Horoscop, joi, 18 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic. 18 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta se pune mult accent pe venituri și pe bunurile personale, iar cu Luna în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al banilor, s-ar putea să te simți mai conștient decât de obicei de ceea ce nu mai ai nevoie. 

De fapt, acum este momentul perfect pentru tine să începi să faci o listă cu ceea ce ar trebui să renunți. Poate fi vorba despre așteptări legate de bani, inclusiv despre ceea ce credeai că ar trebui sau nu să ai până acum. 

Luați în considerare energia emoțională asociată cu aceste gânduri perturbatoare, inclusiv modul în care vă fac să vă simțiți atunci când le aveți.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Chiar dacă nu este sezonul tău solar, cu Soarele și mai multe planete personale opuse semnului tău zodiacal, te vei simți scos din carapacea ta interioară. Universul vrea să te rupi de monotonia vieții și să începi să vezi lucrurile din punctul de vedere al altora. 

Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de dezvoltare personală și de identitate de sine. Acesta este momentul în care persoanele care apar în viața ta, (mai ales dacă sunt Scorpion) acționează ca niște oglinzi reflectorizante. Lasă ca apropierea lor de tine să fie un semnal că este timpul să schimbi lucrurile!

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ce săptămână neplăcută a fost aceasta, și totuși maximele au egalat multe dintre punctele tale scăzute. 

Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de karmă, iar tu ai ars destul de mult din energia negativă în această săptămână, care intenționează să-ți curețe inima și sufletul până în adâncul sufletului. 

Ai plătit dările cu vârf și îndesat, și poate că nu este așa cum sperai să decurgă săptămâna, dar lipsa de instabilitate va fi un cadou care te ajută să termini anul în forță. Când Luna în Taur se perfecționează în faza de Lună Plină, gândește-te că acesta este marele tău moment de naștere. 

 

Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al prieteniilor. Deoarece ești guvernat de Lună, acest sentiment de singurătate poate fi ceva mai intens pentru tine.

Uneori, prietenii ne sunt alături, dar sunt momente în care te uiți în jur și nu găsești nicio persoană. 

Simți lipsa din viața ta, și totuși există și o predare pașnică la realitatea că universul este mereu acolo, veghind cu atenție, iubindu-te și îngrijindu-te mai ales în cea mai întunecată noapte a ta.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Nu renunța încă!

Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de carieră și reputație publică, iar imboldul de a renunța și de a renunța pur și simplu poate face parte din schimbarea prin care treci înainte de a primi al doilea suflu. 

Toată lumea are acele puncte de ruptură în care simte că nu mai poate merge mai departe, dar tu ești un leu cu mult curaj și, așa cum viața te-a mai învățat înainte de nenumărate ori, ceea ce nu te ucide nu face decât să te facă mai puternic. 

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Nu trebuie să știi toate răspunsurile chiar acum. De fapt, faptul că nu știi se va dovedi a fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla, Fecioară. 

Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de educație și conștientizarea faptului că ești în întuneric în ceea ce privește chestiuni importante te vor ajuta să rămâi vigilentă și trează. 

S-ar putea să nu-ți placă disconfortul de a fi în afara elementului tău, dar este bine pentru tine. Durerea prin care treci acum este un dar care te va pune într-o poziție mai bună după ce va trece puțin timp.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar acum, Luna tocmai se pregătește pentru această fază lunară intensă în timp ce se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de resurse comune. Ai putea crea o fisură în care nu vrei să pierzi tracțiune prin exprimarea anxietății prea devreme. 

Acordă-ți puțin timp pentru a-ți procesa sentimentele și vei vedea că și acest lucru va trece - nu neapărat fără probleme, dar la fel, această dificultate va trece mai departe.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești prea intens uneori, iar acest lucru poate fi cauza pierderii tale. Nu îți place să renunți și urăști ideea de a renunța la ceva ce simți că îți aparține. Tot timpul pe care l-ai investit ar trebui să producă un rezultat pe care să-l poți păstra, nu-i așa? Dar, înveți să renunți, acum, Scorpionule, iar acest lucru este contra-intuitiv pentru tine.


Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de angajament, iar acest lucru este în opoziție cu tot ceea ce ai crezut atâta timp. Trebuie să faci loc pentru lucruri noi în viața ta, și cum vei face asta dacă ți-ai aglomerat. spațiul emoțional cu ceea ce ai depășit, nu mai ai nevoie și nu mai funcționează pentru tine.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Obiceiurile proaste mor greu, dar și cele bune. Încerci câteva lucruri noi în ultima vreme și, chiar dacă obții rezultate, ai sentimentul sâcâitor că nu este pentru tine și că ai prefera să nu continui să trăiești viața în acest fel.


Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al îndatoririlor și rutinelor zilnice. Ai o fereastră de oportunitate aici, Săgetător, și anume aceea de a face o îmbunătățire, dar asta înseamnă să renunți la încăpățânarea ta și să admiți că binele nu înseamnă mai bine, și chiar dacă îți oferă un rezultat pe care ți-l dorești cu adevărat. Întrebarea devine: ceea ce vrei merită prețul pe care îl plătești? Și este cel mai bine ca randamentul investiției dumneavoastră să se facă aici?

 

Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)

Obstacolele încă planează asupra programului tău, Capricorn, iar tu ești singura persoană care le poate înlătura. 

Este timpul să iei o pauză. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de creativitate și plăcere, și este timpul să te distrezi și să te bucuri de tine pentru o vreme.  

În plus, ai muncit din greu. Nu-i așa că ai nevoie de această vacanță? Lasă deoparte toate responsabilitățile, grijile și îngrijorările. Lăsați viața să aștepte puțin. Totul va fi acolo, așteptându-vă când vă veți întoarce.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Să ieși de sub aripa părinților și să stai pe propriile picioare ar trebui să fie mai ușor, nu-i așa? Dar, părinții își pot face griji în mod excesiv, mai ales când se tem că lumea nu se poartă frumos cu nimeni în ultima vreme. 

S-ar putea să fie nevoie să vă afirmați independența un pic mai mult decât de obicei, iar acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău al căminului și al familiei, iar energia feminină, maternă, poate atinge o coardă între relația ta cu o figură maternă. Oricât ai încerca, vina poate lovi puternic, dar ești suficient de matur pentru a gestiona această emoție și pentru a o vedea așa cum este ea cu adevărat.

 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)


Unele mesaje nu sunt făcute pentru a fi rostite cu voce tare, iar acesta este motivul pentru care acțiunea vorbește mai tare decât cuvintele. 

Cuvintele sunt o mare problemă în acest moment și atât de multe lucruri te frământă, încât ai nevoie să limpezești aerul și energia. Luna se află în semnul zodiacal al Taurului, sectorul tău de comunicare, și chiar înainte de această fază de Lună Plină, este timpul să îți descarci pe hârtie gândurile, sentimentele și intuițiile. Poate notați ceea ce gândiți și simțiți într-un jurnal și dați-i o dată. Revino un an mai târziu pentru a vedea cât de departe ai ajuns.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  astre zodii  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel