Horoscop, joi, 18 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic joi, 18 ianuarie. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului. 

Berbec

Banii sunt în drumul tău. În următoarele zile, poți găsi modalități diferite de a câștiga bani. Încearcă să economisești. Gândește-te la o modalitate rapidă și eficientă de a economisi bani, de exemplu pregătește-ți prânzul acasă în loc să cumperi mâncare. Dacă ai nevoie de un venit suplimentar, ia în considerare căutarea unui job part-time sau a unor proiecte.

Taur

Învață ceva nou despre tine. Te concentrezi adesea pe ceea ce vor ceilalți, dar când Luna intră în semnul tău, este timpul să descoperi mai mult despre tine. Ești pregătit să riști și să încerci ceva ce nu ai mai făcut până acum. Ia în considerare limitele personale. Ce te sperie? Ce te împotrivești să faci? Vezi în ce direcție te poartă drumul.

Gemeni

Nu romantiza trecutul. Există atât de multe lucruri în viitor spre care să privești. Poți învăța câte ceva din nostalgia trecutului, dar nu lăsa să te limiteze. Amintirile tale din trecut contribuie la construirea zilelor de mâine. Planifică ca în această zi să faci ceva care să îmbunătățească orice ai făcut în trecut.

Rac

Un prieten bun poate fi ca o pătură caldă și pufoasă într-o zi rece. Dragostea lui te învăluie și te face să te simți în siguranță. Luna care intră în Taur te invită să te conectezi cu acei oameni care sunt mereu acolo atunci când ai nevoie de cineva care să te asculte sau de un umăr pe care să te sprijini.

Leu

Este posibil să începi ziua cu gândul la bani, mai ales când vine vorba de carieră. Ar putea fi momentul să ceri o mărire de salariu sau să cauți un loc de muncă care să îți ofere un salariu mai mare pentru aceleași abilități pe care le ai acum. Este ziua perfectă pentru a afla care este salariul mediu pentru postul tău.

Fecioară

Îți place să înveți. Mintea ta este ca un burete când vine vorba de abordarea unor subiecte noi. Așa că atunci când Luna intră în Taur, este timpul să alegi ceva în care dorești să excelezi. Vrei să înveți o limbă străină? Poate vrei să încerci să gătești o anumită mâncare. Următoarele zile sunt perfecte pentru a alege o zonă de concentrare asupra căreia să te axezi. Cumpără una sau două cărți pentru a începe.

Balanță

Ești generos până la un punct, iar când Luna intră în Taur, această natură generoasă te face să vezi când alții sunt zgârciți. S-ar putea să constați că ești sensibil atunci când alții nu sunt la fel de generoși. Poate chiar să nu-ți placă și să simți că este momentul să spui cum te simți. Dacă îți rănește inima să îi vezi astfel, spune asta.

Scorpion

Romantismul poate duce la angajament, iar dacă partenerul tău pare să fie în dubii, mișcările pot fi făcute în această săptămână. Luna care intră în Taur este de partea ta.

Săgetător

Chiar vrei să fii genul de persoană care se răzbună? De ce să faci asta când sunt atât de multe lucruri mai bune de făcut cu timpul tău? Treburile poate nu vor fi făcute în timp util, pentru că Luna intră în Taur în această zi. S-ar putea să ai o zi neproductivă vizionând emisiuni. E în regulă.

Capricorn

În adâncul acelei aparențe dure se află o persoană romantică. Ești atent la modul în care lucrurile îi afectează pe ceilalți. Vrei să îi răsfeți pe oameni cu dragoste. Dacă latura ta romantică te copleșește, poate planifici în avans Ziua Îndrăgostiților sau o aniversarea care va avea loc recent, noteazp YourTango.

Vărsător

Ce face ca acasă să fie un loc în care îți dorești să fii? Poți să te gândești la o masă gătită acasă. Încearcă să faci din mediul tău unul mai primitor și mai atrăgător. Pune fotografii de familie. Așază un puzzle pe masă la care toată lumea poate lucra când vine în vizită. Ai la îndemână un pachet de cărți și începe să construiești un loc pe care îl iubești.

Pești

Ești un vorbitor iscusit și când vine vorba de vorbe dulci, cine e mai bun decât tine? Luna intrând în Taur scoate la iveală latura ta mai blândă. Arăți respect celor din jurul tău. Știi și cum să scoți ce e mai bun din alții. Cine știe? Dacă ai o întâlnire sau un moment tensionat, s-ar putea să poți chiar să reușești să rupi tensiunea cu o glumă sau un comentariu ingenios. Ai încredere în abilitatea ta de a comunica în această zi, pentru că ești persoana care adaugă valoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile




pixel