HOROSCOP: În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău
Jupiter, "Marele Benefic"! Poate ai tot auzit această expresie dacă urmăreşti de mult timp tot ce ţine de astrologie şi acum a sosit momentul să explicăm exact ce face Jupiter pentru fiecare dintre noi.

Poate îţi cunoşti zodia, ascendentul şi poate chiar unde se afla Luna în momentul naşterii tale. Şi dacă ai fost un urmăritor fidel al site-ului Astrosens.ro, probabil ştii deja unde erau Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto când te-ai născut şi ce rol au în viaţa ta. Acum vrem să te ajutăm să îţi dai seama ce semnifică Jupiter şi poziţia sa în harta natală.

Dacă nu ştii sigur care este semnul în care se afla Jupiter în momentul naşterii tale, Daniela Simulescu - astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro - te ajută cu Efemeride Jupiter 1920 - 2044. Aici vei găsi tranzitele lui Jupiter. Mai mult, vei afla şi când va avea loc "Întoarcerea lui Jupiter pentru tine", respectiv când se va întoarce planeta expansiunii în locul în care era când te-ai născut.

Întoarcerea lui Jupiter este un moment extraordinar ce se întâmplă o dată la 12 ani şi vine cu oportunităţi, cu energie şi o doză imensă de optimism pentru a te ajuta să dai viaţă viselor tale sau să o iei de la capăt într-un domeniu al vieţii tale.

Dar, aşa cum vei afla şi în cele ce urmează, Jupiter ne poate influenţa pozitiv şi atunci când se află în semne din acelaşi element cu cel în care se afla când ne-am născut. De exemplui, dacă ai Jupiter în Berbec în harta natală, vei avea parte de un plus de energie şi atunci când planeta tranzitează celelalte semne de Foc (Leu, Săgetător). Şi tot aşa.

Dar iată mai multe detalii despre Jupiter în fiecare element şi semn zodiacal în parte:

Cum se manifestă Jupiter în fiecare zodie


Jupiter în Berbec

Nativii care au Jupiter în Berbec atrag norocul atunci când preiau conducerea, când inițiază lucruri, când îi inspiră pe ceilalţi și arată entuziasm și curaj.

Te-ai născut să fii propriul tău șef! Urăști să primești ordine de la alții, ești un lider natural și vei găsi succesul în vârful oricărei ierarhii profesionale pe care vei alege să urci. Poate fi orice domeniu, de la armată, la politică, la știință, la sport și la arte. Entuziasmul tău este molipsitor, iar instinctele tale sănătoase te ajută să iei decizii rapid și intuitiv. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Data: 09 feb 2022, 17:00
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Jupiter  zodii 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...