Horoscop, luni, 1 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale ale zilei de luni, 1 aprilie 2024.

Berbec

Tu nu te pregătești doar de retrogradarea lui Mercur în semnul tău, dar și de intrarea lui Venus în semnul tău. Este o perioadă în care nu poți să pui punctul pe „i” foarte simplu. Simți că trăiești pe un norișor și că nu ai tu controlul, dar mai sunt și momente din acestea.

Taur

Venus se pregătește să iasă din casa a XI-a. S-ar putea să apară situații legate de prieteni, care îți convin sau care nu îți convin. Trebuie doar să nu forțezi deciziile și să lași lucrurile să se întâmple. Ai răbdare!

Gemeni

Mercur se pregătește de retrogradare. Simți neliniște, n-ai stare, te plictisești repede, îi agiți și pe cei din jurul tău. Recomandarea este să dormi mai mult.

Rac

Dacă ți se promite ceva pe plan profesional, tu nu trebuie să te entuziasmezi precum un copil, ci trebuie să aștepți faptele. Vorbele sunt foarte mărețe, dar faptele s-ar putea să nu existe.

Leu

Ție îți place perioada aceasta, chiar dacă Mercur se pregătește de retrogradare în casa a IX-a. Ești mai optimist. E important să-ți faci obiective, dar nu să stabilești tu planurile.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se pregătește de retrogradare. Recomandarea este să verifici dacă ai vreo cheltuială de făcut, vreo datorie sau vreo factură.

Te-ar putea interesa și: Zodii afectate de retrogradarea lui Mercur. Nebunia începe pe 2 aprilie 2024

Balanță

Mercur va retrograda în casa a VII-a. Senzația ta e că tu nu prea contezi, că ceilalți sunt importanți, că pe tine nu te văd, nu te observă, dar cumva trebuie să înveți să te faci tu ascultat și văzut.

Scorpion

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Mâine retrogradează Mercur în casa a VI-a. Dacă tu ai senzația că mâine te poți ocupa de ce nu faci astăzi, ei bine, mâine vor apărea alte proiecte și va trebui să le amâni pe cele de astăzi.

Săgetător

Mercur retrogradează în casa a V-a. S-ar putea să vă treziți sunați de copii sau de educatoare, profesori sau învățătoare și vor exista foarte multe discuții.

Capricorn

Mercur se pregătește de intrarea în casa a IV-a. S-ar putea să vă sune cineva din familie, să vă spună niște lucruri și să aveți o surpriză. Asta vă provoacă destul de multă neliniște.

Vărsător

Veți alerga după mai mulți iepuri și nu o să prindeți niciunul. Așa se întâmplă. Important este să nu faceți promisiuni mărețe și nici să credeți în promisiunile altora.

Pești

Mercur va retrograda în casa a II-a, dar pentru voi este și guvernator de casa a VII-a a relațiilor. În perioada aceasta trebuie să-l mai ascultați și pe partener când e vorba de bani sau, invers, trebuie să-l faceți pe partener să vă mai asculte și pe voi.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel