Horoscop februarie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Luna SCHIMBĂRII pentru voi!"
Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie, pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

 

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător


Eu nu ştiu dacă tu deja ai început să îţi faci planuri să te muţi, să construieşti o casă sau să asiguri confort sporit locuinței. Dar trebuie să știi că acesta va fi principalul obiectiv în 2022.

În luna februarie, totul este despre bani! Bani pentru acest obiectiv. Avem în casa a II-a toate acele planete în Capricorn: Mercur, Venus, Marte şi Pluto, cel puţin în prima parte a lunii.

Dacă vrei să o luăm aşa, mintea ta ştii cum e? Ca un aparat. Tu tot timpul vei fi preocupat: "Bag un leu să iasă doi" sau "Câţi bani dau pe var, pe zidar, pe covor"... Bani, bani, bani, bani! Peste tot bani. În luna februarie, salariul tău se va duce în multe direcții.

E adevărat că multe planete sunt în Capricorn și ar trebui să fii puțin mai chibzuit, dar nu la modul să nu cheltuieşti. Dar dacă vrei să cumperi o perdea, de exemplu, recomandarea astrelor este să cauţi mai multe variante, mai multe magazine, mai multe păreri şi la final să tragi o concluzie, nu să cumperi prima perdea care îţi place. Sau ai putea să începi să pui câte o sumă mică deoparte pe lună pentru a cumpăra perdelele perfecte.

E o lună bună pentru educaţie financiară. E adevărat că Mercur se va duce în casa a 3-a, dar casa a 3-a are tot legătură cu finanţele, unde pui seminţe să rodească, să producă ceva. Deci, ori vă deschideţi un cont de economii, ori îi puneţi deoparte în şifonier ca pe vremuri, îi strângeţi fizic.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 26 ian 2022, 11:05

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, sursa foto Instagram/colaj Spectacola

Fosta iubită a lui Dinu Maxer, Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre caracterul acestuia:"El era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Gina Pistol, sursa foto Instagram, colaj Spectacola

Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine

Sursa foto: Delia, Instagram

Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Cristian Țopescu, Andreea Berecleanu, foto TVR.

Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Carmen Tănase, captură TV

Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Informația pe care nimeni nu o știa: „Sunt cumva o corcitură”

Horoscop. Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...