Horoscop, joi, 7 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, joi, 7 decembrie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Lucrurile bune vin spre tine, Berbec, datorită tranzitului Mercur trigon Jupiter care se întâmplă în casele carierei și banilor! Acest tranzit va dura puțin până se va desfășura, iar ceea ce s-ar putea să primești este o surpriză plăcută sub formă de bani sau un cadou generos. Un coleg de serviciu ar putea dori să te răsfețe cu un obiect frumos sau șeful tău ar putea să-ți trimită un cec bonus sau poate să-ți ofere o mărire de salariu. Spuneți mulțumesc, dar și realizați că meritați. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a aplica la noi locuri de muncă, dacă ești în căutare - chiar și o mutare laterală îți poate aduce mai mulți bani în această perioadă.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Vorbește despre lucrurile care te fac să te simți curios. Cu Mercur în casa ta a filozofiei și a educației, acesta este un moment excelent pentru a-ți arăta cunoștințele pe un subiect. De fapt, chiar dacă nu te consideri un expert în domeniu, te poți uimi pe tine însuți și pe ceilalți cu cât de multe informații ai învățat de-a lungul anilor doar fiind interesat de un anumit subiect.Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a reelabora o strategie de social media, mai ales dacă lucrați la brandingul personal și schimbați modul în care vă creșteți audiența/angajarea utilizatorilor.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Investițiile sunt la ordinea zilei în această săptămână, deci atunci când Mercur se află în a opta ta casă a "banilor altora". S-ar putea să decideți să mergeți prudent cu investițiile; totuși, pentru că Jupiter va rămâne în casa voastră a lucrurilor ascunse până în mai 2024. Asumarea unor riscuri mari ar putea fi nerecomandată, așa că veți dori să vă verificați deciziile cu un consilier financiar. Dacă folosești comerțul electronic, asigură-te că citești cărți albe despre domeniile care te interesează cel mai mult pentru a vedea ce este cel mai logic pentru nevoile tale pe termen lung și scurt.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este timpul să iei decizii. Este o perioadă mai complicată pentru a lua decizii importante atunci când vine vorba de produse, servicii sau chiar de căsătorie - orice lucru care necesită să te asociezi cu o altă persoană în scopul de a construi o viață sau de a cumpăra ceva de care ai nevoie. Mercur și Jupiter au format o relație pozitivă în această săptămână, așa că vei dori să profiți de ea. După cum se spune, fii foarte precaut atunci când iei decizii în timpul umbrei lui Mercur. Jupiter poate aduce în viața ta oamenii potriviți la momentul potrivit, așa că, dacă observi că piesele se așează la locul lor, verifică și verifică-ți de două ori situația și, cu încredere, fă ceea ce crezi că este cel mai bine pentru deciziile tale de muncă sau de afaceri.

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă ai avut vreodată nevoie de un imbold pentru a te ține de program, astăzi este momentul. O mulțime de anxietate poate apărea astăzi dacă te decizi să nu faci lucrurile pe care le ai în program și în schimb să tergiversezi. Mercur continuă să tranziteze prin casa pe care o guvernează Fecioara, ceea ce înseamnă că energia anxioasă vine atunci când viața se simte în neregulă.bDomeniul în care te poți simți suprasolicitat este cel al jobului tău. S-ar putea să fie nevoie să folosești modul de concentrare pe calculator, să nu verifici Facebook în timpul zilei și să rămâi sârguincios la locul de muncă. Puține lucruri înlătură un sentiment de copleșire ca succesul.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Sunt atât de multe lucruri la care să te gândești, iar cu Mercur care te îndeamnă să îți urmărești pasiunile, este mai greu să te concentrezi în zile ca astăzi. Diversiunea poate fi folosită într-un mod pozitiv. Ce-ar fi dacă ai urmări un proiect de pasiune pe care l-ai lăsat deoparte? Poate că este timpul să lansezi un blog sau să începi propria ta carte albă pe un subiect despre care îți place să vorbești. S-ar putea să găsești o modalitate de a transforma un interes într-o activitate independentă care îți dă un sentiment mai puternic de scop. Este plăcut atunci când ai altceva de făcut care îți oferă variație în viața - și în mintea ta.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ratele la creditele pentru locuințe ar putea scădea și s-ar putea să găsiți un creditor care să vă ofere o ofertă pe care nu o puteți refuza. Cu Mercur în sectorul tău de casă armonizându-se cu Jupiter în casa ta "a banilor altora", refinanțarea, împrumuturile pentru casă și alte resurse care vin de la creditori ar putea fi viabile și oportune pentru tine. Dacă vrei să obții un împrumut personal rapid pentru a te ajuta să plătești o datorie cu dobândă mai mare, ziua de astăzi poate fi excelentă pentru a-ți trimite cererea pe un site care te autorizează imediat.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un contract? S-ar putea să ți se ofere un fel de afacere în această săptămână în timpul tranzitului Mercur trigon Jupiter. O ofertă ar putea veni la tine de la un potențial client sau de la o companie pentru care vrei să lucrezi. Cu toate acestea, dacă ești bine cu partea de carieră și te gândești să te căsătorești, de astăzi până în restul săptămânii este un moment bun pentru a vorbi despre un contract prenupțial cu o persoană cu care plănuiești să te căsătorești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este bine să faceți un inventar al lucrurilor pe care le aveți acasă. Dacă nu ți-ai făcut niciodată un bilanț al tuturor obiectelor de valoare în vederea asigurării, este momentul să o faci. În timpul trigonului lui Mercur cu Jupiter, ai putea chiar să faci ca unele dintre bunurile tale să lucreze pentru tine. Aveți un loc de parcare pe care îl puteți închiria? Vă gândiți să închiriați prin AirBnb-ing o casă sau o cameră la dvs. pentru a vă ajuta să reduceți facturile? poate fi un moment bun să vă gândiți la ce puteți face pentru a câștiga bani suplimentari.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Inima ta este în locul potrivit și vrei să ajuți cât mai mulți oameni. Jupiter încurajează partea romantică din tine să se deschidă și încurajează optimismul. Folosiți acest lucru pentru a înțelege magia sezonului de sărbători. Poți dona unei organizații de caritate care ajută copiii aflați în criză sau poți face un fel de muncă care să ajute familiile care se află în adăposturi în perioada sărbătorilor. Dacă aveți un vecin în vârstă care nu este în măsură să își pună singur luminițele de sărbători, puteți să îl surprindeți cu dragoste de vecin și să o faceți pentru el.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Puterile tale de manifestare sunt în plină forță, Vărsătorule, iar atunci când ai terminat cu ceva, ai terminat cu adevărat. Acest lucru se poate întâmpla mai ales în cazul chestiunilor care țin de casa ta. S-ar putea să-ți fie greu să te ocupi de orice problemă de dezordine sau de dezorganizare în spațiul tău personal. Orice lucru care te face să simți că spațiul tău este prea mic poate fi o motivație pentru tine să dezordonezi, să organizezi și să donezi.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Cineva important poate continua să apară în mintea ta și ar putea exista un motiv pentru care să vorbești. Este posibil să primești un telefon de la un vechi prieten, un fost sau un coleg de serviciu care are niște vești interesante de împărtășit. Dacă vedeți acest număr pe telefon, luați în considerare posibilitatea de a răspunde la el. În timpul trigonului Mercur cu Jupiter, puteți obține o apropiere sau niște informații importante care vă ajută să vă îndreptați într-o nouă direcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel