HOROSCOP. Jupiter direct în Vărsător (18 octombrie-29 decembrie) și încrederea pentru fiecare zodie
Data publicării:
După ce Saturn și-a reluat mersul direct în semnul Vărsătorului(11 octombrie) și ne-a arătat că unele lucruri nu pot fi schimbate după bunul nostru plac, iată că și Jupiter se oprește din retrogradare. Acest lucru se va întâmpla pe 18 octombrie. Și își va continua drumul prin semnul de aer până pe 29 decembrie, când va începe tranzitul printr-un semn de apă, cel al Peștilor.

De altfel, Jupiter, considerat Marele Benefic, a avut un tranzit tare alambicat în 2021. A fost în Vărsător până pe 14 mai și a revenit în acest semn pe 28 iulie. Ce să mai, nu ne-a lăsat deloc să ne tragem sufletul!

„Acum, că va fi direct, va readuce fiecăruia dintre noi încrederea într-un domeniu. Atenție că multă lume are o părere foarte bună despre Jupiter! Mai ales că este denumit Marele Benefic. Teoretic, el se ocupă cu expansiunea, optimismul, oportunitățile, generozitatea, amplificarea. Dar practic, îi place să amplifice și ce funcționează și ce nu funcționează în viață. Este un soi de Păcălici. Și mai este ceva important legat de Jupiter. Că îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. 

Deci, dacă îl folosim pe Jupiter în mod conștient, ne va aduce lucruri bune”, spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef ASTROSENS. 

Mai jos vei afla în ce sector îți oferă Jupiter încredere în perioada 18 octombrie-29 decembrie 2021.

Berbec

În viitor! Dacă vei avea încredere în planurile tale pentru viitorul apropiat și comunitatea de prieteni și cunoștințe, Jupiter îți va oferi resursele necesare să crești. Nici nu mai contează ce se întâmplă acum în viața ta. Dacă ai încredere, astrele te vor susține!

Taur

Dacă te vei pune pe primul loc din punct de vedere profesional, vei observa că Jupiter îți va da posibilitatea să faci o schimbare, să progresezi sau să primești recunoașterea meritelor tale. Nu aștepta de la alții, ci fă tu un pas!

Gemeni

Ai nevoie de principii și valori personale. Ale tale și nu împrumutate de prin stânga și dreapta. Ce altora le priește, ție nu prea. Când le vei găsi și le vei stăpâni, Jupiter te va lăsa să construiești obiective mărețe.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: daniela simulescu  horoscop  Jupiter  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel