Horoscop, joi, 29 februarie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, joi, 29 februarie 2024

 

Berbec
Îți redobândești claritatea, te așezi mai bine și vezi care trebuie să fie următorul tău pas. 


Taur
La tine e destul de multă stabilitate zilele acestea. Fă-ți o listă, întocmește-ți un calendar, chiar dacă nu o să te poți ține de el exact așa cum ți-ai dori.


Gemeni
Perspectiva ta asupra vieții nu e cea mai plăcută, dar ești ceva de genul acesta „Dacă muncesc și mă străduiesc, sigur voi obține ceva.”


Rac
E o zi cu multe lecții, vorbește despre a învăța. Poți fi isteț și să înveți din greșelile altora.


Leu
Din păcate, tripla conjuncție e în continuare în casa 8, care ține de bani, resurse, timp, energie și nu ai de unde. Ba mai mult, te confrunți cu toate fricile, te gândești la toate prostiile posibile, pentru că Soarele e lângă Saturn. Și dacă nu sunt, îți închipui probleme de sănătate, la serviciu. 


Fecioară
O să ți se pară că oamenii din jur sunt cam duri cu tine, distanți, serioși și că nu sunt empatici pentru a te înțelege și pe tine. Oarecum te obligă să te comporți precum un adult.


Balanță
Această conjuncție s-ar putea, din păcate, ca pe unii să-i obosească mai mult decât este cazul, nu au nici foarte mult chef, e o perioadă în care v-aș recomanda să o lăsați mai moale, să nu exagerați cu nimic. 


Scorpion
Vă atrag atenția asupra relației pe care o aveți cu copiii, dar și la relația pe care o aveți cu copilul interior.


Săgetător
Mai stați pe acasă și vedeți ce nu funcționează, mai reparați, schimbați, nu așteptați „să ardă toată casa” și schimbați de pe acum. 


Capricorn
V-am tot spus de cheltuieli, ele mai urmează să fie, dar e și de profitat în perioada asta. Poate trebuie să vedeți viața cu alți ochi.


Vărsător
Financiar sunt probleme, mare atenție la tot ce înseamnă bani pe care îi dați, obțineți cu împrumut. Nu prea acceptați situația financiară, dar e momentul să conștientizați și să acceptați.


Pești
Trebuie să scoateți din voi nemulțumiri, frustrări, astfel încât de mâine să o luați de la capăt mai autentic, într-un mod care vă priește vouă, nu altora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești




pixel