prieteni în interacţiuni unu la unu.

Cei care au Mercur în Taur comunică, de obicei, cu măsură, calculat. Sunt hotărâți în ideile lor și sunt greu de clintit. Aduc, în schimb un nivel ridicat de echilibru și loialitate relațiilor lor.

Cei care au Mercur în Capricorn sunt oameni ambițioşi, care au mereu o rețea discretă. Atunci când întâlnesc oameni noi, ar putea lua în considerare utilitatea relației înainte de orice. Dar asta nu înseamnă că cei care au Mercur în Capricorn nu sunt prieteni statornici și loiali, odată ce se ataşează de cineva.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 11 Martie, 13:09

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare