Horoscop, joi, 4 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale ale zilei de joi, 4 aprilie 2024.

Berbec

Eclipsele se petrec la tine pe axele 1-7, deci trebuie să ai foarte mare grijă la relația eu-celălalt, atât în viața profesională, cât și în cea personală. E vorba de o negociere, de o minimizare a pierderilor.

Taur

Eclipsele sunt pe axa 6-12. Trebuie să ai foarte mare grijă la tendința de sacrificiu, pentru cine și de ce o faci. Cumva, faptele tale trebuie să aibă un scop în spate, dar scopul respectiv nu merită să te pierzi de tot, nici la serviciu, nici în viața personală.

Gemeni

Recomandarea ar fi să înveți să îți dai seama pe cine te poți baza cu adevărat, dar în același timp să și accepți că unele persoane nu pot să fie acolo pentru tine oricând, oricum și cu orice preț.

Rac

Vei fi tentat să cauți succesul, vizibilitatea, dar cu cât te vei chinui să faci asta mai mult, familia va avea și ea de suferit.

Leu

Este important ca zilele acestea să înveți lucruri noi și s-ar putea să înveți de la oameni la care nu te-ai fi gândit, de la oameni care sunt inferiori.

Fecioară

Această perioadă este foarte importantă pentru tine din punct de vedere financiar. Poate vrei să faci o investiție, poate ai de recuperat niște bani, poate ai de luat un împrumut sau poate ai niște datorii și trebuie să te ocupi de ele. Nu te baza că o poți face singur. Ai nevoie de ajutor.

Balanță

Dacă eclipsa de pe 25 martie a fost în semnul tău, următoarea va fi în casa a VII-a, pe 8 aprilie. Ești foarte prins, depinzi foarte mult de ceilalți. Ție îți place să depinzi, nu e o problemă, cel puțin din punct de vedere teoretic, dar acum s-ar putea să vrei să fii mai liber, mai independent, dar cineva își va aminti că nu ai cum să fii haiduc perfect în lumea aceasta.

Scorpion

Relațiile cu colegii sunt foarte importante zilele acestea. Dacă este ceva ce nu-ți convine la serviciu s-ar putea să te duci acasă și să fii stresat și să-i enervezi și pe cei dragi. Ai mare grijă cum vorbești cu colegii, cum te porți cu ei și ce așteptări ai de la ei.

Săgetător

Relațiile cu copiii sunt foarte importante, dar și relația cu viața. Dă-ți seama cât de fericit ești, dă-ți seama cât de mult cauți fericire și dă-ți seama de superficialitate. Depinde de tine cât mai lași această superficialitate să-și mai facă de cap.

Capricorn

Axa eclipselor este pe casele 4-10. Asta înseamnă că e un moment de dezechilibru, iar ție nu-ți place deloc și va trebui să cauți un pic de echilibru, dar pentru asta trebuie să negociezi cu toată lumea din viața ta. Parcă nu se mai termină, parcă toată lumea vrea ceva de la tine.

Vărsător

Săptămâna aceasta o să-ți arate că nu te valorifici destul, că nu vorbești în termeni laudativi pentru tine, că nu te scoți în evidență. Pentru că nu ai făcut-o mult timp s-ar putea ca în primă fază să exagerezi. Ai nevoie de un buton de dozaj.

Pești

Axa eclipselor se petrece pe casele 2-8. Asta înseamnă că vor fi foarte multe cheltuieli și îți vei da seama că va trebui să depinzi și de alți oameni sau că alți oameni din viața ta vor depinde de tine. Lucrurile nu sunt perfecte în viață, doar că trebuie să avem grijă cât dăm și cât dăm și cât primim.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel