Horoscop, joi, 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. O ZODIE trebuie să-și facă monetarul
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop zilnic, 1 iunie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Neti Sandu a făcut noi previziuni astrale pentru 31 mai 2023, potrivit știrileprotv. Celebrul astrolog a dezvăluit astfel ce ne așteaptă, în funcție de semnul zodiacal, pe 1 iunie, de ziua copilului. Se anunță distracție și plimbări pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

BERBEC

Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva, la distracţie şi o să le oferiţi alor voştri clipe de neuitat.

 TAUR

O să vă găsiţi şi destinaţie şi anturaj care să vă fie pe plac şi să petreceţi fie o zi, fie câteva, dacă nu vă încurcă nimeni şi nimic şi o să vă revigoraţi, că va fi un mediu propice.

 GEMENI

Se poate s-aveţi mai multe de sărbătorit şi ziua voastră şi ziua copiilor, o fi vreo serbare, o întrecere sportivă, e ceva care să vă ţină în priză - poate plecaţi undeva pentru câteva zile.

 RAC

O stare de bine, poate vă invită cineva într-o excursie şi o să plecaţi împreună cu tot familionul ca să mai lăsaţi treburile casnice, care, oricum, vă mănâncă tot timpul.

 LEU

Faceţi mişcare, poate-i luaţi şi pe copii, tot e ziua lor şi o să fie distracţie ca oţi fi voi sătui de muncă, şi o să vreţi o gură de aer fresh.

 FECIOARĂ

Poate aţi rezervat un sejur undeva ca să luaţi o porţie de odihnă, că v-aţi propus mai de mult să alegeţi un traseu turistic ca să vă refaceţi potenţialul

 BALANŢA

O să cheltuiţi cu uşurinţă nişte bani şi o să vă duceţi pe la mondenităţi, sunt târguri, expoziţii, or fi concerte care să vă încânte, să vă eliberaţi de stres.

SCORPION

E posibil să întâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să începeţi o relaţie care să vă completeze frumos. Va fi ceva special.

 SĂGETĂTOR

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să lucraţi împreună ca e un proiect pretenţios la care numai cineva priceput că voi poate lucra. Un maestru, mai bine zis.

 CAPRICORN

Poate se iveşte prilejul să vă faceţi remarcaţi prin ceva care să atragă atenţia lumii şi să încropiţi o colaborare cu cineva care apreciază genul vostru.

VĂRSĂTOR

Poate daţi o petrecere la voi acasă, sau ieşiţi la un picnic, se poate să daţi o fugă şi la malul mării şi să mai rămâneţi pe-acolo încă o zi, două, dacă tot e liber.

 PEŞTI

Se poate să vă duceţi cu bicicletă, cu barca, cu skateboardul, oricum aveţi energie, chef de ducă şi anturaj care să vă ţină isonul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop astre  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel