Horoscop, joi, 26 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru toate zodiile!

Berbec

Nu promite la serviciu că poți să te ocupi de anumite proiecte, pentru că nu vei putea. De asemenea, colegii spun multe. Nu le lua personal, ci încearcă să nu fii foarte tendențios în discurs, să nu te victimizezi prea mult și să te menții cât mai obiectiv.

Taur

Nu este o zi bună pe plan amoros. Nu trebuie să crezi vorbele frumoase ale celuilalt, mai degrabă trebuie să vezi fapte, fie că ești într-o relație, fie că abia ai cunoscut pe cineva.

Gemeni

Astăzi, dacă ți se spune că trebuie să faci ceva la locul de muncă, tu să nu faci până nu ai dovezi și argumente clare. Vezi să nu te lași influențat de o persoană pe care ai pus-o pe un piedestal, ți se pare că e mai deșteaptă decât tine, mai frumoasă și mai specială. Ai grijă să nu acorzi atenție cui nu merită.

Rac

S-ar putea să faci promisiuni sau să iei decizii și să te trezești că ai fost păcălit. Nu crede că toți oamenii sunt buni sau că toți oamenii sunt ca tine. Nu este așa!

Leu

Astăzi nu trebuie să te lași păcălit și să scoți bani din buzunar, poate doar pentru cele necesare. În rest, stai departe de cumpărături dacă se poate.

Fecioară

Mercur este prins între trigonul cu Uranus și între schimbarea de mâine. Avem această opoziție cu Neptun. E ca și cum astăzi ești măgăruș la locul de muncă, în zona socială și în zona relațională. Nu trebuie să te victimizezi prea mult și să aștepți să treacă această perioadă.

Balanță

Mercur se apropie să intre în semnul tău, dar până atunci s-ar putea să îți aducă niște frânturi de inspirație sau să ai impresia că intuiția îți transmite niște semnale. Tu le înflorești. Astăzi, mintea îți joacă foarte multe feste.

Scorpion

Pornești cu un avantaj spre anumite obiective, spre anumite planuri, dar te cam lași păcălit pe drum. Știi bine ce vrei, dar în același timp ești dispus să te mai oprești pe drum. Stai departe de prietenii care sunt foarte dubioși astăzi.

Săgetător

Să nu crezi nici vorbele frumoase despre tine la locul de muncă, dar nici cele urâte. Mai bine ești criticat decât lăudat. Ar fi bine să nu crezi nimic.

Capricorn

Visezi cu ochii deschiși mult și bine. Este una din acele zile în care vrei să crezi că oamenii sunt buni. Nu te băga să rezolvi problemele altcuiva, mai ales dacă nu ți se cere.

Vărsător

Stai departe de împrumuturi. Nu da bani. Dacă astăzi ai o negociere cu o instituție financiară, nu considera că se gândește la binele tău. Pune foarte multe întrebări!

Pești

Dacă întâlnești pe cineva, o să ai impresia că persoana respectivă este minunată. Nimic mai fals! Dacă ești într-o relație și i-ai spus partenerului să se ocupe de o activitate, el o să spună „da”, tu crezi că se va rezolva, dar o să te trezești că nu a făcut nimic. Astăzi nu este despre vorbe, este despre fapte.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel