Horoscop, joi, 10 august 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru joi, 10 august 2023, potrivit știrileprotv. Pot apărea oportunități pe plan profesional, dar poate fi o zi bună și pentru dragoste, unde se pot trage mai multe concluzii și se poate vorbi chiar despre o posibilă căsătorie. Este, în continuare, o perioadă extraordinară de vacanță, deci puteți pleca oricând într-o călătorie, iar partea cea mai bună pentru anumite persoane este că vin bani dintr-o sursă neașteptată.

 

BERBEC

Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă stimuleze să faceţi toate demersurile necesare ca să faceţi progrese în carieră.

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi poate faceţi pasul cel mare spre căsătorie până la sfârşitul anului.

TAUR

Vi se fac promisiuni de mai bine în sfera afaceri şi munca voastră o să fie răsplătită, şi o să vă găsiţi uşor şi alte angajamente.

E cineva care vă iubeşte şi vrea să fiţi împreună, să luptaţi pentru dragostea voastă.

GEMENI

Se poate să definitivaţi un contract şi o s-aveţi de lucru, nu glumă, dar după ce vă consumaţi concediul, c-o să trebuiască să fiţi odihniţi

Poate ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi o să vă evaluaţi sentimentele ca să ştiţi ce răspuns să-i daţi

 RAC

Apar nişte bani despre care fie nu ştiaţi nimic, fie erau cei blocaţi de o bună bucată de vreme şi abia acum vi-i puteţi recupera.

Poate plecaţi şi voi cu nişte prieteni pe undeva şi o să vă dezmorţiţi, c-aţi avut multe pe cap în ultima vreme.

LEU

E o perioadă încărcată şi aveţi şi treburi la serviciu, şi afaceri particulare, dar şi intenţii de călătorie, să plecaţi pe undeva în vacanţă c-aveţi nevoie de discreţie, mai lăsaţi muncă.

Poate vă schimbaţi stilul vestimentar, vă construiţi şi un dressing, vă faceţi şi nişte tratamente faciale, cosmetice, diverse.

FECIOARĂ

Iniţiativele vă reuşesc, poate începeţi un nou proiect şi puneţi la bătaie toate resursele ca să atingeţi succesul de care aveţi nevoie.

Poate aţi făcut rezervare pe undeva prin ţară, sau prin lume să daţi o raită ca să vă clătiţi privirea, să vedeţi locuri noi.

BALANŢA

E o reuniune cu prieteni, cu lume multă, poate e nuntă, ori poate o aniversare, se adună oameni care ştiu şi vor să se distreze.

O să descoperiţi o sursă suplimentară de venit şi poate vă angajaţi în nişte proiecte.

SCORPION

O reuşită! vi se recunosc nişte merite şi luaţi un premiu, sunteţi admişi la o şcoală, vă bucuraţi de aprecieri din partea unor oameni care ştiu cât efort depuneţi.

E posibil să vă decideţi, din scurt, aşa, să vă uniţi destinele pentru că aţi ajuns la concluzia că nu puteţi trăi fără partenerul de cuplu.

SĂGETĂTOR

Vi se face o ofertă de colaborare şi o să vă prindă bine să mai încasaţi nişte bani în plus. Poate după concediu.

E cineva care a tot insistat să vă vedeţi, dar au tot intervenit diverse şi nu s-a mai putut. Poate acum e posibil.

CAPRICORN

E o destinaţie la care aţi vrut de mult să ajungeţi şi abia acum aveţi cu cine, dispuneţi şi de resursele financiare potrivite şi o să vă împliniţi un vis.

La un party, undeva, puteţi face cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vreţi să vă armonizaţi, să ieşiţi mai des împreună.

VĂRSĂTOR

E bine să nu porniți la întâlnire cu mari aşteptări pentru că fiinţa iubită o fi după o săptămână grea şi trebuie umblat cu menajamente.

Se poate să vă invite cineva la un party în weekend şi să vă preocupe ţinuta, ce cadou să le luaţi gazdelor, de-astea.

PEŞTI

Se vine cu o ofertă de proiect şi o să vă convină pentru început, dar pe parcurs s-ar putea să fie prea mult de lucru! Dar o să vă descurcaţi.

Un anturaj cu chef de viaţă, care să vă binedispună o să vă însoţească într-o excursie - poate plecaţi de azi, sau în weekend.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel