Horoscop, joi, 4 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic: 4 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Anumite secrete nu au fost făcute pentru a fi împărtășite. Pe măsură ce Luna tranzitează casa ta a resurselor comune, cel mai bine este să păstrezi mici detalii cu tine însuți până când momentul se va simți potrivit.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Relațiile sunt cele care contează cel mai mult, Taur. Astăzi, menține-ți concentrarea și atenția asupra oamenilor. Construiește-i pe oamenii care sunt în viața ta. Demonstrează-ți cele mai sincere intenții de prietenie și loialitate.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sapă în inima muncii tale, Gemeni. Ziua de astăzi este perfectă pentru a participa la activități de cercetare. Încearcă să eviți să rămâi la eforturi superficiale sau să te limitezi la o simplă zgârietură la suprafață. Studiați, analizați și puneți multe întrebări.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ce este viața fără pasiune, nu-i așa Rac? Astăzi, ești capabil să te conectezi la inima a tot ceea ce ești și iubești. Este o zi plină de speranță pentru viitor. Fii optimist cu privire la starea actuală a vieții tale. Este timpul să faci schimbările care contează cel mai mult pentru tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Învățați despre istoria familiei și genealogia voastră. Nucleul istoriei familiei tale poate fi ceva despre care nu știi suficient de multe. Este posibil să ai rădăcini în familia regală sau inventatori din familie care au contribuit la lume într-un mod important. Este întotdeauna atât de edificator să înveți despre propriul tău trecut, iar astăzi ai putea începe această călătorie cu multă anticipare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Poate fi bine să citești printre rânduri. Nu presupune că ceea ce se spune este tot ceea ce se vrea sau se subînțelege. Astăzi, analizează totul și caută sensul mai profund din spatele mesajului care ți se comunică.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Există adesea mai multe moduri de a-ți investi banii. Poți fi limitat de propriile cunoștințe în materie, așa că cere sfaturi de la experți financiari care cunosc industria mai bine decât tine. Un pic de ajutor poate fi de mare ajutor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești exact acolo unde ți-e scris să fii, iar când Luna se află în semnul tău, ești înzestrat cu o oportunitate de a lucra asupra ta. Vei deveni mai conștient de tine însuți cu privire la lucrurile care trebuie să se schimbe și asupra a ceea ce trebuie să te concentrezi cel mai mult.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu veți avea nevoie de cineva care să vă arate trecutul. Sunteți bine conștient de ceea ce trebuie să abordați. Domeniile de viață la care știi că trebuie să lucrezi vor fi în prim-planul minții tale. Îți va fi greu să nu începi să acționezi cu sârguință și nu vei avea nevoie de nimeni care să îți spună că trebuie să faci acest lucru.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este bine să știi cine sunt adevărații tăi prieteni, Capricorn. Îți poți da seama după felul în care se comportă atunci când ai nevoie de o mână de ajutor. Este posibil să fi făcut câteva greșeli în trecut, dar înveți să îți validezi valoarea și să alegi cu înțelepciune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 03 aug 2022, 19:48

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare