Horoscop, joi, 21 septembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 21 septembrie 2023. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Astăzi este o aventură, Berbec. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna de Sfert, există un sentiment de urgență în aer pentru călătorii. Este timpul să te gândești înainte la locul unde ai vrea să mergi în continuare. O croazieră? O călătorie cu avionul? Asigură-te că explorezi opțiunile împreună cu partenerul tău.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Înveți împărtășind viața ta cu ceilalți, Taur. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, există o dorință de a fi mai deschis și mai transparent, chiar dacă activitatea în sine este foarte riscantă. Nu te deranjează să îți asumi anumite schimbări, mai ales dacă simți că sunt justificate. Astăzi există puține lucruri mai riscante decât să îți împărtășești gândurile și ideile cu ceilalți.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Este o zi făcută pentru dragoste și angajament, Gemeni. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, există o dorință de a face ceva cu persoana pe care o iubești. Este minunat ca inima ta să prindă viață după atâta timp. Acum ești gata să lași aceste sentimente să se arate.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ziua de astăzi este perfectă pentru a petrece timp în natură, Rac. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, nu există un moment mai bun decât să fii alături de un animal de companie iubit sau să adopți un animal mic, cum ar fi un câine sau o pisică. S-ar putea să descoperi că a avea un prieten blănos aduce un sentiment de fericire în viața ta.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Ești pregătit pentru romantism, Leu. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, simți un sentiment de urgență în materie de romantism. Ești gata să te îndrăgostești și poate, să te căsătorești într-o zi în viitor. Dacă nu ți-ai găsit încă sufletul pereche, vei avea noroc să îl găsești poate în timpul unui eveniment.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este timpul să te concentrezi pe lucrurile mărunte care îți fac viața confortabilă, Fecioară. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, este timpul să faci ordine în casă și să începi să te simți mai stăpân pe timpul tău. Scoate-ți puloverul confortabil și pantalonii de trening, prepară o ceașcă din cafeaua ta preferată și concentrează-te pe lucrurile mici.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ia conversațiile în serios astăzi, Balanță. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, ești îndrăzneț și sincer. Ai chef să împărtășești din inimă și să nu-ți reții gândurile. Este minunat când poți ajunge într-un loc și poți fi încrezător în tine însuți. Ziua de astăzi te poate ajuta să vezi cât de departe ai ajuns și cât de mult vei merge mai departe.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Fii cumpătat atunci când poți, Scorpionule, deoarece ziua de astăzi ar putea deveni o zi făcută pentru terapia cu amănuntul dacă nu ești atent. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, ai putea cheltui prea mult pe lucruri pe care nu le-ai cercetat sau luat în considerare prea mult. Păstrează un buget și fă cumpărături cumpătate.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Astăzi, stabiliți-vă un nou obiectiv și faceți din grija de sine o prioritate. Cu Luna în semnul tău, cu doar o zi înainte de Luna de Sfert, este momentul să alegi ce ți-ar plăcea să vezi în viitor din punct de vedere al sănătății și să nu renunți la obiectivul tău. Te-ai putea decide să te apuci din nou de alergat. Oricare ar fi obiectivul tău, este important să te menții în formă.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Fii sincer cu privire la ceea ce simți atunci când vorbești despre trecut, Capricorn. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, ești gata să spui adio lucrurilor care te-au rănit. Ești, de asemenea, gata să spui "bună ziua" unei viitoare prietenii mai strălucitoare și mai satisfăcătoare. Aceasta este baza pentru a crește un cerc de prieteni cu care poți petrece timp liber de calitate.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Petrece timp cu prietenii care au aceeași mentalitate, Vărsătorule. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna în sferturi, ești gata să cunoști oameni noi și să îți extinzi rețeaua socială. Te poți reînscrie într-un grup de afaceri sau poți încerca să găsești cursuri politice sau religioase și online.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Poate că este timpul să cauți un loc de muncă care îți permite să lucrezi de la distanță așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Cu Luna în Săgetător, cu doar o zi înainte de Luna de Sfert, actualizează-ți CV-ul, profilul LinkedIn și alte semnale din social media care indică celorlalți cine ești și ce te caracterizează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrologie  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel