Horoscop, joi, 6 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Previziunile astrale pentru ziua de joi, 6 iunie.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Astăzi, Luna Nouă în Gemeni îți luminează casa comunicării și a călătoriilor pe distanțe scurte. Fă o excursie într-un alt oraș, pentru că acest lucru te poate inspira destul de mult. Poți călători singur sau alături de o persoană apropiată ție. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Finanțele și modul de a face bani vor veni ferm în mintea ta. Luna Nouă în Gemeni îți poate da idei noi despre cum să-ți crești veniturile, potențial prin colaborări cu alții. Chiar dacă ești incredibil de ambițios, nu uita că poți merge mai departe cu un partener de afaceri alături de tine.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Pe măsură ce Luna Nouă în Gemeni aterizează în semnul tău natal, vei păși într-o reinventare personală cu totul nouă. Există extrem de multe laturi ce merită explorate și pe care nu le-ai atins încă. Dacă ți-ai ignorat latura ta mai senzuală, este momentul să o explorezi acum. Sau, dacă nu te-ai înscris la un curs nou în ultima vreme, acesta este semnul pe care îl așteptai.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Subconștientul tău este ca o cutie a Pandorei, nu știi niciodată ce vei găsi. Luna Nouă în Gemeni îți poate trimite niște mesaje de suflet în visele tale care ar putea stârni tot felul de gânduri, ce te vor face să fii mai creativ, mai liber și mai viu. Chiar dacă vei fi nevoit să ieși din zona de confort, nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi și să experimentezi.

 

Leu (23 iulie - 22 august)
Luna Nouă în Gemeni este în casa ta ce face referire la comunitate.  Acesta este un moment excelent pentru a-ți crea noi prietenii și de a-ți extinde cât mai mult relațiile sociale existente.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Profită de luna nouă în Gemeni care se află în zona de carieră pentru a-ți materializa visele ambițioase, pentru a trasa noi obiective eroice de carieră și pentru a te înscrie la un curs de leadership pentru a evolua și mai mult. Ai ceea ce îți trebuie, așa că nu lăsa criticul tău interior să te convingă de contrariu. Este momentul să-ți stabilești o viziune clară în carieră.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Ți se cere să ieși din starea de automulțumire și să călătorești în locuri necunoscute care ți-ar putea oferi o mare doză de reînnoire spirituală. Călătoriile nu trebuie să fie fizice, ci poate fi vorba despre o simplă carte care să te facă să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Trebuie să ieși neapărat din monotonie.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
În ultima vreme e probabil să fi avut atât de multe sarcini încât să fi uitat complet să te focusezi asupra relațiilor tale. Această Lună Nouă te poate ajuta să evaluezi și să repari ceea ce ai stricat în trecut.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Este momentul să te aventurezi într-o nouă poveste de iubire, mai ales dacă ești de mult timp singur. Așadar, gândește-te exact la ceea ce-ți dorești de la partenerul tău și lasă-ți inima să fie învăluită de dragoste.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Uneori trebuie să ne schimbăm obiceiurile pentru a obține rezultate diferite. Luna Nouă în Gemeni și cade în casa sănătății și a muncii tale. Ce parte a rutinei tale de lucru are nevoie de un restart major? Pentru a lucra eficient, trebuie să te simți bine din interior, așa că asigură-te că te adaptezi la ritmul nevoilor tale corporale.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Este timpul să îndrăznești să pui în practică o idee care nu se încadrează în tabieturile tale obișnuite. Luna Nouă în Gemeni cade în casa ta a creativității, așa că nu se știe niciodată ce poți face în viitor. Fii cât mai inventiv.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)
HEste posibil să dai întâmplător peste o istorie de familie care te-ar putea ajuta să înțelegi cine ești cu adevărat și de unde vii. Fă niște săpături, deoarece lucrurile pot fi cu adevărat interesante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel