HOROSCOP - IULIE 2021. Noi începuturi, energie maximă, o nouă dragoste și succes în carieră. Ce le așteaptă pe zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Află ce au rezervat astrele pentru semnul tău zodiacal în luna iulie 2021. 

Dacă ai avut o lună iunie relativ lipsită de evenimente, consideră-te norocos - între eclipsa de soare din 10 iunie și retrogradarea lui Mercur care s-a încheiat pe 22iunie, luna trecută probabil că ai trecut prin haos din toate punctele de vedere.

În timp ce prima a lunii poate că ți-a deviat planurile de viitor, cea de-a doua te-a lovit în prezent, readucând la suprafață răni vechi, încurcând comunicațiile și, în general, perturbându-ți programul obișnuit. Pe scurt, cu toții am avut multe pe cap, poate până la punctul în care am uitat să comunicăm cu ceilalți.

Horoscop DRAGOSTE - iulie 2021. Cine se îndrăgostește, cine se desparte și pentru cine bat clopotele de nuntă

În această lună, care va fi un vârtej de energie generoasă, umanitară și maternă, veți avea o mulțime de oportunități de a repara orice relații pe care le-ați neglijat în iunie.

Zodiacul supărăcioșilor: 4 zodii devin cei mai răi dușmani ai tăi. Nu uită și nu iartă!

 

În prima jumătate a lunii, gândește-te la modul în care poți fi alături de cei dragi în momente de nevoie. Acest lucru ar putea însemna atunci când au nevoie de un umăr pe care să plângă, dar se poate aplica și acelor momente în care au pur și simplu nevoie să fie luați de la serviciu. De fapt, s-ar putea să simțiți o plăcere deosebită de a vă ajuta prietenii să își satisfacă cele mai elementare și fundamentale nevoi în această lună - dar odată cu această plăcere ar putea apărea și o tendință de a cicăli, așa că alegeți-vă cuvintele cu grijă. Când sezonul Leilor va începe pe 22, spiritul de dăruire din aer se va intensifica și vom fi cu toții dornici să ne dăruim resursele și să ne copleșim pe noi înșine și pe ceilalți cu niște laude de care avem mare nevoie. Provocarea aici va fi să cunoaștem diferența dintre a da și a primi cu bună intenție și a oferi și a primi și a oferi bucurii necondiționat.

 

Horoscop. 5 semne zodiacale care se îndrăgostesc mult prea ușor.


Berbec


Este posibil să fiți încă sub efectul retrogradării lui Mercur de luna trecută, care v-a pus la grea încercare atât corespondența online, cât și interacțiunile din viața de zi cu zi. Din fericire, planeta mesageră se va posta în sfera ta domestică între 11 și 27, acordându-ți două săptămâni de odihnă și reîncărcare a minții. Această perioadă ar putea expune o latură mai liniștită a semnului dvs. de obicei turbulent, prioritățile dvs. trecând pentru scurt timp la asigurarea liniilor de comunicare între membrii familiei și la crearea unui aer de calm în jurul casei. În căutarea recuperării mentale, ai putea sfârși prin a te retrage în gândurile tale. Nostalgia și cicatricile vechi ar putea să reapară în egală măsură. Rețineți că trecutul vă aparține și îl puteți folosi așa cum doriți - și asta poate însemna să-l prețuiți, să învățați din el sau să-l lăsați în urmă.

 

Vei fi gata să ieși la suprafață pe 22, când Soarele se va muta în Leu. Mercur se va alătura petrecerii pe 27. Căile tale obișnuite și cele mai elementare instincte (a se citi: setea ta de competiție, dorințele tale impulsive) se vor simți noi și incitante. Să te duci după și să ceri ceea ce îți dorești se va simți natural și, din fericire, cu riscuri reduse după retrogradarea de luna trecută. Savurează această perioadă, dragă Berbec, și urmărește orice pasiune pe care ai pus-o în așteptare în ultimele luni.

Horoscop chinezesc. Zodiile care vor da lovitura în luna iulie! Vor atrage banii fără efort


Taur

Luna începe cu Soarele în Rac și cu programul tău încărcat la capacitate maximă. Dacă ultimele săptămâni au fost haotice, nu vă simțiți obligat să acceptați fiecare invitație care vă iese în cale. Limitele și cuvântul "nu" pot exista în continuare, chiar dacă ne reunim într-o lume post-pandemică. În plus, atunci când planeta guvernatoare Venus va pluti în sectorul tău de plăcere pe 21, vei ști exact ce - și cui - vrei cu adevărat să spui "da". Din această poziție, planeta iubirii și a frumuseții vă va permite să întruchipați pe deplin taurul pașnic care vă simbolizează semnul. Leneș, jucăuș și cu picioarele bine înfipte în pământ, vei avea spațiul necesar pentru a-ți urmări dorințele, precum și magnetismul necesar pentru a le atrage direct la tine. Calea pe care o vei urma pentru a obține ceea ce îți dorești depinde de tine. 


Sezonul Leului, care începe pe 22, reprezintă momentul pentru unul dintre lucrurile pe care Taurii le fac cel mai bine: Să stea acasă și să se relaxeze. Această perioadă de o lună, în care Soarele campează în Leu și în sectorul domestic al hărții tale, este un moment minunat pentru a redecora și a te reconecta cu cei dragi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Chiar și simplul act de a găti o nouă rețetă se va simți deosebit de îmbucurător în timp ce soarele îți încălzește vatra cerească. Dacă există un lucru de care trebuie să te ferești, acesta este drama de familie - oricât ai încerca să o eviți, s-ar putea să te trezești implicat într-o ceartă care nici măcar nu te privește.

Horoscop. 4 semne zodiacale care au un sistem imunitar slab. Cele mai bolnăvicioase zodii


Gemeni

Luna începe cu mintea fixată direct pe finanțe. Poate că ai cheltuit prea mult în timpul sezonului aniversar de luna trecută și a venit momentul să strângi punga. Sau, poate că testezi cu un deget de la picior o nouă formă de investiție sau lucrezi la economii pe termen lung. Oricare ar fi situația ta personală cu banii, trebuie să ai un obiectiv clar în minte. Dacă te-ai simțit fără țintă când vine vorba de bani, notează-ți în calendar ziua de 9, când Luna Nouă îți va oferi o oarecare claritate pe acest subiect. Cu puțină considerație (și cu dorința de a fi sincer cu privire la obiceiurile tale de a cheltui), ai putea ieși din această fază lunară cu un sentiment reînnoit de scop în ceea ce privește gestionarea banilor.


Mai multe chestiuni aparent banale vă vor ocupa gândurile pe măsură ce luna se va desfășura - și veți descoperi că există de fapt o mulțime de lucruri care să vă țină ocupat. Venus se mută în zona casei dvs. pe 21, aruncând o strălucire roz asupra amintirilor de familie (ar putea fi un semn pentru a da un telefon unei rude?) și încurajându-vă să vă faceți cuibul. A doua zi, sezonul Leilor dă startul și vă umple calendarul și lista de lucruri de făcut cu niveluri de activitate pre-pandemice. Capacitatea ta de a sta în loc îți va fi de folos pe măsură ce invitațiile și hârtiile se vor aduna. Ia-ți o pauză pe 23 și caută o schimbare de peisaj. Vizitarea unui cartier necunoscut sau citirea unei cărți noi va fi de bun augur.

ZODIACUL DIETELOR: Ce dietă să țină fiecare zodie în parte și cum și de ce se îngrașă

Rac


Te bucuri de sezonul zilelor de naștere la fel de mult ca orice alt semn zodiacal, Rac, dar ai și tendința de a traversa această perioadă cu o anumită doză de îngrijorare. A găzdui Soarele în semnul tău pentru vizita sa anuală de o lună nu se deosebește de a trăi sub lumina reflectoarelor cerești, ceea ce este suficient pentru a face un Rac introvertit să fie nesigur și dornic să se retragă. Ia-ți niște timp de liniște dacă dorești, dar nu lăsa ca puțină atenție suplimentară să-ți submineze încrederea. În schimb, petrece aceste ultime săptămâni ale sezonului Racului reinvestind în tine și reflectând asupra abilităților tale înnăscute, a punctelor forte și a valorii tale. Când începe sezonul Leului, pe 22, aceste întrebări legate de valoarea de sine vor lua o turnură literară. Este contul tău de economii într-o formă decentă? Ați anulat acele abonamente depășite? Verifică-ți cheltuielile și rezolvă lucrurile care au rămas în urmă.


Luna plină de pe 23 va extinde această temă a resurselor și va dezvălui unde se duc de fapt cele mai prețioase bunuri ale tale. Nu fi surprins dacă descoperi pe cineva din viața ta care consideră timpul și energia pe care i le rezervi ca fiind de prisos. Încearcă să abordezi acest dezechilibru și să ajungi la un acord corect cu privire la modul în care dinamica voastră trebuie să se schimbe. Dacă nu faceți acest lucru, tendința de a păstra ranchiună ar putea să-și arate capul. Acesta este un instinct dificil  pentru mulți Raci, dar dacă te gândești la ultima dată când ai dat cuiva cu tifla și te gândești cât de departe te-a dus această abordare (presupunerea noastră: nu foarte departe) ar trebui să fie un memento suficient pentru a-ți reaminti că agresivitatea pasivă rareori îți va aduce ceea ce îți dorești.

Horoscop. Filmul zodiei tale! Pregătește popcorn şi bucură-te de filmul care te reprezintă, în funcţie de semnul tău


Leu

 

Sezonul Racului vă găsește întotdeauna într-o dispoziție moderată, mai degrabă în casă decât în oraș și predispus să dormiți până târziu. Dar, să fie clar - nu este deloc un caz de depresie estivală. Ceea ce simți, mai exact, este un sentiment de destindere, de a te retrage în cocon înaintea unui moment transformator. Această nevoie de a te retrage va atinge un punct culminant în timpul Lunii noi din 9. Meditați fără ironie și priviți retrospectiv la ultimele 12 luni, fără să judecați. Folosiți această fază lunară pentru a vă gândi cu seriozitate la modul în care trecutul dvs. vă poate transforma viitorul. Când sezonul Leului va începe mai târziu în această lună, vei putea să te avânți cu o nouă viață, energie și obiective. 


Momentul pe care l-ai așteptat tot anul va sosi pe 22, când Soarele se va muta în semnul tău și va da startul sezonului de renaștere care durează o lună. Acesta este momentul tău anual de a străluci, Leu: Nu lăsa nimic să-ți frâneze încrederea sau să-ți atenueze latura dramatică. Mercur va fi foarte aproape și se va alătura Soarelui în semnul tău pe 27, oferind sfaturilor tale un plus de căldură și înțelepciune. Nu fiți surprins dacă programul dvs. social este plin până la refuz pe măsură ce iulie se apropie de sfârșit. Poate că luna se încheie, dar sezonul Leilor abia se încălzește.   

Neptun retrograd 25 iunie - 1 decembrie 2021. Cum sunt afectate zodiile

Fecioară


Viața ta socială tinde să arate ca un eveniment exclusiv pentru VIP-uri în cea mai mare parte a timpului. Semn de Pământi, preferi să te bazezi pe un lucru sigur decât să te aventurezi pe un teren necunoscut. Cu alte cuvinte, de ce ți-ai pierde timpul cu cunoștințele când știi deja din cine este format cercul tău cel mai intim? Luna nouă de pe 9 îți va cere cu blândețe să te abați de la acest mod de gândire măcar pentru un moment și, dacă ești dispus, să vezi unde te duce. Este posibil ca, în cele din urmă, să iși la o cafea cu acel nou coleg de serviciu, care ar putea să ducă la o nouă prietenie sau la o conexiune valoroasă. Ești atât de sigur că tu și vecinii tăi nu aveți nimic în comun încât nu ar fi amuzant să accepți invitația lor la grătar? Nu este vorba despre abandonarea sau lărgirea cercului tău intim. Este vorba, de fapt, despre a face un pas în față, chiar dacă nu poți prezice exact ce se va întâmpla atunci când vei pune piciorul în prag. 

 

Dorința de a te răsfăța va apărea pe 21, când Venus intră în semnul tău. Desigur, indulgența înseamnă probabil ceva diferit pentru semnul tău mai degrabă disciplinat decât pentru cineva cu sensibilități mai somptuoase. De fapt, a vă acorda spațiul și timpul de care aveți nevoie pentru a vă simți odihnit, confortabil și îngrijit este o indulgență după standardele oricui? Să ne gândim în schimb la acest tranzit astfel: Fă ceea ce te face să te simți bine și ai încredere că, de fapt, ai timp să îți dai seama ce ar putea fi asta pentru tine în acest moment. Luna plină de pe 23 va ajuta să vă lumineze calea.

Jupiter retrograd: 20 iunie - 18 octombrie 2021. Trezirea la realitate. Cum sunt afectate zodiile

Balanță

Luna trecută a adus o abundență de vibrații bune în sectorul tău de muncă, Balanță, și sperăm că păstrezi aceste sentimente calde și în iulie. De fapt, dacă poți găsi o modalitate de a valorifica orice favoare sau bunăvoință pe care ai câștigat-o în iunie, aceasta va fi o lună extrem de bine petrecută. Vei fi surprins cât de departe poți ajunge în carieră dacă, pur și simplu, ceri ceea ce îți dorești. Să spui ce gândești la birou este, desigur, adesea mai ușor de spus decât de făcut, dar ai încredere în convingerile tale - și fă-ți documentația. Înarmați-vă cu informații și cu farmec în egală măsură și veți fi pe drumul cel bun pentru a obține acea mărire de salariu, schimbarea titlului sau un proiect important.

 

Luna plină de pe 23 își va croi drum prin Vărsător, colegul tău  semn de aer, și îți va reda o primăvară atât de necesară în drumul tău. Ești adeptul echilibrului, iar luna de până acum a fost dominată în mare măsură de viața și nevoile tale profesionale. Ce plăcere va fi, așadar, să petreceți noaptea de Lună plină în elementul dvs. personal, cu spațiul necesar pentru a vorbi, a crea și, dacă dragostea și pasiunea sunt pe primul loc în acest moment, pentru a flirta cât de liber doriți. Cu toate semințele importante pe care le-ai semănat la locul de muncă în această lună, ai intra în luna august cu un sentiment de dezechilibru dacă nu ți-ai face timp să îți hrănești și viața personală, mai privată. Făcând acest lucru, vei încheia luna echilibrat, așa cum ar trebui să fie o Balanță.

Horoscopul verii 2021. Este anotimpul SUCCESULUI pentru aceste zodii

Scorpion

 

Luna aceasta îți va oferi o șansă fără riscuri de a-ți lărgi orizonturile prin intermediul minții tale, Scorpionule. Dacă o vacanță adevărată nu este în cărți, programează-te la un Master Class pe un subiect pe care ți-ai dorit întotdeauna să îl explorezi sau șterge-ți praful de pe  bibliotecă și răsfoiește un nou gen de ficțiune extravagant. Mintea ta abia așteaptă  să fie exploatată- fă-i un antrenament înainte de 22, când soarele strălucește în sectorul tău de carieră. Vei simți un sentiment puternic de energie când vine vorba de munca ta. Această schimbare ar putea veni din interiorul tău, dar este de asemenea posibil ca o schimbare în cadrul companiei să se răsfrângă asupra ta și să-ți facă viața mult mai plăcută.


Marchează-ți de pe acum data de 23 în calendar și fă-ți planuri pentru o noapte în casă, pentru că luna plină va atinge apogeul în zona ta de casă și cămin în acea seară. Relația fiecăruia cu spațiul de locuit - dacă nu chiar definiția însăși a "căminului" - s-a schimbat în ultimul an, dar pentru semnul tău privat, locul în care îți atârni pălăria are o importanță deosebită. Fie că ai economisit pentru o mutare, fie că ți-ai redecorat locuința actuală sau ai adăugat membri în gospodărie, punctul culminant al eforturilor tale este la îndemână. Cel puțin, noaptea de 23 îți va oferi o șansă de a respira și de a te simți de fapt în siguranță pentru a trăi, a prospera și a fi vulnerabil în spațiul în care te afli în acel moment.

Horoscop. 4 Semne zodiacale care detestă ideea de control. Își doresc libertate


Săgetător


Fiind un semn căruia îi place să păstreze chestiunile de suflet ușoare și simple (dacă nu chiar neangajante), ai putea fi surprins să constați că, în timpul Lunii noi de pe 9, ești gata să te deschizi . Aceasta poate fi o seară extrem de puternică pentru Săgetătorii cuplați, în care s-ar putea să vă dezvăluiți o nouă latură unul altuia sau să ajungeți la un plan cu privire la următoarea etapă romantică. Totuși, asta nu înseamnă că intimitatea de tip platonic este exclusă. Această Lună Nouă este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă întări legăturile de prietenie, poate prin schimbul de secrete, împărtășirea unor amintiri  sau, în adevărata formă Săgetător, spunând niște glume foarte deochiate. 

 

Pe 22, soarele se mută în Leu și îți aprinde pofta de călătorii pentru următoarea lună. Nu ai nicio vacanță în program? Nici o problemă. Dacă cineva poate reuși o escapadă improvizată, acela ești tu. Și nu contează dacă pleci departe, rămâi aproape de casă sau planifici o aventură de tip intelectual, pe care o poți realiza printr-un teanc de cărți noi. Ceea ce contează, de fapt, este să ieși din rutina ta și să te expui la ceva necunoscut. Făcând acest lucru, veți învăța ceva nou și veți dobândi o nouă perspectivă asupra programului tău obișnuit. Fie că veți pleca de aici cu un sentiment de mai multă siguranță în viața de zi cu zi, fie că sunteți dornici să faceți o schimbare, ați făcut ceva bun. 

Ce rasă de pisică se potrivește pentru fiecare semn zodiacal. Nu o să-ți vină să crezi

 

Capricorn

 

Dragostea, dorința și legăturile de lungă durată domină gândurile tale de obicei detașate, Capricorn. Cu soarele continuându-și turul prin zona ta de relații, ai chef să petreci timp  cu partenerul tău sau cu prietenul cel mai bun. De fapt, ieșirile în grup se vor simți epuizante și ciudate prin comparație. Doar într-un cadru liniștit și discret te vei simți în largul tău să vorbești liber și să îți dezvolți relațiile. Și, când Soarele se va muta în Leu pe 22, construirea spre un fel de piatră de hotar sau un nou nivel de intimitate va fi de cea mai mare importanță pentru tine. Da, ar putea fi ceva major, cum ar fi împărțirea unui cont bancar sau a unui certificat de căsătorie. Cu toate acestea, s-ar putea să vă judecați progresul ca și cuplu mai puțin formal și mai mult, să zicem, pe ceea ce știți despre copilăria celuilalt sau pe modul în care vă susțineți unul pe celălalt în perioade de boală sau stres. Împărtășirea unei vieți cu altcineva poate însemna tot felul de lucruri pentru persoane diferite. Totul se reduce la ceea ce se împărtășește.  

 

Luna plină de pe 23 îți luminează casa banilor și îți pune o întrebare simplă - dar uluitoare: De ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță? Multitudinea de întrebări care vin în urma ei ar putea gravita în jurul barierelor (percepute sau reale) care te împiedică să te simți stabil din punct de vedere financiar sau chiar în jurul persoanelor care te ajută să te simți în siguranță, indiferent de fluxul de bani. 

Horoscopul Orisha. Care este semnul tău în zodiacul african? Puterea nebănuită din spatele zilei tale de naştere

 

Vărsător

 

Este timpul să te ocupi de punctele tale sensibile, Vărsătorule - la propriu. Dacă te trezești cu gâtul înțepenit în fiecare dimineață sau te confrunți cu aceeași durere de cap cauzată de tensiune de fiecare dată când îți verifici telefonul, ar putea ca acesta să fie semnalul tău să nu mai respingi aceste neplăceri ca fiind minore sau neimportante. În această lună, astrele ar vrea să te vadă având mai multă grijă de tine. Acest lucru înseamnă mai mult corectarea posturii și cu o hidratare adecvată decât cu băile cu bule și beri reci de 6 dolari. Prin toate mijloacele, fă o baie și ia-ți o cafea dacă vrei, dar amintește-ți că a avea grijă și a trata nu sunt același lucru. Abordarea nevoilor dumneavoastră necesită adesea să vă schimbați obiceiurile pe care le-ați dezvoltat din comoditate sau familiaritate. Oricât de provocator ar fi să nu vă mai stați strâmb la birou sau să vă amintiți să mâncați un prânz echilibrat, rețineți că viața dvs. de zi cu zi s-ar putea îmbunătăți foarte mult ca urmare a acestor schimbări mici, dar durabile.


Luna plină de pe 23 va avea loc chiar în semnul tău, evidențiind tot ceea ce urmează să primești - și, poate, ceea ce ți se poate datora. Rezistați impulsului de a alerga după datorii mărunte și, în schimb, aplecați-vă spre o mentalitate centrată pe abundență. Sub luna plină expansivă, îți va fi mai ușor să vezi adevărata profunzime a laudelor, grijii și sprijinului pe care îl primești (și pe care ți-l oferi) zilnic. O demonstrație de recunoștință, sau pur și simplu o reflecție pe această temă, ar putea ajuta.

Horoscop amoros. Aceste zodii au mereu noroc în dragoste

 

Pești

 

Soarele a trecut prin  Rac  la sfârșitul lunii iunie și v-a insuflat o irezistibilă bucurie de a trăi. Poate că v-ați simțit obligat să ieșiți din nou la întâlniri, să vă ștergeți praful de pe setul de vopsea sau să faceți glumele prostești pe care de obicei le țineți doar pentru dvs. Oricare ar fi îndemnul specific, acesta vine din cea mai pură și esențială parte a ta - acea bucățică din inima ta care vibrează atunci când îți spui părerea în fața unui grup; partea de jos a intestinului tău care se răsucește atunci când atragi privirea unei anumite persoane. Este de la sine înțeles că aceasta este o parte neprețuită din tine. Dacă nu ați avut încă timp să vă răsfățați cu ea, acesta este semnul dvs. de a vă face timp - cereți-o, dacă este nevoie.

 

Indulgențele de orice fel vor fi scoase de pe masă începând cu data de 22, când Soarele iese din sectorul plăcerii și intră în casa ta de bine. Munca personală (adică sarcinile de autoîntreținere, cum ar fi programarea zilelor de odihnă, gătitul unor mese complete doar pentru tine șigura de aer proaspăt în fiecare zi) este la fel de importantă ca și timpul de joacă de care te-ai bucurat (sperăm) la începutul lunii. Și acum este momentul să faceți din aceste sarcini o prioritate: Puneți la punct rutina de culcare (sau începeți una dacă a voastră este inexistentă) și faceți curățenie în dulapul cu medicamente. Vei fi surprinsă să afli cât liber te simți atunci când renunți la vechile obiceiuri și arunci vechile produse de îngrijire a pielii.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2021  bani  cariera  dragoste  horoscop  iulie  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel