Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop 26 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

BERBEC

Vouă vă reuşesc iniţiativele, demersurile, vă aflaţi într-un plan de forţă şi o să faceţi progrese şi la serviciu şi la preocupările din particular, că-l aveţi pe marele benefic Jupiter. O să apară cineva care să vă suscite interesul şi va fi o chimie puternică care promite să vă ţină împreună. O să luaţi nişte bani, poate vi se plăteşte o colaborare, şi o să le faceţi nişte surprize alor voştri.

 TAUR

Un nou proiect la orizont şi o să câştigaţi pe lângă bani și o notorietate care o să vă consolideze statutul şi o să aveţi uşi deschise peste tot. O probă de sănătate s-ar putea să vă dea un pic de furcă, dar se remediază din mers, totul e să vă duceţi la medic. Vi se propune o colaborare şi poate o să renunţaţi la un contract, ca să v-apucaţi de altceva.

 GEMENI

O să vă descoperiţi noi valenţe de care nu v-aţi fi crezut în stare şi se poate să vă sporiţi veniturile, dacă o să mai lucraţi în paralel. O să atrageţi atenţia prin ceva şi se poate să primiţi o subvenţie, voucher compensatoriu, o recompensă. Apare cineva care vă poate completa frumos şi să vă meargă bine împreună, c-aţi depăşit un moment critic.

RAC

Se poate să vă asociaţi cu cine trebuie ca să vă puneţi în valoare, să luaţi şi bani şi să deschideţi o nouă perspectivă în sfera profesională, în carieră. E cineva care vrea să fiţi împreună şi, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, o să-i răspundeţi persoanei, da, nu. Vi se face o propunere de avansare, o funcţie care să atragă noi responsabilităţi şi să vă daţi acceptul

LEU

Flerul în afaceri nu vă lipseşte şi o să alegeţi ceva care să v-aducă venituri suplimentare şi să vă descurcaţi mult mai bine cu cheltuielile acestei perioade. E cineva atrăgător care vrea să vă cucerească şi dacă găsiţi compatibilitate o să decurgă totul frumos. O ofertă de afaceri care v-ar conveni, cu condiţia să găsiţi şi timpul necesar c-aveţi treaba, nu glumă.

 FECIOARĂ

Vin bani, poate pentru că vi s-a aprobat un credit ori poate partenerul de cuplu aduce bani în plus şi o să faceţi nişte investiţii în locuinţă. O s-aveţi de semnat acte la notar, poate reactualizaţi buletin, paşaport, carduri, permis, legitimaţii, ca să fiţi cu toate la zi. Recuperaţi nişte bani, vă interesaţi şi de soarta unor acte, c-aşteptaţi o autentificare.

BALANŢA

Vi se propun nişte afaceri şi ar avea de unde să meargă totul bine, că o să daţi de oameni parolişti şi buni profesionişti. Se anunţa stabilitate în relaţia de cuplu, iar dacă n-aveţi permis o s-apară cineva. E cineva care vă iubeşte, vrea să formaţi un cuplu stabil, să vă şi căsătoriţi, dacă o să fiţi şi voi de acord.

 SCORPION

Voi puteţi da un tun financiar şi să rezolvaţi problemele majore ale familiei, să vă luaţi altă casă, ori o maşină, să plătiţi taxele şcolare. Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de colaborare şi o să vă găsiţi timp să mai câştigaţi nişte bani c-aveţi nevoie pentru diverse. Veştile sunt cam amestecate, dar sunt şi lucruri bune, confirmări, bani şi promisiuni de afaceri.

 SĂGETĂTOR

Poate vă găsiţi o preocupare de timp liber care să vă ajute să diminuaţi stresul şi la o adică să v-aducă şi bani - poate valorificaţi nişte produse. E posibil să vă răsară-n cale cineva care să corespundă idealului vostru şi să formaţi un cuplu, dacă vă simţiţi compatibili. Va mai gândiţi la mutat într-o casă mai mare, dar trebuie să vă asiguraţi că primiţi un credit bancar.

 CAPRICORN

Faceţi monetarul să vedeţi cum staţi, ce vă permiteţi şi ce nu, şi vă mai gândiţi dacă vă mai luaţi un extra job. Se poate să vă ocupaţi de studii, poate-i îndrumaţi şi pe copii la şcoală, sau la cursurile din particular. Sunteţi mai comunicativi, vă faceţi cunoscute părerile în reţelele de socializare şi or să se vadă ecourile pozitive.

 VĂRSĂTOR

E posibil să investiţi banii pe care i-aţi strâns şi o să reamenajaţi locuinţă, sau începeţi nişte cursuri, vă specializaţi într-un domeniu. Vă cooptează cineva într-un proiect care v-ar aduce şi faimă şi bani - vedeţi cum arată. O să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu, dar şi cu anturajul, poate c-aţi devenit mai empatici.

 PEŞTI

O promovare la serviciu, dar o să fie ceva antrenant, care să vi se potrivească şi o să vă achitaţi onorabil, drept care o să luaţi şi bani. Va căuta nişte parteneri de afaceri ca să interacţionaţi şi o să negociaţi timp şi bani, să vedeţi dacă vă convine munca respectivă. E posibil să luaţi acei bani pe care i-aţi aşteptat de câteva luni şi o să acoperiţi cheltuielile masive, taxe, rate.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  Neti Sandu  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel