Horoscop, joi, 22 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic. 22 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 A fi lider poate fi un drum singuratic, Berbec. Ai un plan plin de activități în față și vi dori să preiei conducerea. Unii oameni s-ar putea să se opună sfaturilor și recomandărilor tale; dar acțiunile lor te vor ajuta să vezi exact de ce rolul tău este atât de important.  

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Vrei mai mult de la viață, Taur. După ce ai pierdut atât de mult timp din cauza pandemiei, ai o dorință puternică de a lua lumea cu asalt și de a te bucura de fiecare clipă pe care o ai. Ești pregătit pentru o nouă provocare, iar dacă îți dorești să îți îndeplinești un vis, oportunitatea ți se prezintă.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există o mare diferență între ceea ce vrea inima ta și ceea ce îți spune mintea să faci. Trebuie să treci prin această perioadă a vieții tale. Când vei ajunge în punctul în care te simți că totul s-a terminat, vei fi mult mai clar în ceea ce privesc sentimentele tale.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Tu îți vindeci propria inimă. Ziua de astăzi este perfectă pentru a scrie și pentru a obține o perspectivă asupra lucrurilor. Este un lucru să știi care sunt sentimentele tale, dar este o cu totul altă lume atunci când poți să îți iei conștiința și să o canalizezi în scop.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Oamenii își dau seama când ești pasionat de ceva. Radiezi bucurie și oferi multă speranță celorlalți. Personalitatea ta este contagioasă astăzi. Așa că, dacă observi că ceilalți nu sunt în cea mai bună dispoziție, ai putea fi acolo pentru ei.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Întotdeauna există un motiv logic pentru orice și chiar dacă acel motiv nu are sens pentru tine, contează pentru cealaltă persoană. Astăzi, găsirea acelei "întâlniri a minților" la care tânjești nu va fi ușoară. Va fi nevoie de răbdare și înțelegere cu respect reciproc.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dorești să-ți vezi relația prosperând. Îți dorești apropiere și să fii alături de persoana ta în pace și armonie; cu toate acestea, factorii de stres și momentele aglomerate ale vieții pot depăși modul în care sunteți unul cu celălalt.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când stelele sunt aliniate, este important să acționezi. O relație începe să se formeze și să dea semne de promisiuni. Simți că această persoană ar putea fi "aleasa" ta și vrei să mergi repede, dar s-ar putea să pui frână pentru a te mai gândi puțin.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu e timpul să creezi ceva, Săgetătorule? Ai o idee care este gata să se nască și ai fost atât de ocupat să te ocupi de alte lucruri încât nu ai avut timp. Va trebui să îți faci timp, iar asta va necesita concentrare și angajament - ambele calități pe care le posezi din belșug.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești gata să-ți oferi voluntar timpul și talentele pentru un caz social. Poți începe să căutați ce oportunități există pentru a te implica. Nu trebuie să existe un angajament uriaș, dar să te simți bine în legătură cu contribuțiile tale.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este un moment în care strălucești, Vărsătorule. Simți că curajul și puterea ta interioară se ridică și devin tot mai puternice în fiecare zi. Acum, că ai văzut ce poate face viața mai rău, ești pregătit și dornic să faci lucrurile mai bine - pentru tine și pentru cei pe care îi iubești.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

A fi o persoană plină de imaginație este esențial pentru cine ești și cine vrei să te vadă ceilalți. Trebuie să începi de undeva. Vei avea nevoie și vei dori să creezii o viață în care visele să fie bine hrănite și în care mintea să fie lăsată să se gândească la noi lumi de creat.

Data: 21 sep 2022, 22:00
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...