Horoscop, joi, 16 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 16 noiembrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești un lider înnăscut, Berbec, iar când vine vorba de a prelua conducerea, o faci fără să clipești. Așa că este o schimbare plăcută atunci când Luna își începe tranzitul de două zile și jumătate prin semnul Capricornului. Această Lună îți activează sectorul carierei și al statutului social, așa că poți anticipa un mic impuls în postarea ta pe LinkedIn în această săptămână, ceea ce ar putea ajuta la vizibilitate dacă încerci să atragi atenția potențialilor recrutori de locuri de muncă sau a altor vânători de capete online.


Dacă ai sperat la o primă frumoasă de sfârșit de an sau ai primit vești despre o potențială mărire de salariu, următoarele două zile sunt perfecte pentru a te întâlni cu șeful tău pentru evaluările anuale sau pentru a auzi cum te poți îmbunătăți dacă lucrezi în vânzări și marketing. În general, Berbec, Luna te motivează să dai tot ce ai mai bun - și o vei face!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești numai afaceri în următoarele câteva zile, iar când vine vorba de a impresiona oamenii cu cunoștințele tale despre lume, ucizi jocul. Intrarea Lunii în Capricorn îți oferă impulsul și determinarea pe care sperai să le ai pentru a ucide la locul de muncă, dar și la școală, dacă în prezent finalizezi orice tip de program academic, mai ales în domeniul afacerilor sau al marketingului.


Cele mai bune activități de astăzi implică o cină rafinată la un restaurant exotic sau programează o vizită la un oraș capital din apropiere. Dacă lucrezi în apropierea unui muzeu istoric sau a unei librării vechi, urmărește ce este expus în timpul pauzei de prânz. Dați click pe canalele de știri pentru a vă pune la curent cu afacerile globale. Asigurați-vă că rămâneți la curent.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

A lua o decizie înseamnă că te-ai angajat față de ceea ce îți dorești și vei face tot ce este necesar pentru a o obține. Așadar, ai un aer serios în următoarele zile. Devii mai hotărât să lucrezi pentru a atinge un obiectiv important. Chiar dacă ai impresia că faci totul de unul singur, asta nu va mai conta atât de mult pentru tine.  Luna în Capricorn îți oferă o energie emoțională. Ești mai predispus să lași temerile și ezitările deoparte pentru a-ți atinge obiectivele vizate astăzi. O listă de lucruri de făcut funcționează bine pentru tine, Gemeni, te va ajuta să scrii un plan de joc, astfel încât munca ta să fie împărțită în bucăți care sunt ușor de gestionat și de făcut în această săptămână.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Există o ierarhie naturală în toate parteneriatele de afaceri. Uneori, un titlu ajută la definirea unui rol, iar alteori, este vorba despre cine este dispus să facă munca. În timpul intrării Lunii în Capricorn, devii persoana care "face treaba". Veți dori să vă uitați la ceilalți pentru a vedea aceleași trăsături de personalitate oglindite la voi. Nu este momentul să duceți greutatea altora sau să schimbați prioritățile. În schimb, ridicați-vă la înălțimea situației și arătați-vă abilitățile de lider; lăsați inteligența dvs. emoțională să strălucească.

Leu (23 iulie - 22 august)

S-ar putea să nu-ți "iubești" tocmai jobul, dar te ajută să plătești facturile, iar pentru asta ești recunoscător. Luna de astăzi, care intră în Capricorn, deschide ușa pentru a găsi un scop în inima a ceea ce faci la locul de muncă în acest moment. S-ar putea să descoperi că există câteva lucruri pe care le apreciezi în legătură cu cariera ta chiar acum. S-ar putea să vă bucurați și să vă apreciați colegii de muncă. Ai putea fi recunoscător pentru simplitatea muncii tale și pentru faptul că nu trebuie să te stresezi din cauza asigurărilor. Faptul că știi la ce te aștepți și că totul este previzibil este ceea ce te face mai fericit acum.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Atunci când ai decis că vei urmări un vis sau pasiunea ta, s-ar putea să crezi la început că lucrurile vor fi mai ușor de făcut. Vei putea lucra de la distanță. Se "presupune" că tu decizi ce ore de lucru vei face. Dar un hobby care devine o afacere va fi o muncă. Pregătiți-vă să vedeți o latură a intereselor dvs. creative care poate veni cu o ușoară curbă de învățare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile pot fi puțin intense, dar, în condiții normale, vă iubiți și toată lumea se înțelege bine. Luna care intră în Capricorn poate scoate la iveală latura mai rezistentă a personalității oamenilor. Veți dori să fiți un pic mai răbdători. Este posibil ca oamenii să vă testeze, dar veți trece cu brio.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Această zi aduce o oportunitate de a purta o conversație importantă, foarte necesară, cu cineva apropiat ție. S-ar putea să fii reticent să vorbești despre anumite chestiuni, dar cu Luna în Capricorn de partea ta, să înfrunți greutățile este mult mai ușor de făcut. Poți spune ce gândești fără rețineri, iar capacitatea ta de a merge este puternică.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este întotdeauna bine să ai un plan financiar pentru acele momente în care ai nevoie de lichidități. Astăzi, gândirea în afara cutiei funcționează pentru tine. Poți să investești în imobiliare sau să cauți diverse tipuri de proprietăți imobiliare pe care ai putea fi interesat să le ai. Aceasta este o zi excelentă pentru a revizui și planifica viitorul.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Acesta este momentul tău de a străluci, Capricorn. Odată cu intrarea Lunii în semnul tău, te poți odihni un pic mai bine și îți poți simți emoțiile. Nu este momentul să împingi în jos sentimentele negative și să eviți să vorbești despre ele. Veți dori să fiți ascultat și să auziți de la ceilalți. Aceasta este o zi excelentă pentru a invita pe cineva nou la o discuție la o cafea, astfel încât să poți ajunge să îl cunoști cu timpul.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna care intră în Capricorn poate indica nevoia ta de a obține atenție din partea celorlalți. Veți dori să faceți lucruri care să vă demonstreze talentele și abilitățile. Complimentele sunt binevenite astăzi, Vărsătorule, pentru că te bucuri cu adevărat de viață în termenii tăi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Prietenii sunt substanța vieții, iar atunci când vezi că un prieten trece printr-o perioadă dificilă, vrei să îl ajuți. Îți dai și cămașa de pe tine dacă poți. Folosește ziua de astăzi pentru a ajuta să le faci o situație negativă un pic mai ușor de gestionat în avans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”




pixel