Horoscop februarie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Luna SCHIMBĂRII pentru voi!"
Data publicării:
Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie, pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

 

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător


Eu nu ştiu dacă tu deja ai început să îţi faci planuri să te muţi, să construieşti o casă sau să asiguri confort sporit locuinței. Dar trebuie să știi că acesta va fi principalul obiectiv în 2022.

În luna februarie, totul este despre bani! Bani pentru acest obiectiv. Avem în casa a II-a toate acele planete în Capricorn: Mercur, Venus, Marte şi Pluto, cel puţin în prima parte a lunii.

Dacă vrei să o luăm aşa, mintea ta ştii cum e? Ca un aparat. Tu tot timpul vei fi preocupat: "Bag un leu să iasă doi" sau "Câţi bani dau pe var, pe zidar, pe covor"... Bani, bani, bani, bani! Peste tot bani. În luna februarie, salariul tău se va duce în multe direcții.

E adevărat că multe planete sunt în Capricorn și ar trebui să fii puțin mai chibzuit, dar nu la modul să nu cheltuieşti. Dar dacă vrei să cumperi o perdea, de exemplu, recomandarea astrelor este să cauţi mai multe variante, mai multe magazine, mai multe păreri şi la final să tragi o concluzie, nu să cumperi prima perdea care îţi place. Sau ai putea să începi să pui câte o sumă mică deoparte pe lună pentru a cumpăra perdelele perfecte.

E o lună bună pentru educaţie financiară. E adevărat că Mercur se va duce în casa a 3-a, dar casa a 3-a are tot legătură cu finanţele, unde pui seminţe să rodească, să producă ceva. Deci, ori vă deschideţi un cont de economii, ori îi puneţi deoparte în şifonier ca pe vremuri, îi strângeţi fizic.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: capricorn  daniela simulescu  februarie 2022  horoscop  pesti  sagetator  Varsator  zodia  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel