Horoscop, joi, 17 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 17 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Știi ce trebuie făcut, Berbec. Astăzi, ceva în interiorul tău începe să se întărească. Luna vorbește cu Saturn, iar împreună energia lor te ajută să eviți să găsești scuze.


Saturn retrograd lucrează mai intens atunci când este opus Lunii în sectorul tău de bunăstare. Luna îți oferă curajul interior de a pune capăt unui obicei nesănătos, iar Saturn îți oferă capacitatea de a vedea tiparele care îți împiedică progresul.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Știi ce îți dorești, Taur. Ai un ochi ascuțit pentru ceea ce va funcționa și ceea ce nu va funcționa în viața ta. În timpul cuadraturii de astăzi a lui Jupiter cu Venus, ești orientat spre creștere la nivel personal, dar este posibil să simți unele pierderi în viața de familie care îți solicită timpul și resursele.


Astăzi, norocul vine spre tine atunci când încetinești și te ocupi de responsabilitățile tale. Este posibil ca tensiunea să nu se diminueze până la sfârșitul lunii septembrie, dar te vei simți mai puțin singur în această lună.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

. Astăzi, guvernatorul tău, Mercur, se conectează cu Marte, iar energia lor combinată te poate ajuta să ieși dintr-o stare de acalmie în care ai căzut. Ceea ce a devenit familiar este acum mai puțin util, iar cu un trigon între Mercur și zodiacul Uranus, este timpul să ieși din zona ta de confort. Ai o rutină de lucru banală care te face să te simți mai puțin entuziasmat de cariera ta? Astăzi este o zi bună pentru a încerca o abordare diferită.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi este ultima zi din această săptămână în care Luna și Soarele sunt conectate. Luna și Soarele în Fecioară vă ajută să vă aliniați gândurile și sentimentele, iar acest lucru vă stimulează capacitatea de a vorbi despre subiecte dificile cu ceilalți. În timp ce tu ai tendința de a-ți ascunde emoțiile, Saturn vorbind cu Luna te poate trage spre o abordare mai filozofică în conversații. Aveți capacitatea de a vorbi despre speranțe și vise, precum și despre lecțiile pe care le-ați învățat în viață. Capacul tău de gândire este pornit, iar astăzi îți vine la îndemână atunci când pledezi pentru tine și pentru ceilalți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă te-ai simțit pierdut sau blocat în viață, Leu, astăzi ar putea fi începutul de claritate de care aveai nevoie. Soarele este aliniat cu Venus retrograd, ceea ce îți potențează capacitatea de a te iubi și de a te cunoaște un pic mai bine. Cuadratura de astăzi cu Soarele și Uranus va dura câteva zile, iar un prieten bun poate juca un rol mai activ și mai influent în viața ta, poate te invită să pleci într-o aventură. Soarele vorbind cu Marte în mod armonios, deci există o lumină verde cu banii tăi - momentul potrivit pentru o scurtă călătorie sau o ieșire distractivă în oraș pare perfect.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ca semn de pământ, ai tendința de a fi relaxat în viață, dar astăzi s-ar putea să te simți condus să faci ceva important, iar o mare parte din activitatea ta pare să te ducă pe drum deschis. Astăzi poate fi ziua în care semnezi un contract pentru o mașină nouă sau trimiți o scrisoare de demisie pentru a putea lucra pentru o altă companie. Cu Mercur în armonie cu Uranus, ești gata să faci planuri de călătorie. Astăzi este un moment bun pentru a planifica o călătorie și a solidifica un itinerar.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Aveți tendința de a le acorda celorlalți beneficiul îndoielii. Când vine vorba de păstrarea unui secret sau de a oferi unui prieten un umăr pe care să plângă fără a fi judecat, ești persoana potrivită pentru această sarcină. Așadar, atunci când Soarele și Venus se conectează în sectorul tău de prietenie, în timp ce face o conexiune cu Jupiter și Uranus, ai putea fi pe punctul de a face o descoperire când vine vorba de un prieten cel mai bun sau de cineva apropiat de inima ta.


Ai putea auzi un secret întunecat care le-a împovărat viața. Dezvăluirea v-ar putea surprinde, datorită naturii sale tabu. Cu toate acestea, personalitatea ta plină de compasiune poate ajuta la atenuarea anxietății și la oferirea de sfaturi înțelepte, la nevoie.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Neptun sextil Pluton atrage atenția asupra vieții tale romantice și a conversațiilor tale intime astăzi. Este posibil să revedeți o conversație importantă și să ajungeți în cele din urmă la un compromis. O relație ar putea deveni exclusivă sau mai serioasă cu un partener de întâlnire. Dacă o relație cu un prieten a început să se îndrepte într-o direcție mai puțin platonică, astăzi este o zi bună pentru a clarifica limitele sau pentru a decide să duci lucrurile la un nou nivel și să vezi unde duce dragostea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi concentrează-te pe aspectele pozitive, Săgetătorule. Se întâmplă multe lucruri cu Jupiter, iar tu vei simți asta la nivel mental. Ziua de astăzi ar putea fi epuizantă din punct de vedere emoțional dacă te forțezi să faci prea multe. Dar, dacă te ocupi de viața ta interioară și îți faci timp pentru meditație și pentru puțină liniște personală, ziua ar putea fi una în care lucrurile se vor încheia pe o notă bună. Cheia succesului astăzi este să nu pretinzi că știi ceva ce nu știi și să eviți să încerci să faci mai mult decât ai lățimea de bandă pentru. Cu alte cuvinte, păstrați-vă limitele.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Astăzi, mai puțin înseamnă mai mult, iar pe măsură ce Luna și Saturn vorbesc unul cu celălalt, există o luptă internă pentru a te retrage și a face schimbări interioare. Apreciezi și prețuiești etica și caracterul bun al celorlalți. Astăzi, este posibil să experimentezi un nou nivel de convingere personală pentru a încerca mai mult la un obiectiv sau pentru a lăsa deoparte lucrurile care îți subminează puterea. Este o zi excelentă pentru a face o mini-evaluare a activităților tale zilnice pentru a vedea ce îți place și ce îți răpește bucuria.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu poți mulțumi pe toată lumea, Vărsătorule, oricât de mult ai încerca. Astăzi, Soarele în cuadratură cu Uranus îți poate pune viața amoroasă, parteneriatele și interesul romantic în contradicție cu viața de familie. Astăzi, secretul succesului este să-ți păstrezi viața personală mai puțin deschisă la judecată și control. Cu Mercur în trigon cu Uranus astăzi, ceea ce este sacru trebuie protejat și nu face bine să încerci să le explici oamenilor lucruri care nu îi implică neapărat în primul rând.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi are loc o luptă pentru putere între ceea ce visezi și modul în care ceilalți oameni percep obiectivele tale. S-ar putea să te simți presat să renunți la speranțele tale mari, dar cu un sextil frumos care are loc între Neptun și Pluton, un prieten este acolo pentru a-ți da un cuvânt de încurajare. Este posibil să auziți sfaturi bune pe rețelele sociale de la persoane influente sau de la un podcast. Căutați semne externe de susținere, deoarece publicul dvs. ar putea să nu fie familia sau persoanele din viața dvs. în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel