Horoscop, joi, 11 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, joi, 11 ianuarie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ceva nou vine spre tine,. Luna Nouă în Capricorn marchează un nou capitol în viața ta profesională. Este posibil să fii invitat într-o poziție înaltă sau să îți asumi responsabilități suplimentare. Ai muncit din greu, iar săptămâna aceasta îți poate aduce unele recompense pentru eforturile tale.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ce este pe lista ta de lectură, Taur? Luna Nouă în Capricorn este scuza perfectă pentru a merge și a cumpăra o nouă carte despre un subiect despre care vrei să înveți mai multe. Dacă călătorești în această săptămână, ia un best-seller de la aeroport sau o revistă despre călătorii pentru a-ți deschide apetitul mental pentru mai mult conținut de calitate.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Poți să o iei de la capăt, chiar dacă îți e greu. Ești metamorfoza zodiacului, așa că bineînțeles că poți. Luna Nouă în Capricorn marchează începutul unui nou capitol din viața ta care implică finanțele. Poate că te-ai gândit să-ți cumperi o mașină nouă sau să faci ceva care să te ajute să reduci costurile într-o chestiune. S-ar putea să vă fie mai ușor să găsiți o soluție astăzi. Mulțumesc, Lună Nouă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Parteneriatele și relațiile de afaceri încep să se deschidă pentru dvs. Și, în timpul Lunii Noi în Capricorn, s-ar putea să vă fie mult mai ușor să descoperiți ce oportunități vă sunt destinate. Ține-ți ochii și urechile deschise pentru a putea asculta fiecare detaliu și a lua o decizie înțeleaptă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Lucrurile bune vin la cei care așteaptă. Luna Nouă în Capricorn este aici pentru a vă ajuta să realizați un mic obiectiv în viața dvs. S-ar putea să ți se pară mult mai ușor să împarți lucrurile în sarcini mici, ușor de făcut. Așa cum spune proverbul, poți mânca un elefant, câte o mușcătură pe rând. Așadar, încercați să nu vă ocupați de mai mult decât este nevoie astăzi.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Poți fi atât creativ, cât și practic, Fecioară. Luna Nouă în Capricorn este momentul perfect pentru a începe un nou proiect care îți încântă latura artistică. Poate că vei încerca să faci o mică căutare pentru a-ți aranja dormitorul. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a adăuga un strop de artă în spațiul tău de locuit pentru a adăuga caracter.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să te muți? S-ar putea să vă gândiți la o relocare în timpul Lunii Noi în Capricorn. Acesta este momentul pentru căutarea unei case sau pentru a vă pune propria locuință pe piață, deoarece plănuiți să găsiți un nou loc de trai. Scrie o listă cu lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat la o proprietate și invită universul să manifeste asta în viața ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scrisul este atât de terapeutic, iar cu Luna Nouă în Capricorn s-ar putea să simțiți nevoia să vă scrieți gândurile pentru reflecție și autocunoaștere. Acesta este momentul perfect pentru a vă răsfăța cu un jurnal nou sau cu niște pixuri cu gel sau autocolante de lux. Dacă doriți să vă împărtășiți gândurile cu lumea, poate începeți un blog sau un alt element digital pentru a începe să vă exprimați deschis.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este timpul să vă începeți propriul concert secundar. Cu Luna Nouă în Capricorn, gândește-te la toate modurile diferite în care poți face mai mulți bani. Deși banii nu fac lumea să se învârtă în jurul valorii de, vă pot oferi lucrurile de care aveți nevoie. Doar din acest motiv, vei fi motivat să câștigi mult mai mult în acest an decât anul trecut.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este acea perioadă a anului, când ai parte de un nou început pentru întregul an. Luna Nouă în Capricorn vă ajută să vă resetați prioritățile și gândirea. Acesta este un moment excelent pentru a scrie ce sperați să realizați și ce veți putea face efectiv datorită dorinței dvs. emoționale de a câștiga.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este greu să rupi legăturile, dar a elibera o relație de destinul ei este un act de iubire. Iar în timpul Lunii Noi în Capricorn puteți începe să vă procesați propriile emoții rănite. S-ar putea să nu știi exact cum te vei simți odată ce partenerul tău va merge oficial mai departe. Totuși, Luna Nouă îți poate oferi motivația de a iubi și de a renunța.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Prieteniile sunt atât de importante pentru tine. Așadar, această Lună Nouă în Capricorn îți atrage atenția asupra parteneriatelor și asupra tuturor oamenilor care te-au susținut de-a lungul anilor. Sărbătoriți-vă relațiile. Mulțumiți pentru acele persoane care vă sunt mereu alături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel