Horoscop, joi, 30 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic, 30 martie 2023, previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Te ridici în vârf. Ceva ce faci astăzi te va face să ieși în evidență din mulțime. Munca ta strălucește, iar tu arăți ca un profesionist experimentat, pregătit pentru un nou proiect. Zilele următoare te vor pregăti pentru conducere sau avansare la locul de muncă. Felicitări!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ești un individ impresionant. Astăzi, când Luna intră în Leu, excelează în așteptări și impresionează figurile de autoritate. Demonstrezi abilitatea de a gestiona situațiile dificile cu curaj, permițând oamenilor să aibă încredere în capacitatea ta de a conduce.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Astăzi, fii atent la ceea ce spui. Vei dori să te asiguri că îți poți susține cuvintele cu fapte. Vorbești cu îndrăzneală despre o promisiune și s-ar putea să faci una pe care intenționezi să o respecți. Cu toate acestea, ca și cum ai scrie un cec, asigură-te că intenția ta se potrivește cu resursele și timpul de care dispui, astfel încât să-ți poți respecta pe deplin cuvântul dat.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Astăzi este un moment perfect pentru a face cumpărături și a achiziționa un obiect de lux. Mercur retrograd va veni pe la mijlocul lunii aprilie, așa că ai o mare oportunitate pentru a cumpăra un obiect de mare preț. Dacă este vorba de un împrumut, căutați astăzi cea mai bună opțiune de împrumut. Astăzi și mâine vă oferă un nivel de încredere de care aveți nevoie pentru a lua o decizie finală.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Te simți bine în pielea ta și în direcția în care se îndreaptă viața ta. Astăzi, Luna intră în semnul tău, oferindu-ți un mare impuls de putere, curaj și rezistență pentru a face față zilei. Propuneți-vă să abordați lucruri pe care în mod normal le evitați din cauza volumului mare de muncă. Aceasta este o perioadă de mare rezistență și anduranță pentru a face față unor ore mai lungi decât de obicei la locul de muncă.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Nu este ușor să spui la revedere. S-ar putea să te lupți să tai legăturile cu cineva pe care îl iubești sau de care te simți apropiat. Dar atunci când lucrurile nu se aliniază cu valorile tale, este timpul să mergi mai departe și să găsești ceea ce este mai bine pentru tine și pentru viitorul tău.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Prietenii tăi fac ceva special pentru tine în această săptămână. Veți simți că ți-ai găsit în sfârșit locul în această lume. Rețeaua ta își face apariția pentru tine pentru a te ajuta să vezi potențialul din tine. Faptul că știi că ai oameni în colțul tău te face să te simți extrem de încrezător în a-și asuma un risc în afaceri sau în vreun hobby pe care vrei să îl urmezi în mod serios.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi ești o forță puternică la locul de muncă. Este posibil să descoperi că îți poți gestiona proiectele cu o eficiență ridicată. Acolo unde lucrurile trebuie să se schimbe, gestionați situațiile cu atenție și tact. Diligența ta este demnă de luat în seamă.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai ceva important de spus, iar astăzi s-ar putea să găsești curajul de a-ți spune părerea și de a-ți exprima îngrijorarea în legătură cu o problemă. Îți asumi rolul unui lider spiritual puternic. Oamenii îți ascultă vorbele și îți urmează sfaturile, pentru că acestea le vorbesc profund și profund.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cereți ceea ce aveți nevoie și veți primi. Vei fi surprins de cât de ușor poți accesa resurse și obține ceea ce îți dorești de la ceilalți. Uneori, singurul lucru care te reține din calea vieții pe care ți-o dorești sunt temerile tale, dar le poți depăși.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi, o relație cheie începe să dea semne de promisiune. Ceea ce credeai că nu va funcționa cu o persoană specială începe să se întoarcă. În esență, distanța te ajută să vezi lucrurile dintr-o perspectivă reînnoită.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Trebuie să duci ceva până la capăt și, deși micromanagementul cuiva nu este pasiunea ta preferată, vei trage pe cineva la răspundere. Nu este genul tău să desființezi manopera unei persoane, dar s-ar putea să fie nevoie de ochiul tău ascuțit pentru detalii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 29 Martie 2023, 20:13

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca