Horoscop, joi, 15 februarie 2024. Zodia care trebuie neapărat să își verifice conturile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop, joi, 15 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de joi, 15 februarie 2024.

Berbec

Începi să îți dai seama încotro să o iei, încotro să faci primul pas sau un alt pas într-un anumit domeniu.

Taur

Te pregătești de schimbarea lui Venus, guvernatoarea ta. Cumva, astăzi, resimți ori nevoia de a face ceva, ori simți că în jurul tău se întâmplă tot felul de lucruri și încă nu îți dai seama. Te sperii inițial, dar nu e de speriat neapărat.

Gemeni

Nu ar strica să îți verifici tot ceea ce înseamnă conturi, datorii, impozite, chestii neplătite.

Rac

Venus va ieși din casa a VII-a, unde a fost și Marte. Relațiile tale au fost destul de afectate, dar acum e bine să stai să meditezi ce s-a întâmplat în ultimul timp, dar și la momentele în care ai simțit că nu se mai poate într-o relație și, totuși, s-a putut.

Leu

Venus va ieși din casa a VI-a. Au fost momente la serviciu care te-au încântat în ultimul timp, dar nu te umfla în pene. Nu încerca să te dai mare și nu încerca să cauți validarea pe care ai primit-o deja.

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru săptămâna 12-18 februarie. Cea mai norocoasă zodie de Ziua Îndrăgostiților

Fecioară

Ne apropiem de un careu Mercur-Uranus. Trebuie să îți faci o listă cu ce ai de făcut la serviciu, dar și o listă cu treburile gospodărești, pentru că în aceste domenii vor apărea foarte multe surprize, momente neașteptate. Dacă nu ai o bază de la care să pornești, atunci îți va fi foarte greu să schimbi. Sunt momente în care haosul te ajută, dar și momente în care ordinea te ajută atunci când vine haosul.

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se pregătește să iasă din casa a IV-a și să intre în casa a V-a. E un moment bun să te mai uiți prin casă, să te mai uiți ce nu ai cumpărat. Tot zici de o lună că o să cumperi un lucru. Acesta este momentul în care trebuie să-l achiziționezi.

Scorpion

Venus a fost în casa a III-a. Gândirea ta a funcționat de minune. Ai călătorit în ultimul timp. Astăzi poți să te gândești la următoarea călătorie sau la următorul curs pe care îl vei putea face.

Săgetător

În ultimul timp au fost multe cheltuieli. Pentru unii dintre voi au fost cheltuieli și pentru propria persoană. Dacă nu au fost, profitați.

Te-ar putea interesa și: Marte intră în Vărsător. Daniela Simulescu: „Patru zodii vor fi afectate de acest tranzit”

Capricorn

Venus îți tranzitează semnul. Și-a dorit de la tine să te iubești mai mult, să te privești cu alți ochi în oglindă. Dacă nu ai făcut-o, atunci o poți face astăzi.

Vărsător

Nu prea ți-a priit ultimul tranzit al lui Venus, pentru că a fost în casa a XII-a. E ca și cum priveați din spate totul. Nu aveați foarte multă putere. Venus intră în semnul tău și se va alătura lui Marte, lui Pluto, Soarelui și lui Mercur. Astăzi faci pace cu trecutul și o să fie mai bine.

Pești

Venus a fost în casa a XI-a. Optimismul din ultimul timp s-a îmbinat, bineînțeles, și cu pragmatismul. V-ați făcut planurile, știți unde vreți să vă duceți, ce vreți să faceți. Important va fi să dați un pas în spate și să lucrați într-un laborator, la efectele următoarelor voastre schimbări din viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel