Horoscop, joi, 25 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și YouTube.

Berbec

Mercur își oprește retrogradarea în semnul tău. Gândești mult, vorbești mult, dar nu spui nimic și mintea nu te duce așa cum ar trebui. Recomandarea este ca astăzi să te întrebi de mai multe ori dacă primul gând este cel mai potrivit. De asemenea, stai de vorbă cu tine, fă o introspecție, analizează-te foarte bine și încearcă să-ți dai seama dacă nu, cumva, este doar în capul tău. De cele mai multe ori, când Mercur își oprește retrogradarea într-un semn, persoanele respective iau totul foarte personal.

Taur

După o conjuncție Jupiter-Uranus în semnul tău, după o Lună Plină în casa a VII-a, mai trebuia să vină și oprirea retrogradării lui Mercur în casa a XII-a, astfel încât să te simți blocat și ținut pe loc. Recomandarea este ca în această perioadă să nu te bazezi foarte mult pe ceilalți și să încerci să fii cât mai independent.

Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea. Este veselie. Poate astăzi vă revedeți cu anumite persoane, poate discutați într-un fel cu cineva și se pare că acolo e ceva, dar nu e nimic. Totul este în capul vostru. Recomandarea este să vorbiți și să împărtășiți lucruri. Foarte multe planuri vă vor fi date peste cap astăzi.

Rac

Dacă vă duceți dimineață la serviciu cu ideea că o să faceți anumite lucruri, nu o să se întâmple așa. Recomandarea este să purtați discuțiile cu șefii într-o anumită conduită. Fiți cât mai obiectivi cu putință!

Leu

Mercur își oprește retrogradarea în casa a IX-a. Mulți dintre voi veți afla ce să faceți pentru a lua un examen sau veți înțelege în sfârșit ce v-au predat unii profesori. Pot apărea destul de multe situații de care trebuia să vă ocupați de mult. Acum apare o mică problemă, tocmai ca să nu dați într-una și mai mare.

Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea în casa a VIII-a și vă provoacă serios să învățați cam cât de mult depindeți de alți oameni: financiar, ca timp și ca energie. Mercur retrograd în casa a VIII-a probabil v-a confruntat cu anumite cheltuieli, cu anumite datorii sau cu anumite situații de criză pe plan financiar, tocmai ca să vă arate unde trebuie să fiți mai mult pe cont propriu.

Balanță

Mercur își oprește retrogradarea în casa a VII-a, dar va intra Marte acolo. Pentru un moment respirați pe plan relațional, aveți senzația că ați scăpat și de data aceasta, dar nu prea o să fie așa. Recomandarea este să nu mai amânați o anumită discuție sau un anumit subiect.

Scorpion

Veți înțelege ce vor colegii să vă transmită și, de asemenea, colegilor li se va părea că astăzi comunicați mai bine. Totodată, stați departe de a căuta pe internet și a vă pune un diagnostic. Nu este cea mai bună zi, pentru că veți lovi de niște informații și veți crede că sunteți doctorul perfect al universului. Nu.

Săgetător

Oprirea retrogradării lui Mercur vă ajută la a vă pune pe primul loc, la a seta reguli și la a fi foarte glumeți, plini de haz. Totodată, îi veți contamina și pe cei din jur.

Capricorn

Mercur se oprește în casa a IV-a. Dacă ați așteptat momentul să reparați ceva, aceasta este. Dacă s-a stricat ceva, e bine că s-a stricat acum și nu altădată. Tot răul spre bine.

Vărsător

Mercur își oprește retrogradarea în casa comunicării. Asta înseamnă că veți primi un plus de claritate, vă veți concentra mult mai bine. Este vorba atât de comunicarea verbală, dar și de cea nonverbală. Astăzi reușiți să ajungeți la ceilalți mult mai repede și mult mai simplu.

Pești

Mercur își oprește retrogradarea în casa a II-a a banilor. Asta înseamnă că astăzi o să vă dați seama de unele greșeli pe care le-ați făcut și o să știți să nu le mai repetați. Mai mult, veți căuta soluții la necazurile din buzunarul vostru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel