Horoscop, joi, 8 februarie 2024. Zodia care trebuie să își verifice situația financiară
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop, joi, 8 februarie 2024. Previziuni pentru toate semenele zodiacale.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, vine cu previziuni zodiacale pentru ziua de joi, 8 februarie 2024, potrivit DC NEWS

Berbec

Acest sextil dintre Marte și Neptun te liniștește, mai ales în zona profesională, parcă nu mai ai aceeași duritate, aceeași intensitate, parcă astăzi ești dispus să mai și asculți.

Taur

Careul dintre Soare și Uranus s-ar putea să te provoace puțin la nivel profesional, pentru că apar schimbări și tu nu erai pregătit de ele, tu îți făceai planurile tale. Acum, vin alte proiecte și trebuie să te ocupi și de alea noi și de alea vechi și pe moment s-ar putea să faci nazuri. 

Gemeni

S-ar putea să apară tot felul de ciudățenii, în momentul în care o să călătorești și ești pe drum sau dacă ai un examen, o prezentare, dar asta este viața, ni le pregătește și pe acestea, important este să fii flexibil. 

Rac

Astăzi ai putea să fii mai blând cu partenerul. Nu ar strica să îți mai verifici încă o dată situația financiară. 

Leu

Soarele din casa a șaptea face careul cu Uranus, astfel că nu vă puteți baza pe nimeni, nici pe partener, nici pe cei de la serviciu, dar nu că nu vor să vă ajute, ci pur și simplu nu cred în variantele voastre. Dacă schimbați ceva, cu siguranță îi veți avea precum aliați. 

Fecioară

Este o zi bună în care să împăcați romantismul cu pragmatismul și, de asemenea, m-aș gândi că ar strica să fiți mai flexibili la locul de muncă și să acceptați că nu toată lumea trebuie să facă așa cum vreți voi și că nu toată lumea are același program ca al vostru.

Balanță

Pentru voi nu este o zi atât de neplăcută, urmează niște aspecte care vă convin mai mult, ați putea chiar în acest weekend să vă bucurați mai mult de relațiile cu familia, s-ar putea ca unii membrii să fie mai haioși, unii să fie mai ironici și să stați așa, să vă uitați la ei. Important este să vorbiți cu ei, să nu-i neglijați. 

Scorpion

Posibil să se mai strice una, alta prin casă, vă dați seama că vă trebuie lucruri și trebuie să scoateți bani din buzunar, că așa se întâmplă. Luna Nouă de mâine este foarte bună pentru cei care, de exemplu, își caută o chirie, vor să se mute, vor să renoveze.

Segetător

Una spuneți, alta se înțelege, pregătiți-vă de acest lucru. Astăzi, aveți tendința de a fi generoși, dar nu fiți generoși la modul în care cineva vă cere un împrumut 10 lei, voi să îi dați 5, ca să-l lăsați să se descurce. 

Capricorn

Marte este în sextil cu Neptun, iar Marte este în semnul vostru. Astăzi sunteți mai împăciuitor, mai dornic să lăsați de la voi. Astăzi o să iertați mai mult, vă mai împăcați cu anumite situații. 

Vărsător

Vouă vă plac lucrurile ciudate, vă plac acele întâmplări care nu apar pur și simplu, vă place sincronicitatea. Vouă nu vă place să stați, iar zilele acestea vă priesc. 

Pești

Vouă vă place să stați zilele acestea, mult. Dacă vrea vreun prieten să vă scoată în oraș, are mult de muncă cu voi. Este bine să ieșiți, să vă dați seama de oameni, dar în weekend nu aveți atât de mult chef, veți fi foarte selectivi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel