Horoscop, joi, 18 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Ar fi cazul să nu uiți de unde ai venit și încotro te duci. Ar fi cazul să fii atent și la copii, indiferent de vârsta lor. Recomandarea este să fii mai creativ și să cauți să te joci astăzi, să îți pui mintea la contribuție și să îi găsești și o competiție. Ai nevoie de senzația că trebuie să câștigi ceva. 

Taur

Marte se apropie de ieșirea din semnul tău și când o planeta părăsește un semn, când ajunge la ultimele grade și se apropie de cel anaretic, are tendința de a compensa și de a strânge toată energia și de a o manifesta atunci, pe ultima sută de metri. Tu, zilele acestea, s-ar putea să simți nerăbdare, furie, nevoia de a fi mult mai competitiv, dar, în același timp, îți poate lipsi simțul analitic sau cel pragmatic. Te grăbești și faci tot felul de greșeli.

Gemeni

Stai departe de oamenii rău voitori, de cei care îți consumă energia sau doar se plâng, se victimizează și nu fac nimic cu viața lor. Îți vor trezi tot felul de stări și în loc să te ocupi de ale tale, vei fi nervos. 

Rac

Nu te baza atât de mult pe prieteni. Astăzi, chiar nu e bine. Vorbește cu ei, comunică, înțelege-te, discută, dar să ai tot timpul o soluție de rezervă în cazul în care planul făcut cu unul din ei va pica. 

Leu

Marte iese din casa a X-a și s-ar putea să o facă într-un stil măreț, cum îi place lui. S-a rupt de conjuncția cu Uranus, dar în continuare prinde putere și viteză. Pe unii s-ar putea să vă ajute să aveți o reușită nemaipomenită la job, să găsiți o soluție ori să luptați pentru un proiect, dar pe alții îi face să se autosaboteze. 

Fecioară

Ai foarte mare grijă pe drum, în călătorii, la tot ceea ce înseamnă acte sau chestiuni administrative, legale sau juridice.  

Balanță

Marte la tine este și guvernator de casa a VII-a a relațiilor. Pentru că va schimba curând semnul, partenerul tău va trece prin tot felul de evenimente care mai de care mai ciudate. Ce trebuie să reții tu trebuie să te sacrifici, dacă acesta nu îți cere. Este bine să fii alături de el, dar încearcă să îți trăiești și tu propria viață. 

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se apropie de gradul anaretic. Cei singuri au tendința de a grăbi intrarea într-o relație sau să găsească defecte foarte ușor celeilalte persoane, astfel încât să nu mai dorească să înceapă procesul de cucerire. Dacă ești într-o relație, Marte pune jar pe foc și incită foarte mult. Poate să fie pasional, dar și foarte neplăcut. Pot apărea și decizii radicale pe plan relațional.

Săgetător

Relațiile de la locul de muncă sunt foarte conflictuale. Ai impresia că oamenii din jur sunt foarte limitați și că din cauza lor nu te poți ocupa de proiecte. Nu te plânge de ei, ci mai bine găsește soluții care să te ajute să nu mai depinzi de alții. 

Capricorn

Marte se pregătește să iasă din casa a V-a și va urma o Lună Plină în semnul tău. Fie emoțiile te iau pe sus, fie pui prea mult preț pe emoțiile altora. Nu te lua prea mult în serios

Vărsător

Dacă cei din familie se ceartă, nu te implica. Dacă o faci, s-ar putea ca lucrurile să se complice mult mai mult. Zilele acestea, stai departe de orice conflict.

Pești

Îți merge mintea de nu ai habar. Simți nevoia de a câștiga o dispută, o dezbatere. trebuie să te bagi în situații care să demonstreze că ești cel mai deștept. Ai nevoie de asta și chiar vei fi foarte deștept. Ai grijă și la cum conduci, la trafic, la posibile întârzieri și la posibile stricăciuni.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel