Horoscop, joi, 24 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Marte, guvernatorul tău, este în casa a IV-a și face un sextil cu Uranus din casa a II-a. Azi e acea zi în care poți să ai un echilibru clar între cheltuielile pe care vrei să le faci pentru casă. Trebuie să fii mai calculat astăzi.

Taur

Acest aspect te poate ajuta să găsești curajul necesar să vorbești, să spui ce nu îți convine. O să o faci într-o manieră plăcută, ci vei fi destul de calculat. Nu îți va fi teamă să spui ce gândești.

Gemeni

Marte este în casa a II-a te face în continuare să cheltuiești bani pentru alții, dar mai puțini pentru tine. Poate te mai gândești puțin și îți dai seama că și tu meriți ceva.

Rac

Întreaga perioadă este foarte bună pentru tine. Soarele și cu Mercur sunt în casa a V-a, Saturn în casa a IX-a, Marte în semnul tău. Ai nevoie să te conștientizezi mai mult, să îți dai seama că ești în stare să faci unele lucruri. Nu mai aștepta să te valideze alții. Este momentul să te bați singur pe umăr și să te feliciți.

Leu

Acest aspect nu este unul foarte plăcut pentru tine. Este o atmosferă pe care o resimți în ultima vreme, simți că tot timpul te trage cineva în spate. Când ai avut impresia că ai ajuns la liman, simți că te trage cineva de un picior. Parcă nu mai poți să pui punctul pe i. Nu va mai dura mult această situație. Astrologul îți spune să ai grijă să nu sari din lac în puț. 

Fecioară 

Trebuie să ai grijă în momentul în care ai un obiectiv și prietenii te ajută, trebuie să știi că motivația va veni de undeva, dar trebuie să vină dintr-o sursă benefică, nu din invidie sau pentru a intra în anumite lupte. Dacă îi vrei binele unei persoane apropiate, trebuie să fie din suflet, nu doar ca să îi arăți ce persoană bună ești, să găsești un echilibru în cercul tău social.

Balanță

Ai face bine ca la locul de muncă să-i mai lași și pe alții. Nu te supăra dacă alți au mai mult curaj astăzi, dacă primesc mai multă atenție. Nu este cazul să te bagi unde nu îți fierbe oala. Îți va veni și ție rândul, cu siguranță.

Scorpion

E o zi ca toate zilele. Oamenii muncesc, duc copiii la școală, la grădiniță, gătesc, fac curățenie, își îngrijesc rudele bolnave. Îți dorești să planifici o călătorie, o drumeție sau un eveniment. Poate stai așa cu partenerul și vă gândiți unde ați putea merge pentru a mai ieși din cotidian.

Săgetător

Ești foarte bun să gestionezi banii altora, dar când e vorba de banii tăi: instabilitate și decizii proaste. Dacă știi că te pricepi, atunci urmărește-ți interesul. Nu face nimic gratis astăzi! Orice este gratuit, la un moment dat are niște costuri. Ar fi bine să setezi tu costurile astea de la început.

Capricorn

Marte este în casa a VII-a și mai stă acolo puțin. Sextilul cu Uranus te ajută foarte mult dacă vrei să combini utilul cu plăcutul în cadrul relației. Discuția despre ce fapte vor urma, ce acțiuni vei întreprinde, dar și de ce faci acest lucru. Nu le face pe modul automat.

Vărsător

E nevoia ca în jurul vostru la locul de muncă să existe liniște, echilibru și să ai foarte mare grijă să nu depășești anumite limite. Colegii sunt colegi. Nu trebuie să le știi cele mai intime detalii, nu trebuie să-i lași nici nu să știe foarte multe lucruri, ca să îți păstrezi obiectivitatea în momentele în care o să fiți puși față în față.

Pești

Configurația întregului moment este una bună, chiar și acest sextil dintre Marte și Uranus te ajută mult să comunici cu persoana iubită ce anume îți dorești. De asemenea, după o zi de muncă, după ce faci treabă prin casă trebuie să te așezi undeva, să îți pui un ceai, să asculți o melodie, sa te răsfeți. Ai nevoia de o oază de răsfăț.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel