Horoscop, joi, 4 iulie 2024. Luna în Gemeni afectează fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Luna în Gemeni este în aspect de pătrat cu Neptun în Pești.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Asigură-te că spui cum te simți, deoarece te poți simți mai confortabil împărtășindu-ți natura vulnerabilă fără a-ți cenzura sinele autentic. Acesta este un moment bun pentru a înțelege că ceea ce spui contează. Tot ceea ce spunem are un impact asupra celor din jurul nostru, și aceasta este o oportunitate excelentă de a iniția conversații care ar putea să te ajute să înțelegi realitățile interioare ale celorlalți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ego-ul tânjește după satisfacție instantanee, dar aceasta nu este întotdeauna ceea ce ai nevoie. Este un moment bun să te întrebi: „Cum poți să-ți permiți să îți extinzi conștiința dincolo de circumstanțele actuale?” Există momente când trebuie să acționăm proactiv în viețile noastre și momente când trebuie să știm că am făcut tot ce ne stă în putere.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te lupți adesea între minte și inimă, dar acesta este un moment excelent pentru a crede în puterea intuiției tale, deoarece aceasta te poate ajuta să deschizi uși care au fost mereu acolo, doar că aveai nevoie să ai încredere în sentimentele tale extrasenzoriale. Urmează-ți instinctul, deoarece te poate conduce către locuri care îți pot oferi o explozie de inspirație creativă, schimbându-ți obiectivele viitoare. Întreabă-te: „Ce trebuie să las să plece pentru a-mi întări încrederea în inteligența mea intuitivă?”

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Chiar dacă nu îți vezi viziunea luând formă solidă, înclinațiile tale te pot ajuta să câștigi impuls și curaj pentru a rămâne credincios că universul te ajută să-ți atingi viața visată. Acesta este un moment excelent pentru a renunța la dorințele ego-ului și a permite minții tale superioare să-ți arate că poți fi împlinit pe toate planurile dacă renunți la îndoielile și preocupările tale despre viitor.

Leu (23 iulie - 22 august)

Poți observa că există tipare în viața ta care îți influențează deciziile fără să fi luat până acum notă de ele. Poți avea realizări puternice care te pot ajuta să eliberezi și să renunți la răni vechi, deschizând un nou capitol al vieții. Fii deschis la transformările interne care te pot susține să-ți realizezi mai mult din potențialul tău.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este un moment de expansiune pentru a renunța la orice îndoieli și preocupări legate de direcția în care te îndrepți. Acordă atenție indiciilor subtile despre ceea ce simți că ar putea fi următorii tăi pași, deoarece ai o conștientizare crescută a intuiției tale. Mintea ta superioară te poate ghida către ceea ce te face să simți că trăiești o viață cu scop, și acest lucru te va sprijini să adopți o mentalitate exploratoare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Poți simți că ești tras în direcții diferite, tentat să preiei mai multe sarcini deodată. Totuși, este important să îți concentrezi timpul și energia pe activități care te revigorează. Deschide-te către experimentarea cu diferite proiecte - este un moment pentru a descoperi ce îți aduce cea mai mare satisfacție. Imaginează-ți că oferi sfaturi unui prieten apropiat care se luptă să-și asculte dorințele inimii. Ce sfaturi i-ai oferi?

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acesta este un moment incredibil pentru a-ți aminti că fiecare emoție este o poveste și că nu există corect sau greșit în ceea ce simți. Nu trebuie să te judeci în procesul de înțelegere a sentimentelor tale, deoarece acestea te ajută să te vindeci de experiențe îngropate. Este un moment excelent pentru a-ți curăța emoțiile, a elibera tensiunea interioară și a înțelege complexitățile experiențelor tale trăite.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cosmosul te invită să practici deschiderea față de a primi și a contribui pozitiv la lume și la viețile altora. Când ești deschis să primești, ești într-o stare de flux. Dacă simți rezistență, poate ar trebui să faci un pas înapoi și să te gândești cum relațiile tale te-ar putea restricționa de la a-ți urma cu adevărat dorințele inimii. Dacă ai putea manifesta o dorință profundă astăzi, care ar fi aceasta? Cum te face să te simți această dorință?

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Acesta este un moment incredibil pentru ca forța ta vitală să se simtă reînnoită și să-ți deschidă canalele emoționale interne pentru a curge. Când există emoții blocate sau neprocesate, ne putem simți grei și apăsați. Verifică-ți corpul și localizează unde simți cea mai mare tensiune. Practică exerciții de întrupare și țintește zonele unde simți cea mai mare tensiune, deoarece poți experimenta eliberări catartice profunde.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acum este un moment bun să practici prezența și să eliberezi gândurile excesive care te pot distrage de la a te imersa în energia ta creativă. Conectează-te cu simțurile tale și abandonează-te ghidării corpului tău. Conectează-te cu Eros-ul tău - energia primară care te ancorează în corpul tău și liniștește zgomotul mental. Într-un eseu de Audre Lorde, intitulat „Uses of the Erotic”, ea explorează cum erotismul este o forță profundă și creativă pe care o putem integra și canaliza în toate domeniile vieții noastre.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Prețuiește acest moment pentru a-ți cultiva conexiunea cu imaginația ta, crescând conștientizarea nevoilor și dorințelor tale neîmplinite. Rutina zilnică ne pot deconecta de la puterea și înțelepciunea imaginației noastre. Imaginația inspiră creativitatea, permițând noi expresii ale sinelui tău autentic și reconectându-te cu copilul tău interior. De exemplu, dacă o viziune, o imagine sau o poveste îți vine în minte, ia în considerare să o materializezi într-o formă creativă precum pictura, dansul, povestirea, scrisul sau actoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Horoscop

Metoda care combate eficient canicula

O tehnică testată în mai multe orașe a fost confirmată...


DC Media Group Audience

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 1 - 7 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de succes pe bandă rulantă

Instagram/ Bogdan de la Ploiești, Florin Salam

Scandal între regii manelelor din România. Acuzații dure: Florin Salam l-a dat afară de la un eveniment pe Bogdan de la Ploiești




pixel