Horoscop - Ianuarie 2022. Previziuni pentru toate ZODIILE: Bani, dragoste, sănătate și carieră
Data publicării:
Horoscop - ianuarie 2022. Previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Dacă mai existau îndoieli cu privire la capacitatea ta de a face față loviturilor, în luna ianuarie vei dovedi că ești formidabil și imbatabil.

Vei fi provocat de un coleg de serviciu care se pare că este foarte gelos pe tine și pe întreaga ta viață. Nu poți face nimic pentru această persoană, deoarece s-a hotărât să îți domine mediul cu toxicitatea sa.

Odată cu sosirea celei de-a doua jumătăți a lunii, această problemă va dispărea, lăsându-te pe tine să cureți mizeria lor. Cu toate acestea, ești sănătos și nu lași ca problema altcuiva să devină a ta.
Ești puternic și capabil să vezi gelozia lor ca pe o problemă a lor și nu a ta.

 

Taurus
(20 aprilie - 20 mai)

Este aproape ca și cum nimic nu te poate opri luna aceasta, Taur. Anul trecut a fost greu pentru tine, dar cu siguranță ți-ai învățat lecțiile! În ianuarie s-ar putea să fi auzit de cineva care a făcut posibile acele lecții, în toate modurile greșite.

Primul tău act va fi să blochezi și să ții la distanță această persoană, astfel încât să nu poată intra în spațiul tău sacru. Nu te simți obligat să permiți oamenilor să te încarce,  așa cum s-ar putea întâmpla pe parcursul acestei luni. Le vei arăta ușa, imediat. Sunteți echilibrați și stăpâni pe voi și acum știți că iubirea de sine este succesul în orice problemă.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Dacă te lași dus de partea întunecată, vei sfârși prin a-ți strica luna, ceea ce înseamnă, în esență, că dacă te-ai simțit deprimat, fă tot ce îți stă în putință pentru a ieși din această stare.

Cere ajutor și află că nu ești singur, niciodată. Pe măsură ce vă adaptați la noul an, profitați de luna ianuarie pentru a restabili ceea ce înseamnă cel mai mult pentru dumneavoastră.

Acesta este un moment bun pentru a vă pune întrebări importante. Care sunt prioritățile tale și ce faci pentru a le aduce în prim-plan pe lista ta de acțiune?

Este posibil să fii încă "în retragere", dar viața te cheamă, Gemeni, și va trebui să ieși și să o trăiești.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ianuarie vine în liniște și pleacă în forță pentru tine, Rac, pe măsură ce responsabilitățile profesionale cresc.

Este o lună surprinzător de benefică pentru tine, deoarece vei primi fie o mărire de salariu, fie un fel de promovare.

Recunoștința guvernează lumea ta în această lună, deoarece multe lucruri pozitive vin în calea ta.  Ești destul de conștient de faptul că nu este întotdeauna atât de bine, așa că te simți recunoscător pentru momentele bune.

Starea ta mentală este bine echilibrată și ai sentimentul că ești capabil de orice. Acest lucru durează întreaga lună. Încrederea în sine este la cote înalte și se va manifesta prin siguranța locului de muncă și atingerea obiectivelor personale.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Vei fi confruntat de partenerul tău în această lună, Leu.

Ai încercat să eviți această confruntare în cea mai mare parte a anului 2021, dar știi, de asemenea, că trebuie să te prezinți în fața preocupărilor partenerului tău și, de asemenea, știi că preocupările lui te implică pe tine și comportamentul tău.

Nu ai simțit niciodată nevoia să te schimbi, iar compromisul este chiar sub nivelul tău, dar va trebui să înfrunți acum, Ceea ce credeți că este atât de înfricoșător durează câteva minute și apoi se termină.

Ceea ce rămâne este planul de îmbunătățire, iar acesta este cu siguranță ceva la care poți interveni.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Îți este greu să crezi că luna aceasta va fi diferită de luna trecută, pentru că de fiecare dată când încerci să te prefaci, nu prea reușești atunci când încerci să te convingi că totul este pur și simplu minunat.

Ei bine, lucrurile nu sunt minunate, dar asta nu înseamnă că nu pot fi. Luna aceasta te vei confrunta cu propria negativitate, urmărind cum te afectează pe tine și propria sănătate.

Nu-ți place să te gândești că există o legătură între corp și minte, însă luna aceasta te va face să privești mai profund acest concept.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți trăiești semnul în această lună, deoarece echilibrul este ceea ce reprezintă luna ianuarie.

Vei face bilanțul a ceea ce se află în prezent în viața ta; ce este important, ce este lipsit de sens și ce ți-ar plăcea să se manifeste în viitorul apropiat.

Ceea ce nu funcționează pentru tine va fi privit ca fiind lipsit de valoare, făcându-ți mai mult loc pentru a te concentra pe ceea ce îți place să faci.

Munca este ușoară, dar neinspirată, iar tu vei simți nevoia de a adăuga un plus de entuziasm în viața ta. Hobby-urile vă așteaptă. Vei putea să te murdărești pe mâini făcând ceva ce îți place cu adevărat.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceea ce trebuie să păstrezi în această lună, Scorpionule, este determinarea ta.

Ai putea fi ușor condus spre lene și exact asta trebuie să eviți, deoarece sunt foarte multe, foarte multe lucruri care necesită energia ta, munca ta și atenția ta.

Viața domestică merge bine în ianuarie și asta ar include un sentiment de siguranță solid și bun.

Locul de muncă merge bine și nu există probleme acolo. Te-ai gândit că ceva ar putea merge prost în ianuarie când vine vorba de munca ta, dar se pare că s-a îndreptat de la sine.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te-ai urcat pe valul extazului la ieșirea din 2021 și păstrezi focul aprins în ianuarie. Este adevărat ce se spune despre optimismul fără limite al Săgetătorului.

Știți cum să vă înseninați singuri ziua. Ianuarie aduce nu doar bucurii, ci și oportunități din belșug. Volumul de muncă s-ar putea să vi se dubleze, ceea ce înseamnă că și salariul dvs. va face același lucru. Pentru prima dată în ultimii doi ani, simțiți că totul merge bine. 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Recentele temeri legate de sănătate te-au pus pe gânduri, Capricorn, și, într-un fel, această ultimă sperietură a fost unul dintre cele mai bune lucruri care ți s-ar fi putut întâmpla.

Acum, ești conștient de sănătate. Luna ianuarie introduce tot felul de idei noi pentru tine, în ceea ce privește sănătatea și stilul de viață.

S-ar putea să te dedici gastronomiei și s-ar putea chiar să te trezești investind într-un nou set de oale și tigăi pentru a-ți susține inovația culinară.

Viața ta amoroasă nu este incitantă, dar îți dai seama că nu vrei ca ea să fie mereu "pornită". Este bine așa cum este, și sunteți recunoscător pentru lucrurile mărunte dezi cu zi.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să nu fii pregătit pentru noul an, pentru că încă te gândești adânc la acțiunile care au avut loc în cursul anului trecut.

Nu este atât de ușor pentru tine să "renunți" și totuși, tot ceea ce se întâmplă în viața ta îți spune că aceasta este singura modalitate de a merge mai departe.

De asemenea, te vei confrunta cu ideea de iertare pe parcursul acestei luni. Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le faci pentru a renunța, încât te simți ca o povară, deși asta este chiar cheia către libertatea ta personală și emoțională.

 

Pești
(19 februarie - 10 martie)

Luna ianuarie te lovește din plin cu perspective excelente și câteva surprize pozitive.

Vei primi vizita unui vechi prieten care îți aduce vești excelente. Aceasta este, de asemenea, luna în care vei avea ocazia să folosești vechiul clișeu: "Ți-am spus eu!".

Acest lucru va fi în legătură cu o problemă financiară apărută între tine și partenerul tău.

Până la urmă ai avut dreptate și probabil că vei avea o mare bucurie în a-l face pe partenerul tău să se simtă caraghios că s-a îndoit vreodată de tine. Sănătatea ta este într-o formă bună, deși există aici un sfat pentru tine de a face mai multă mișcare și de a avea grijă la anumite alimente care nu-ți priesc.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2022  bani  cariera  dragoste  horoscop  ianuarie  sănătate  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel