HOROSCOP financiar 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are câștiguri neașteptate: „Ei stau pe un sac de bani”
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit cum vor sta zodiile cu banii în 2023.

Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, unde a prezentat horoscopul banilor pentru 2023.

Berbec

Berbecii sunt foarte avantajaţi pentru că Jupiter traversează casa banului. Cei care muncesc foarte mult, câştigurilor vor veni din venituri proprii. Veniturile sunt în creştere. Ei se mulţumesc cu puţin, dar depinde de valoarea pe care o au în faţă. Ar fi recomandat ca aceşti nativi să şi deschidă un cont de economii.


Taur

Taurul îl are pe beneficul Jupiter în semnul lui. Această planetă vine să facă ordine prima dată. În primele 5 luni, vor fi luni hotărâtoare pentru Taur. Trebuie să fie mental şi în permanenţă să vină cu noi lucruri. Banii vor veni mult mai uşor aşa. Prospeţimea în ceea ce fac atrage venituri mari pentru aceşti nativi.

 Gemeni

Gemenii vor trage tare în primele luni ale anului pentru a obţine o mărire de salariu. După 16 mai, se va simţi asta. Între 23 iulie şi 4 septembrie vor trebui să aibă mare grijă la negocieri. S-ar putea ca buzunarul să rămână gol. 


Rac

Poate să dea lovitură sau să facă cea mai proastă investiţie. Retrogradarea lui Venus din 23 iulie până în 4 septembrie se întâmplă în casa banilor. Este un an de analiză pentru ei. Ar trebui să facă un lucru bun. Să amâne achiziţiile mai costisitoare. Acum să cheltuiască bani doar strictul necesar.

 Leu

Are pe Saturn în casa a 8-a. S-ar putea să întâmpine ceva probleme în obţinerea de fonduri din partea unor instituţii. Astrele le recomandă să se ocupe de educaţie până în luna mai. Dacă vor face asta, vor începe să monetizeze noile cunoştinţe care sunt aducătoare de bani.

 Fecioară

Până în mai pregăteşte terenul pentru noi resurse. Este a doua zodie care trebuie să se bazeze şi pe ceilalţi. Trebui să investească prima data în educaţia lor financiară. Dacă nu vor face asta, tentaţia va fi spre călătorie şi banii se vor duce repede. Vara produce pierderi pentru Fecioară. Atenţionare pentru Fecioară.

Balanţă

Balanţele sunt printre favoriţii zodiacului. Au parte de bani. Se descurcă şi singuri şi cu ajutorul celor apropiaţi. Este foarte profitabil când vor să obţină un alt job, să ştie cum să negocieze. Este un an bun pentru a achita o datorie sau pentru cei care îşi doresc un credit. Îşi pot deschide cu uşurinţă o afacere în 2023.

Scorpion

Este preocupat de supravieţuire. Are ceva gânduri negre. Trebuie să schimbe mentalul. Aştia trăiesc iar o dragoste la cote intense. Lucrurile vor fi foarte bune, atât timp cât se focusează pe ce vor. Nu vor fi dispuşi să cheltuiască sume mari pe obiecte pe moment.


Săgetător

Până pe 16 mai nu vor fi prea preocupaţi de finanţe. Vor apărea multe cheltuieli după această dată. Mai ales legate de chestiuni gospodăreşti sau imobiliare. Veţi începe să vă faceţi o multitudine de calcule. De asemenea, va trebui să aibă pregătită o anumită sumă de bani atât pentru ei cât şi familie.

 Capricorn

Creativitatea Capricornului nu va avea limite. Ştiu de unde să stoarcă bani. La ei banii nu se sperie. Doar stresul lor sperie banul. Din punct de vedere sentimental, vor fi mai deschişi. Fac investiţii bune în anul 2023.

 Vărsător

Are tranzit pe casa a 2-a a banilor, unde va sta până în 2026. Au 4 ani de bani şi bani. Va fi susţinut de Jupiter care este axat în Taur. Saturn vrea limite, deci să aibă limite în ceea ce fac. Trebuie să se gospodărească cu mai puţini bani şi să se gândească şi la pensie.

 Peşti

Au nevoie de limite. Să nu exagereze prea mult. S-ar putea să preia din responsabilităţile unei persoane din familie. Să aibă grijă la modul în care cheltuiesc banii. Este un an bun pentru bani, dar condiţionat.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mihai voropchievici  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel