Horoscop, joi, 4 aprilie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, joi, 4  aprilie 2024.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Se leagă anumite prietenii la locul de muncă, iar astăzi s-ar putea să descoperi că te simți mai confortabil în preajma oamenilor acestora. Este un moment bun și pentru relaționarea în afara acestei raze, iar tu trebuie să cauți toate mijloacele de conectare posibile.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Cariera ta poate înflori, mai ales dacă lucrezi de la distanță. Așadar, dacă vrei să găsești un nou loc de muncă care îți permite să lucrezi hibrid sau remote, aplică acum la diferite oferte. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a scrie recenzii bune pentru diferite servicii de care ai beneficiat, întrucât toți oamenii îți vor mulțumi.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Cu Luna în Vărsător, astăzi este momentul perfect pentru a-ți pune la punct cunoștințele și a afla câteva curiozități. Dacă plănuiești să ieși în oraș în această seară, verifică diverse localuri care-ți pot oferi o seară de neuitat alături de persoanele dragi ție. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Ai conturi comune cu un prieten, cu familia sau poate cu partenerul de viață? Astăzi este o zi bună pentru a revizui extrasele de cont pentru a vedea dacă e totul în regulă. Orice este legat de venituri comune, fluxuri de bani sau împrumuturi, trebuie să iei în considerare azi.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Această zi este ideală pentru a lucra la afaceri. Ia legătura cu actualii sau foștii tăi colaboratori, pentru a te asigura că toate relațiile și legăturile sunt cele mai bune.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Este o zi excelentă pentru a rezolva unele probleme legate de rutina și programul tău. Dacă ai anumite schimbări bruște în program, trebuie doar să faci câteva mutări, care pe parcursul zilei de azi vor veni de la sine, fără niciun fel de disconfort.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Aceasta este o zi în care vei reuși să faci tot ce-ți propui. Dacă ai puțin timp liber, investește-l pentru propriile plăceri, ieși în natură, petrece timp alături de cei dragi, gătește ceva bun, relaxează-te.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Aceasta este o zi minunată pentru a face lucruri care te fac să te simți bine. Poartă haine confortabile, comandă-ți mâncarea preferată fie că este vorba despre pizza. Bucură-te de timp liber.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Astăzi este o zi foarte bună pentru comunicare, iar tu te vei bucura foarte mult să fii conectat cu ceilalți. Este posibil să găsești conversațiile intelectuale ca fiind extrem de satisfăcătoare.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Este întotdeauna plăcut să găsești o achiziție specială și să o iei pentru a o expune în casa ta. Dacă ești pasionat de genul acesta de lucruri, aceasta este ziua în care trebuie să mergi la cumpărături. S-ar putea să găsești un obiect frumos de cumpărat la un preț avantajos. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Aceasta este ziua în care trebuie să strălucești. Cu Luna în semnul tău, dedică-ți câteva ore pentru a te îngriji de tine și de nevoile tale. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
Uneori trebuie să te îndepărtezi de trecut și să uiți ce s-a întâmplat. Această zi poate fi importantă pentru stabilirea unor limite clare, bine definite. Pur și simplu trebuie să decizi ce vei tolera și ce nu vei tolera , fără să dai explicații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa: captură Youtube Selly

Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video




pixel