Horoscop, joi, 12 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 12 octombrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Sinceritatea înseamnă foarte mult pentru tine, iar când Marte intră în Scorpion, ești în căutarea unei conversații profunde, transparentă și durabilă. Este timpul să-ți pregătești mentalitatea pentru a descoperi secrete despre tine și despre ceilalți. Unele situații te pot da peste cap, în timp ce altele te pot ilumina. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ești un semn zodiacal pasional și hotărât, iar când Marte intră în a șaptea ta casă a angajamentelor, insiști pentru mai multă apropiere cu persoana dragă. Acesta este un echilibru dificil de obținut pentru tine în acest moment, deoarece Marte în Scorpion poate fi un pic mai greu de gestionat. Poți simți un pic de furie și frustrare atunci când energia pe care o exerciți nu-ți iese cum vrei. Încearcă să fii conștient de faptul că asertivitatea nu înseamnă întotdeauna succes.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Dacă nu ești atent, furia și frustrarea te pot lovi pe dinăuntru. Marte în Scorpion te poate forța să te uiți mai amplu către problemele tale. De asemenea, este posibil să fii mai motivat și mai determinat să îți rezolvi anxietatea într-un mod pozitiv. Este posibil să-ți fie de ajutor mersul la sală, dar și structurarea unui program mai favorabil. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Îți place să pictezi și să te bucuri de artă sau de muzică, iar tranzitul lui Marte care intră în Scorpion poate fi inspirațional pentru tine. Acest tranzit îți va inspira foarte mult imaginația și te va ajuta să vezi frumusețea din orice. Vei dori să ai la îndemână un carnețel de notițe pentru a putea ține pasul cu toate ideile fantastice care îți vin.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Familia poate fi foarte frumoasă, până când încep conversațiile în contradictoriu. Pe măsură ce Marte intră în Scorpion, viața ta de familie se poate simți uneori ca un câmp de luptă. Acest lucru poate fi greu de gestionat de către tine, Leu. Fii totuși precaut cu aroganța și alege pacea atunci când ceilalți sunt un pic mai greu de manevrat decât de obicei.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Ai grijă la tonul pe care îl folosești, Fecioară. Sunt lucruri pe care trebuie să le spui și s-ar putea să simți că trebuie spuse pe un ton mai ascuțit decât în mod normal. A fi ferm în dragoste poate părea că este cel mai bun lucru de făcut, dar ține cont de faptul că războinicul Marte intră în Scorpion. Cuvintele pe care le folosești pot tăia ca un cuțit și pot afecta sentimentele de dragoste ale persoanei dragi.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
În sfârșit, Marte părăsește semnul tău și intră în sectorul tău financiar. Ai putea deveni puțin teritorial în următoarele zile, pe măsură ce te adaptezi la energia intensă din sectorul tău monetar. Este o zi în care trebuie să găsești echilibrul acolo unde poți. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Acesta este momentul să îți dai seama ce îți dorești în viață, Scorpionule. Cu Marte intrând în semnul tău, se aprinde lumina verde. Lucrează la viața ta personală. Dezvoltă ceva pe termen scurt care te poate ajuta să-ți îmbunătățești viața într-un mod important. S-ar putea să ai un proiect ambițios pe care vrei să îl abordezi acum. Marte care intră în semnul tău îți poate da capacitatea de a o face.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este posibil ca oamenii să simtă puțină invidie față de succesul tău. În loc să rămâi prin preajmă pentru a încerca să-i obligi să se schimbe sau să-i inspiri să lucreze la propriile concepții pentru a face ceea ce ai făcut tu, concentrează-te asupra ta. 

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Nu veți ști dacă poți deveni un influencer sau dacă poți construi un brand până nu încerci. Două capete sunt mult mai bune decât unul, așa că fă echipă cu cel mai bun prieten. Marte care intră în Scorpion poate aprinde focul ambiției atât în tine, cât și în prietenii tăi.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Trebuie să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești în viață. Sunt lucruri pe care ți le dorești în viață și s-ar putea să nu știi exact cum să ajungi acolo. Dar, în timpul acestui nou tranzit, Marte în Scorpion, cariera ta și statutul tău social primesc un impuls. Stabilește-ți un obiectiv. Poți face ca lucrurile să se întâmple, Vărsătorule. Îndrăznește să visezi.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Odată cu intrarea lui Marte în Scorpion, acum este momentul să îi cunoști pe cei cu care vrei să faci afaceri. Exersează-ți discursul sau înscrie-te într-un grup pentru a te ajuta să exersezi schimbul de idei și să vorbești în public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horosocp  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel