Horoscop karmic, cu Mihai Voropchievici. Cele patru zodii care pot pierde bani mulți
Data publicării:
Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele trei tipuri de karmă.

Despre karmă vorbim cu toții mereu, dar puțini înțelegem cu adevărat forța sa. Mihai Voropchievici a explicat care sunt cele trei tipură de karmă și care sunt zodiile în vizor, potrivit fanatik.ro.

Karmă de agresivitate

Primul tip de karmă este cea de agresivitate, care cuprinde zodiile Berbec, Balanță, Rac și Capricorn.

În analogie cu semnele cardinale, această karmă corespunde oricărui fel de agresivitate. Agresivitatea de orice natură e specifică celor patru zodii. Poate fi o agresivitate exprimată prin violență, exercitată de o persoană asupra alteia, unei defectuoase utilizări a energiei sau a proastei utilizări a planului material, uneori a rasisimului, a problemelor din cuplu și în familie.

Există dovada de autoritate înțeleasă greșit prin tiranie, intoleranță, duritate sau, în final, departajarea prin răceala față de partener sau membrii familiei. În viețile anterioare, zodiile Berbec, Balanță, Rac și Capricorn au fost niște zodii care au dezvoltat mai mult calitățile negative indicate mai sus în detrimentul altei persoane.

Karma din viața anterioară se manifestă acum și trebuie undeva curățată. Karma se poate rezolva prin stăpânirea sexualității, a energiei mentale, a controlului, mai ales pentru cei care lucrează în politică. Pur și simplu, cele patru zodii trebuie să atenueze tendințele de agresivitate. Karma e creată în viețile precedente și apare prin tot soiul de încercări. Încercările pot fi conflictele cu alte persoane, ruptura de o asociație, ruptură provocată de certurile din familie, problemele cu legea.

Nerezolvarea karmei de agresivitate se poate răsfrânge și asupra organelor, în special asupra sistemului osos. Karma de agresivitate conduce, în final, pentru cei în activitate chiar la pierderea locului de muncă.

Karma de atașament posesiv

Al doilea tip de karmă este cea de atașament posesiv. Se aplică semnelor fixe din zodiac: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Sunt două axe foarte puternice: Taur-Leu și Scorpion-Vărsător. Se referă la orice tip de posesivitate vizavi de persoanele iubite.

Poate fi și o posesivitate asupra bunurilor materiale ori asupra unui animal. Karma reprezintă toate dezechilibrele emoționale, pasiunile nestăpânite, încăpățânarea, orgoliul, egocentrismul. Tipul de karmă despre care vorbim se rezolvă prin încercări precum: pierderi de posesiuni, pierderi de bani, răsturnări uluitoare de șansă. Cea mai dureroasă e chiar pierderea cuiva drag prin deces sau separare.

Karma de ignoranță

Al treilea tip de karmă este karma de ignoranță. O practică zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Ea corespunde oricărei folosiri necorespunzătoare a cunoștințelor în scop egocentric, a unei comunicări deficitare, inclusiv minciuni și abuz de încredere.

Karma vine cu tot felul de erori, probleme în orice tip de începuturi, dificultăți în a se face înțelese persoanele și a le fi acceptate ideile. La mijloc stau și trădările diverse și boli precum cele de sistem nervos.

Se poate îndrepta prin deschiderea spiritului, fără limite, prin trezirea conștiinței interioare, prin studiul psihologiei, a ezoterismului, a cercetării spirituale. E nevoie de lărgirea cunoștințelor mai ales în zona parapsihologiei.

După ce am văzut și această karmă de ignoranță, mai trebuie spus că depinde de fiecare să vadă care din cele trei tipuri de karmă se manifestă cel mai des în contact cu celelalte persoane, mai ales în cazurile extreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”




pixel