Horoscop, joi, 19 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 19 ianuarie 2023.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dă tot ce ai mai bun în față, Berbec. Luna se mută în Capricorn, activându-ți sectorul carierei și al reputației. Te simți bine în legătură cu viitorul și ceva minunat ar putea apărea pentru tine în următoarele câteva săptămâni.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Viața ia o turnură spre bine. Cu Mercur staționând direct, domeniile din viața ta care păreau nebune încep să se simtă mai puțin stresante. Este o zi excelentă pentru a face planuri și pentru a reconstrui pierderile pentru a le transforma în câștiguri.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este timpul să vă suflecați mânecile și să începeți o acțiune de autoperfecționare. Alege ceva mărunt pe care vrei să îl stăpânești în 2023 și vezi ce tipuri de cărți, cursuri online sau podcast-uri sunt disponibile. Îți va face plăcere să studiezi ceva nou în această perioadă a anului.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nevoile de relaționare se pot schimba în timp sau brusc. Astăzi, este posibil să simți că trebuie să faci ceva pentru a-ți îmbunătăți interacțiunea cu ceilalți. Este posibil să fii mai sensibil la sentimentele și nevoile oamenilor și să acționezi cu mai multă compasiune și empatie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este un mare sentiment de împlinire atunci când reușești să duci lucrurile la bun sfârșit în timp util. Un proiect important la care lucrezi acum ar putea avea câteva finisaje de care să te ocupi. Energia de astăzi îți oferă o energie amplă și concentrare, ceea ce este ceea ce ai nevoie.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Să-ți alegi pasiunea nu este întotdeauna convenabil. Există sacrificii de timp și, uneori, de ceea ce vei face pentru a-ți câștiga existența. Dacă nu poți face o schimbare de carieră acum, ia-o ușor. Această săptămână deschide ușa spre schimbare, permițându-vă să găsiți oportunități pentru a începe să alegeți o viață pe care o iubiți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dinamica familiei nu se schimbă decât dacă cineva încearcă în mod conștient să facă ceva diferit de cum s-a făcut întotdeauna. S-ar putea să fiți primul din familia de origine care observă un tipar nesănătos. Va fi nevoie de timp pentru ca și ceilalți să vadă ceea ce vezi tu. Astăzi începe plantarea semințelor care duc la conștientizare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este greu să comunici cu cineva căruia îi place doar să trimită mesaje. Săptămâna aceasta, încearcă să încurajezi mai multe discuții telefonice sau videochat pentru a sparge barierele din relația voastră, acolo unde conversațiile nu ajung să fie reușite și se instalează confuzia.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Banii și modul în care sunt cheltuiți pot scăpa de tine dacă nu ești atent. Astăzi, pune în aplicare câteva lucruri care să te ajute să știi unde cheltuiești cel mai mult și care sunt domeniile în care poți să te retragi și să fii cumpătat.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să faci un inventar personal al gândurilor, sentimentelor și al zonelor în care te simți lipsit de strălucire și ai nevoie de îmbunătățiri. Începe să ții un jurnal și scrie-ți obiectivele importante. Fii dispus să iei notițe lunare pentru a marca unde lucrurile se îmbunătățesc.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Schimbarea este aici, acum că Mercur retrograd s-a terminat. Ești gata să treci la acțiune, iar pe măsură ce Luna îți activează sectorul dușmanilor ascunși, obstacolele în calea progresului se dezvăluie. Acesta este un moment excelent pentru rezolvarea problemelor și pentru a pune la punct detalii care au impact asupra restului săptămânii de lucru.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Prietenii, prietenii buni și loiali, sunt cei care țin forța în jos atunci când vremurile sunt grele. S-ar putea să simți greutatea lumii pe umerii tăi astăzi, în timp ce te străduiești să muncești pentru a-ți îndeplini un vis, dar există oameni care sunt acolo pentru tine atunci când ai nevoie de ei. Tot ce trebuie să faci este să ridici telefonul și să suni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel