HOROSCOP: În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău
Data publicării:
Jupiter, "Marele Benefic"! Poate ai tot auzit această expresie dacă urmăreşti de mult timp tot ce ţine de astrologie şi acum a sosit momentul să explicăm exact ce face Jupiter pentru fiecare dintre noi.

Poate îţi cunoşti zodia, ascendentul şi poate chiar unde se afla Luna în momentul naşterii tale. Şi dacă ai fost un urmăritor fidel al site-ului Astrosens.ro, probabil ştii deja unde erau Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto când te-ai născut şi ce rol au în viaţa ta. Acum vrem să te ajutăm să îţi dai seama ce semnifică Jupiter şi poziţia sa în harta natală.

Dacă nu ştii sigur care este semnul în care se afla Jupiter în momentul naşterii tale, Daniela Simulescu - astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro - te ajută cu Efemeride Jupiter 1920 - 2044. Aici vei găsi tranzitele lui Jupiter. Mai mult, vei afla şi când va avea loc "Întoarcerea lui Jupiter pentru tine", respectiv când se va întoarce planeta expansiunii în locul în care era când te-ai născut.

Întoarcerea lui Jupiter este un moment extraordinar ce se întâmplă o dată la 12 ani şi vine cu oportunităţi, cu energie şi o doză imensă de optimism pentru a te ajuta să dai viaţă viselor tale sau să o iei de la capăt într-un domeniu al vieţii tale.

Dar, aşa cum vei afla şi în cele ce urmează, Jupiter ne poate influenţa pozitiv şi atunci când se află în semne din acelaşi element cu cel în care se afla când ne-am născut. De exemplui, dacă ai Jupiter în Berbec în harta natală, vei avea parte de un plus de energie şi atunci când planeta tranzitează celelalte semne de Foc (Leu, Săgetător). Şi tot aşa.

Dar iată mai multe detalii despre Jupiter în fiecare element şi semn zodiacal în parte:

Cum se manifestă Jupiter în fiecare zodie


Jupiter în Berbec

Nativii care au Jupiter în Berbec atrag norocul atunci când preiau conducerea, când inițiază lucruri, când îi inspiră pe ceilalţi și arată entuziasm și curaj.

Te-ai născut să fii propriul tău șef! Urăști să primești ordine de la alții, ești un lider natural și vei găsi succesul în vârful oricărei ierarhii profesionale pe care vei alege să urci. Poate fi orice domeniu, de la armată, la politică, la știință, la sport și la arte. Entuziasmul tău este molipsitor, iar instinctele tale sănătoase te ajută să iei decizii rapid și intuitiv. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Jupiter  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel