Horoscop, joi, 5 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, 5 octombrie 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să te concentrezi pe casă și pe familie, Berbec. Luna intră astăzi în Rac, unde va călători în weekend. Ești gata să te conectezi cu latura ta casnică. Planificați să gătiți o masă. Poartă cele mai confortabile haine. Rămâi concentrat pe lucrurile simple din viață.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești un activist, Taur, și atunci când simți că ceva nu este în regulă, te duci să ajuți pe cei defavorizați. Ești gata să te deschizi și să îți arăți latura mai blândă. Cu Luna care intră în sectorul tău de comunicare, fii transparent. Cuvintele vindecă. Lasă-ți vocea și lucrurile pe care le spui să aducă viață în viețile oamenilor.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu este întotdeauna vorba despre bani, dar uneori trebuie să fii generos și să nu-ți faci griji dacă vei primi ceea ce dai înapoi. Astăzi, vezi un prieten cu o situație financiară neașteptată. Știi că rugăciunea nu este suficientă pentru a rezolva problema. Așadar, s-ar putea să fii înclinat să împarți ceea ce ai și să nu-ți faci griji dacă îți va putea vreodată să te înapoieze.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi este vorba despre iertare. Începeți prin a vă ierta pe voi înșivă. Este posibil să vă agățați de lucruri care sunt în trecut. Încă te gândești la o problemă pe care nu mai trebuie să o ții. Ar putea însemna că nu ești încă pregătit să treci la o nouă relație. Aveți grijă de voi înșivă.


Leu (23 iulie - 22 august)

Este timpul să te odihnești, Leu. Ai navigat prin câteva situații înșelătoare. Acum este timpul să vă refaceți spiritul cu distracții ușoare departe de casă. Hai să planificăm o călătorie cât mai curând!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Care este viziunea ta pentru viitor, Fecioară? Ești gata să îți împărtășești ideile cu lumea? S-ar putea să preferi să-ți împărtășești planul cu un bun prieten în care ai încredere. Cere un partener de responsabilitate, astfel încât să rămâi fidelă promisiunii pe care ți-o faci ție însăți.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Muzica îți alină sufletul, Balanță. Fă-ți o listă de redare pentru antrenament și atunci când vrei să fii fericită astăzi. Folosește ziua de astăzi pentru a-ți organiza preferințele pentru a difuza cele mai bune melodii în timp ce conduci spre serviciu sau pentru a le avea la dispoziție atunci când ești gata să asculți vocea tuturor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 Petreceți timp în natură și ieșiți un pic mai mult decât o faceți de obicei. Planificarea a ceea ce aveți nevoie vă va vindeca inima și vă va permite să vedeți cine este minunat. Poți avea succes în circumstanțele potrivite.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi, găsești ceea ce căutai. Știai în sinea ta că în curând te vei împăca cu lucrurile materiale care contează cel mai mult pentru tine. Munca grea și perseverența ta vor da în sfârșit acum roade pentru tine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Miracolele se întâmplă în fiecare zi, Capricorn. Ții pasul cu grija de sine; când ai o nevoie care este îndeplinită în mod miraculos, îți redă încrederea în viață. Această credință regăsită în viață te va ajuta să ai mai mult succes în zilele și săptămânile care urmează.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Folosește-ți emoțiile pentru a obține claritate. Atunci când cineva se comportă ca și cum nu-i pasă, vezi ce se întâmplă în adâncul sufletului tău. S-ar putea să vrei sau să ai nevoie să te dai la o parte și să îi lași să simtă greutatea consecințelor lor și să vezi cum reacționează această persoană. Nu uitați, puteți ajuta o persoană doar dacă aceasta dorește să fie ajutată. Puteți ajuta o persoană doar dacă aceasta dorește să fie ajutată.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai câștigat. Câștigi putere asupra unei probleme care ți se părea amenințătoare. Vedeți lumina de la capătul unui tunel lung și întunecat. S-ar putea să nu știi niciodată de ce lucrurile trebuiau să se întâmple așa cum s-au întâmplat. Dar vei vedea victoria, iar aceasta nu a arătat niciodată mai dulce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel